Alla inlägg den 8 augusti 2008

Av Sandra Sterner - 8 augusti 2008 19:15

 

 

Jag bestämde mig för att åka till jobbet i morse, fast jag dagen innan inte kände mig bra, min skalle dunkade och jag kände mig alldeles matt.

 

Jag var nästan framme vid jobbet då jag fick frossa och började frysa. Nej, tänkte jag det är säkert någon förskylning som är på väg att bryta ut. Så der var bara att plocka fram mobilen och ringa upp min chef för att meddela att jag inte kommer idag.

  

Jag fortsatte med bussen till Skapnäcks tunnelbana och tog därefter tunnelbanan till centralen. När jag nästan var framme vid centralen så ringde min dotter Nina.

 

- Hej, mamma vart är du någonstans?

 

 - Åh, hej Nina, har ni kommit fram till Stockholm...

 

- Ja, vi står och väntar på pendeltåget, vid Stockholm central...

 

- Jag sitter på tunnelbanan och är strax framme vid centralen. Vet du när pendeltåget går?

 

- Mamma, då får du allt skynda dig på om du ska med pendeltåget. Avgångtiden är om bara 7 minuter. 

 

- Okej, Nina! Jag ska försöka hinna med en pendeln, men ska kliva av tunnelbanan nu.

  

Det fanns bara ett sätt att göra, om jag nu skulle hinna med pendeltåget, och det var att börja springa. Då jag kommer upp på perrongen så ser jag att pendeltåget redan står inne.

Pust, stön och flås vilken tur att jag hann fram i tid. Jag kliver på i mitten av tåget, och börjar se mig omkring efter Nina, Janne och Nova och hittar dom till slut längst fram i vagnen 

 

 Vilket kärt återseende, och vad lilla söta Nova, har gått och blivit stor. Jag lovar att kameran kommer att gå varm hela helgen, och bilder kommer att läggas upp på bloggen. 


Skrivet av Sandra 8 augusti 2008 klockan 19:13

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards