Alla inlägg den 15 augusti 2008

Av Sandra Sterner - 15 augusti 2008 21:45

Ja, den frågan har jag ställt till Micke, och han har lovat att uppföra sig, men kommer han verkligen göra det ? Det frågan gäller, handlar om Micke kommer att kunna uppföra sig på våran kvarterskrog. Förra gången vi var där var för ca: 4 veckor sedan. Jag stod och småsnackade lite med en annan kille som jag först trodde var min ex-kille Matti. Medans Micke var fullt upptagen med att stå och sjunga karaoke.
 
Micke som sagt att han inte är speciellt svartsjuk av sig blev tydligen så svartsjuk att han bara drog därifrån. Jag följde efter Micke och hittade honom en bit därifrån. Han var så irriterad och arg på mig, så han slängde först sönder sin mobil och eftre det sin plånbok så hårt i marken att alla hans kort bara flög ut. 
  

Nu i kväll vill Micke gå tillbaka till samma sorts kvarteskrog. Antagligen bara för att dom har karaoke där. Jag hoppas bara att det inte händer samma visa i kväll. Men tydligen vill han så gärna sjunga i kväll, och det kan väl få göra, men hoppas bara han kan skärpa sig och inte bli så "sotis"

 

Nu ska jag hoppa in i duschen, och göra mig i ordning. Jag lovar att komma med uppdatering under morgondagen om hur kvällen blev.

 

 

 


Skrivet av Sandra 15 augusti 2008 klockan 21:45

Av Sandra Sterner - 15 augusti 2008 20:30

Vilket jobbig situation som just nu har uppstått, med ett av mina barn. Ska försöka skriva ner det så gått det går.

 

 Jag hoppas att vi kommer fram till någon form av lösning på den här jobbiga situationen, som har uppstått mellan mig och min son Henrik. Men som det ser ut i dagsläget, så verkar det inte som om det går att lösa, och det gör mig både frustrerad och ledsen.

 

 Som jag hade skrivit i ett tidigare inlägg så började det redan på min födelsedag. Henrik hade sin flickvän hemma hos oss hon hade kommit hit kvällen innan, och sov över till dagen efter. På morgonen var jag inne i Henriks rum för jag ville prata lite med honom, och även med hans flickvän Sara, men hon hade precis gått in och ställt sig i duschen. Jag sa till Henrik att han kunde säga till Sara att jag ville prata med henne, när hon hade gjort sig i ordning. Efter att ha suttit ute ett tag på våran baksida, så går jag tillbaka till Henriks rum för att återigen prata med Sara, men då visar det sig att hon bara dragit därifrån, och åkt hem.

Hon hade varken sa "hejdå" eller "grattis" trots att det var min födelsedag, och jag blev förstås lite ledsen.

 

Jag hade kvällen innan gått in till Henriks rum med en stor skål med chips,en flaska läsk och lite smågodis, och ingen utav dom tackade mig för det. Så klart jag blev ledsen, över att Henriks flickvän bara hade stuckit, utan att säga någonting. Jag talade om för Henrik vad jag tyckte om hans flickvän Sara, varför hon inte kunde ha kommit och sagt "hejdå" eller "grattis"

Henrik svarade att hon tydligen inte hann.

 

Jag svarade Henrik och påpekade att jag tyckte hans flickvän Sara har en dålig uppfostran. Att hon inte "verkar kunna tacka för saker som man ställer fram till henne, och så den "märkvärdiga" attityd som hon ibland visar upp, hon är ibland som en liten "snorkfröken"

Jag sa till Henrik om inte hans flickvän kan tänka ändra på sin attityd eller på  sitt beteende till mig, så är det lika bra att han flyttar tillbaka till sin pappa. Henrik blev förstås väldigt upprörd på mig över det jag sa om hans flickvän. Nu verkar det som varken Henrik eller Sara kommer att ändra på sig och då får det vara på det här sättet.

 

Jag hoppades i det längsta att Henrik och jag kunde lösa det på något sätt, men det gick det tyvärr inte att göra, och nu ikväll är Henriks och hans pappa här och hämtar hans saker.


Jag känner mig inte speciellt glad över att det har blivit så här.Och samtidigt så finns det ändå vissa regler som ska följas hemma hos mig och Micke, men tydligen ville varken någon utav dom vilja ändra på sig, och därför blev det så här.

 


Skrivet av Sandra 15 augusti 2008 klockan 20:31

Av Sandra Sterner - 15 augusti 2008 16:15

Så var det sista dagen på arbetsveckan, och mitt sista kvällskift i allafall för denna vecka. Idag känns det återigen som jag skulle "drunkna" i mina arbetsuppgifter och jag undrar verkligen om vi kommer bli klara i tid eller om det lutar åt övertid ikväll.

 

Nu återstår det att se vad som händer under fredagskvällen. Jag antar att jag kommer att information mina läsare någon gång under kvällen.

 

 Skrivet av Sandra 15 augusti 2008 klockan 16:12


Av Sandra Sterner - 15 augusti 2008 11:00

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har gått och blivit en riktig sömntuta sov lika länge idag, och nästa vecka jobbar jag dagskift. Hjälp, hur ska det då gå och komma upp tidigt på morgonen, och dessutom så avskyr jag att stiga upp tidigt på morgonen.

 

Det är Micke sista dag på hans semester och på måndag börjar han också att jobba igen, och då är det hans tur att gå på sitt kvällskift. Så under nästkommande vecka så kommer vi inte hinna se varandra så mycket, och det blir tyvärr inte så kul.

 

För mig är det idag kvar att jobba, och sedan har vi hela helgen ledigt tillsammans. Ikväll blir det kanske "party time" vi får se om Micke orkar gå ut eller så blir det en mysig hemmakväll.

Skrivet av Sandra 15 augusti 2008 klockan 10:58

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards