Alla inlägg under augusti 2009

Av Sandra Sterner - 23 augusti 2009 21:45

Under eftermiddagen kom, Niclas och Amy över och käkade middag, med oss. Det blev det, som jag vet att många ungar gillar...spagetti och köttfärssås, och båda ungdomarna åt av god aptit.


Det var Micke, som fick ställa sig vid spisen, och göra pasta, och hans goda köttfärssås är alldeles utsökt.


Micke, som var dagens "kock"

Amy och Niclas

 

Efter middagen, tog jag Micke en kaffe på baksidan, men ungdomarna ville hellre dricka cola.

Jag tillsammans, med min son Niclas och hans flickvän Amy.


I övrigt på min lediga dag, har jag äntligen fått "arslet ur vagnen" och rensat ut kläder och skor, ur min stora klädkammare. När jag väl satte igång, med klädrensningen, så gick det med väldig fart, och det var mycket kläder som jag ledsnat på och som jag inte längre använder.


En granne till mig, som heter Helena,och hennes tonårsdotter Hanna, kom idag över, och hämtade 2 st stora säckar med kläder. Åh, jag är sååå glad, över att det nu finns mera plats över i min klädkammare igen.


                              

 

Skrivet av Sandra 23 augusti 2009 klockan 21:51

Av Sandra Sterner - 23 augusti 2009 14:00

Hela familjen passade på att sova ut i morse, och efter det att vi gick upp, så har vi tagit det lugnt och skönt...."förmiddagen har verkligen gått i Slow motion


Men som sagt man måste passa på att ladda upp batterierna igen, och som jag skrivit tidigare, så är just söndagar min ända lediga dag på en hel vecka, och brukar väldigt sällan planera in att göra några större grejer då.


I går kväll, kom min son Niclas över och presenterade sin nya söta flickvän Amy.



En väldigt trevlig liten ung tjej, som först var lite blyg. För att lära känna henne lite bättre, så passade jag på att bjuda över henne på middag idag.


Skrivet av Sandra 23 augusti 2009 klockan 13:50
 

Av Sandra Sterner - 22 augusti 2009 20:00

Nu äntligen har jag tagit mig tid över till att ägna en stund nu på kvällen, att skriva en blogg.

 

Jag har helt glömt bort att skriva det, men i torsdags kväll, när jag kom hem ifrån jobbet, och Micke var på sitt "vanliga" skämthumör, och ett tag trodde jag inte alls att han skulle sluta. Så överraskade han mig, med en liten present ( alltid lika roligt att få något, även om man inte fyller år) och det visade sig vara en jättefin armbandsklocka, med rosa små stenar.

 

Det är evigheter sedan jag hade en fungerade armbandsklocka, och blev förstås jätteglad.Men oturligt nog så var armbandet lite för stort, och jag måste lämna i klockan till en urmakare, som kan göra armbandet lite smalare.

 

Har alldeles för smala handleder. Men visst är ändå det som liknar "Diamonds" are a girls best friend?

 

Idag åkte vi in till stan, för Caroline ville ha en ny skolväska inför skolstarten på måndag. Inne på hennes favorit leksaksaffär BR hittade hon en rosa ryggsäck, med tryck på disney figurer på som hon ville ha. Men inte skulle hon ha ryggsäcken i någon plastpåse! Nejdå, hon envisades med hon med en gång ville ha den på ryggen.

 

Det är likadant varje gång jag är inne i stan. Jag dras som en "magnet" till alla fina boutiquer, som finns inne i city, och kan gå i princip hur länge som helst. Men när man har med sig sin 8-åring och även sin "gubbe" ( som dock inte alltid tycker det är sååå roligt att springa ut/in i var och varann boutique som jag ville springa in på ut på.

 

Jag var helt enkelt tvungen att begränsa lite av min "springa ut/in" och var och varannan boutique. Men hittade ändå dessa 2 snygga tunikor som jag inte kunde motstå att köpa.

 

Inköpt på butiken Ny Design, som ligger på Drottninggatan 13.

 

Inköpt i butiken Vila

 

Kom nyss att tänka på en stor värdsstjärna, som har gjort en video, och som också är  väldigt förtjust i.....just det får ni se i videon.

 

Här är Youtube klippet av Madonnas, Material Girl

 

 

 

  

 

Skrivet av Sandra 22 augusti 2009 klockan 19:55














Av Sandra Sterner - 21 augusti 2009 12:30

Vaknade alldeles för sent idag!

 

Men det var inte bland det lättaste att komma till sängs igår. Micke hade fått något av alla sina "frispel" och höll på skämta och skoja igår kväll, och när han väl sätter igång, men din humor och alla gester/minspel.

 

Jaaa, han är som han är, och honom har jag stått ut med i 8-år!!

 

 

Det är lika bra, att jag lägger upp en bild på Micke, som han höll på igår kväll.

 

Som alltid, när jag slagit på datorn, så går jag, först igenom min e-mail, och blev glatt överraskad när jag såg att det tillkommit 2 nya vänner till mig på Facebook.

 

Som alltid så ringer min mobil, titt som tätt och snart övervägar jag om jag ska skaffa mig en "manager/agent", som kan hjälpa till med allting. Jag känner ibland, att jag inte räcker till för allihopa, men försöker så gott det går att vara alla till lags.

 

Fick en förfrågan igår ifrån produktionbolaget BLU/Fremantle, om att vara med i ett program, som kommer att spelas in i början av september, och det kommer sändas i slutet av den månaden i Tv4 plus. Har dock, ännu inte tackat Ja, till att medverka, utan bad att få tänka på saken, tills på onsdag, (nästa vecka) då jag ska ge besked.

 

Skrivet av Sandra 21 augusti 2009 klockan 12:25

Hej

Av Sandra Sterner - 20 augusti 2009 12:00

Så där ja, nu har jag gjort morgon här hemma, och nu var det dags för ett litet inlägg.

 

Igår började min äldsta son Jimmy, sitt sista läsår på Nynäshamns gymnasium, och på måndag är det "lillskruttan" tur att återgå till skolbänken, och nu börjar hon i 3:e klass, och nästa år blir det mellanstadiet för henne. Mina övriga söner Henrik, Niclas och Tobias, börjar inte förrän på onsdag.

 

Micke och jag hinner inte alls ses någonting, när jag jobbar kväll, och när jag kommer hem på kvällarna, brukar jag oftast vara väldigt mycket uppe i varv, och behöver en stund framför tv eller datorn, för att komma ner lite i varv.

 

Den lilla stunden, som vi hinner ses, är när jag kommer hem på kvällarna,och Micke är alltid vaken, fast han går upp kl:6 på morgonen.

 

Nu ska jag fortsätta med dom dagliga sysslorna här hemma.

 

Skrivet av Sandra 20 augusti 2009 klockan 11:56

Av Sandra Sterner - 19 augusti 2009 08:15

Strax efter det att Caroline åkt iväg med taxin till fritids.

 

Var det dags för mig att slå på radiokanalen Lugna Favoriter, och strax efter kl:7.40 spelade Peter upp den interjuvande "flörten" som vi hade bandat in igår.

 

Så skönt det är, att man kan göra förinspelade interjuver på telefon, och man slipper åka iväg.

Till Er som missade programmet, så kommer Lugna Favorier, vissa gånger under dagen ( när det är reklam) att sända det i repris.

 

Skrivet av Sandra 19 augusti 2009 klockan 08:10

Av Sandra Sterner - 18 augusti 2009 11:45

Känner mig på väldigt bra humör idag, ordentligt utvilad/pigg, och redo för en ny dag.

 

Jag hade igår, lämnat ett meddelande till Peter ( ifrån Lugna Favoriter) att han skulle ringa upp mig under dagen idag ( men dock helst inte före kl:9 ) Mycket riktigt så ringde han upp mig strax därefter,och det vi pratade om kommer att sändas imorgon bitti kl:7:40 på LugnaFavoriter.....Glöm inte bort att lyssna!!

 

Skrivet av Sandra 18 augusti 2009 klockan 11:49

Av Sandra Sterner - 17 augusti 2009 12:00

Så var det måndag igen, och en ny lång arbetsvecka väntar en.

Det började redan i morse, att jag vaknade av att alarmet på Mickes mobil som ringde vid kl:5.30 och morgontrött som jag alltid brukar vara vid den tidpunkten.

 

Nästa grej som händer är att efter det att jag har duschat klart, och gjort mig i ordning så kollar jag till min mobil, och ser att det står 2 missade samtal....så typiskt att mobilen alltid ska ringa när man är i duschen eller ska till att äta. Kollar på displayen, ( jag har valt att ta bort min telefonsvarare, och istället får den som ringer välja om dom vill skicka sitt nummer till mig)

 

Vilket vedebörade hade gjort i morse, och jag kände inte alls igen numret, och innan jag ringde tillbaka tänkte jag att det var likabra att kolla upp numret på internet, och blev något förvånad då jag ser att numret som var skickat till mig gick till MTG radio, som b.la distribuerar radiokanalerna Rix FM, Lugna Favoriter, NRJ och Star FM.

 

Jaha, vad vill dom mig då!! Men tänkte att det var likabra att ringa upp till dom, och höra vad det var dom ville. Kom fram och fick veta att det var radioprofilen Peter Borossy, ifrån Lugna Favorier som hade sökt mig. Men fick till svar, att han inte längre var kvar för dagen, utan sänder bara mellan kl:6-10. Jag lämnade ett meddelande till tjejen, som svarade, om han kunde försöka ringa upp mig i morgon igen...(och själv funderar jag fortfarande på vad han vill)

 

Nu måste jag göra dona och feja lite här hemma, innan det är dags för mig att åka iväg och jobba kväll.

 

Skrivet av Sandra 17 augusti 2009 klockan 11:57

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards