Alla inlägg den 25 augusti 2008

Av Sandra Sterner - 25 augusti 2008 08:00

 

 

Denna vecka skulle jag egentligen ha jobbat kväll, och dom veckorna jag jobbar kväll brukar jag ibland unna mig sovmorgon, men det blir inget med det idag. För idag börjar nämligen min utbildning som kommer att pågå i 2 veckor.

 

Så det var återigen i morse dags att kliva upp strax efter klockan 6 och gå raka vägen direkt in till duschen och sedan lägga min sedvanliga make-up.

 

Caroline skulle väckas och det skulle ordnas med frukost till oss både. Vid 7.30-tiden kommer Caroline skolskjuts och hämtar henne och hon tycker det är lite smålyxigt att få åka taxi till och från skolan. 

 

Tänk om man själv skulle kunna ha samma förmåner och fick varje dag åka taxi till och från jobbet...(wow, vilken lyx det skulle vara.) Nej, det blir till att snällt gå till pendeln, och trängas med alla andra som åker kommunalt. Nu måste jag börja avrunda mitt skrivande och rusa till pendeln. Vill helst inte komma försent första dagen på kursen. 

 

Skrivet av Sandra 25 augusti 2008 klockan 08:03




Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards