Alla inlägg under augusti 2009

Av Sandra Sterner - 16 augusti 2009 12:45

Så var det sista dagen på veckan, och även sista dagen på Mickes semester. I morgon är det även dags för honom att åka iväg och jobba efter det att han har haft ledigt i 3 veckor.

 

Vi var som alltid i valet/kvalet om vi skulle gå på The Voice official afterparty som igår kväll hölls på Cafe Opera.

 

Jag kände först för att gå, men Micke däremot han kände inte alls för att gå ut igår kväll, och åka in själv på efterfesten tyckte jag inte var någon höjdare.

 

I stället blev det en hemmakväll framför "dumburken" som visade någon thriller, som var något sådär.

 

Därmot när jag vaknade i morse, så kändes det som jag vaknat upp helt på fel sida. Jag var allmänt bara sur/gnällig ( jag som för det mesta brukar vara på väldigt gott humör) Själv misstänker jag att mitt dåliga humör beror på....

 

 

 

Skrivet av Sandra 16 augusti 2009 klockan 12:42

Av Sandra Sterner - 15 augusti 2009 12:30

Så har det äntligen blivit lördag, och man är ledig i 2 dagar...jippi!!

 

Har blivit en riktigt sömntuta...igen. Igår vaknade jag inte förrän kl:10.30, och det blev inte mycket gjort här hemma innan det var dags för mig att åka iväg, och jobba.

 

På jobbet igår fick jag frågan av ett par arbetskamrater, om jag var gravid....? Dom undrade det därför att min mage var lite svullen igår och det är den även idag.

 

I´m not pregnant

 

Men jag kan upplysa er att jag INTE är gravid, och har inte heller några planer på att bli det. Herregud, jag har barn så det räcker!! Anledningen till att min, mage har svullnat upp som en liten ballong, och som jag är säker på att jag delar med många andra kvinnor, har att göra med att det snart är dags för mig att ha min lingonvecka.

 

Så där ja, en liten snabb lektion i biologi, till Er som trodde jag gravid, och om bara några dagar kommer min mage vara som vanligt igen.

 

På jobbet var det lagom mycket att göra, och kvällen flöt på som vanligt. Men ändå var jag väldigt trött igår kväll när jag kom hem, och det blev bara en snabb dusch och lite jordgubbste, sedan blev det direkt i säng, och det tog inte lång stund innan det jag hade somnat.

 

Från jobbet igår ringde jag till Micke, och fick till svar att han var upptagen, och kunde inte prata..?

 

- Nähä, varför inte då...?

 

Micke fortsätter:

 

- Jag var ute, och cyklade runt lite i Haninge, och så blir jag stoppat av en kille, som visade sig vara en  fotograf, och han håller just nu på att intervjua mig.

 

Ringer dig när interjuven är klar.

 

Micke ringde upp mig efter en stund, och berättade att han bara höll på cykla runt lite, och blev stoppat av en fotograf, som ville göra en interjuv med honom, och på denna länk kan ni läsa om interjuven. ( OBS!! Det är skrivet helt på engelska)

 

Nu över till något helt annat. Ikväll på Kungsträdgårdens scen kl:20 anordnar radiokanalen The Voice  ett stort uppträdande av artister.

Det kommer ditt som tätt inbjudningar hemskickade till oss, och det kan vara alltifrån förhandsvisningar, Miss Universum ( som hölls i Södertälje), fester av olika slag, och det är alltid lika uppskattat.

 

Som ikväll då både jag och Micke är inbjudna till kvällens efterfest av The Voice Offical Afterparty, som anordnas av Cafe Opera & Grand Events.

 

Vi får se om det blir så att vi kommer att gå eller om det blir en mysig hemmakväll framför tv.

 

Skrivet av Sandra 15 augusti 2009 klockan 12:23

Av Sandra Sterner - 13 augusti 2009 22:30

Nu var det färdig jobbet för ikväll, och nu är man tillbaka hemma igen. Ikväll längtade jag faktiskt efter att få skriva ett litet kvällsinlägg.

 

Vilket "hejdundrade" väder det varit ute idag på eftermiddagen, satt ute tillsammans med några utav mina arbetskollegor idag, då det började åska/blixtra, och jag min stackare, som är så lättskrämd, varje gång den kom en åskknall, flög jag mer eller mindre upp från stolen.

 

Det var alldeles svart på himmeln, och det tog inte lång stund innan regnet kom, och det vräkte verkligen ner.

Men som tur var så hade regnovädret slutat ner vi skulle gå hem, men det var ju fortfarande jätteblött på marken, och det hjälpte ju inte mina fossingar, som genast blev blöta.

 

Provade att ta tunnelbanan idag, till Farsta Strand, för att där byta till Pendeltåget, och jag hade några minuter till godo, för att gå den korta sträcken, som är mellan tunnelbanan och pendeltågstationen. Men när jag kommit halvvägs till pendeltågstationen, hör jag hur det "plingar" till på pendeltågstationen, och jag inser att tåget är på väg in.

 

Börjar att springa lite smått, ( vilket jag inte borde ha gjort)  för att kanske ha en chans att komma på ett tidigare tåg hem. Men skorna som jag för dagen hade på mig, är ju inte direkt några skor, som man spinger i....och det som händer är att skorna håller på flyga av mig, och det resulterar till, att det bara var att ge upp försöket att komma med ett tidigare tåg.

 

När jag kom hem stod som vanligt Micke, utanför pendeltågstationen och väntade.

 

Jag berättade, att det var tänkt att jag skulle komma hem med ett tidigare tåg, men skorna jag hade på mig var ju inte direkt några gympadojor, och skorna höll nästan på flyga av mig.

 

Micke började som vanligt att skratta, och så sa han: Är det dina skor som är för stora eller är det dina fötter, som  har krympt av regnovädret?

 

Jag orkade bara inte kommentera honom, och frågade istället hur det var hemma.

 

När vi kommer hem, visar det sig att Micke har fixat en överraskning till mig. Som vanligt när jag  kommer hem ifrån jobbet, så hoppar jag  in i duschen, men när jag öppnar dörren till badrummet, och ska kolla mig i spegeln.

 

Soptippen, nästa blir det för detta skåp, direkt i morgon.

 

Så upptäcker jag till min glädje, att det mitt gamla rostiga lilla badrumsskåp, numera är utbytt till ett jättegulligt dubbelskåp i trä (som är så fint)

 

Mitt nya badrummskåp, som jag kommer få plats med mycket i.

Jag blev förstås jätteglad, och det var mycket uppskattat....tackar sååå mycket igen.

 

Skrivet av Sandra 13 augusti 2009 klockan 22:34

Av Sandra Sterner - 13 augusti 2009 10:15

Idag blir det ändå ett inlägg här på bloggen.

Nu har vi gjort morgon här hemma, och hunnit med att få i oss lite frukost.

 

Micke, som är inne på sin sista semestervecka, har dragit in till stan på ett ärende, och nu är det så tyst här hemma. När Micke är hemma, är det sällan tyst, han håller låda hela tiden, och är det inte det så går han och nynnar på någon låt.

 

Mickes "look like"

 

Sent igår kväll kom mina äldsta söner Jimmy och Henrik hem, efter att ha varit i London, helt själva i 3 dagar.

Om ett par timmar är det dags för mig att åka, och jobba kväll igen. Men först behöver jag lite mera kaffe.

 

 

Skrivet av Sandra 13 augusti 2009 klockan 10:19

Av Sandra Sterner - 12 augusti 2009 00:45

Nu var jag tillbaka på bloggen igen, och redo för lite nya uppdateringar, och hoppas att mina läsare är redo..?

 

Det blev ett lite senare inlägg ikväll, och det beror på att jag kollade på tv direkt efter det att jag kom hem ifrån jobbet.

 

Jag hann precis komma hem, och slå på tv:en och sätta på Kanal 5 för att kolla på mitt favorit program ( som jag absolut inte vill missa) So you think you can dance. Fast det nu har gått ett par år sedan jag tävlade i dans, känner jag fortfarande att starkt brinnade intresse för dans av "nästan" alla de slag, ( dock inte modern dans) men annars gillar jag dom flesta dansstilarna.

 

Även Micke, kollade på kvällen program, och skulle förstås påpeka en utan deltagarna, som hade valt att sätta fast en kam i sitt hår, och det såg faktiskt väldigt komiskt ut att dansa med en stor kam i håret, som även stod rakt upp. 

 

Micke som satt i soffan brevid ställde mig en fråga, och han undrade om jag trodde han skulle passa i permanentat hår.

 

Min första reaktion, var att jag skrek rakt ut, och upprepade hans fråga: Om jag tror, du skulle passa i permanetat hår...?

 

- Njaa, det är nog inte riktigt din stil. Visst passar det på vissa andra, men jag tror inte riktigt det är din grej att permaneta dig.

 

Micke började skratta, och sa att han bara att skojat med mig...igen. Så typiskt honom att nästan alltid driva och skoja om allting.

 

På jobbet var det lite mera att göra en gårdagskvällen, men vi hann ändå bli klara i hyvsat tid, och det måste bero på att vi är ett sådant bra arbetslag.

 

Så där jag kära läsare, nu ser jag att klockan på skärmen är efter midnatt, och det börjar bli hög tid för mig att börja avrunda den här dagen.                    

 

Godnatt och sovsött

 

 

Skrivet av Sandra 12 augusti 2009 klockan 00:42












Av Sandra Sterner - 10 augusti 2009 22:30

Så var man hemma igen, efter att ha jobbat första dagen. Känner mig helt slut, och ändå var det inte specillet mycket att göra på jobbet ikväll.

 

När jag kom hem såg jag att Micke, hade dammsugit, och torkat av golven, och det luktade så gott. Men så berättar Micke, att det kunde ha slutat väldigt illa. Medans han höll på svabba av golven så halkade han till på det blöta golvet, och föll raklång ner och gjorde sig illa igen, men denna gång var det handen.

 

Vet inte, om det har att göra med att Micke är för ivrig, eller har för bråttom med att bli klar, men helt klart har han haft otur att göra sig illa på bara 2 dagar.

 

Nu börjar det klia i ögonen, och det är dags att börja avsluta skrivadet. Tillbaka på bloggen i morgon igen.

 

Goodnight and sweet dreams!

 

 

Skrivet av Sandra 10 augusti 2009 klockan 22:25

Av Sandra Sterner - 9 augusti 2009 20:00

Så var helgen snart över igen, och likaså min semester...

I morgon är det dags att börjar jobba, och men som tur är så är det min kvällsvecka, som jag börjar med.

 

Vi har haft en riktig skön slappar söndag här hemma, och bara tagit det lugnt. Särskilt Micke, som har fått legat på soffan, och vilat efter gårdagens besök ute på Gålö. Ni vet ju vi det här laget, hur Micke brukar vara. Han hade ju igår, ramlat ut hängmattan, och på något olyckligtvis sätt hade han fallit så illa att han hade gjort skadat sin ena tå.

 

Han beklagade sig en del över det under gårdagkvällen, men jag tänkte att det kommer säkert att gå över tills idag. I morse när vi vakande, och Micke skulle kolla till sin stackars ömmade tå, hade den blivit alldeles blålila och lite svullen...stackarn.

 

Men om det vore allt...nej då, det kommer mera. Efter det att vi hade ätit lunch idag, så drabbades Micke (vem annars) utav en besvärlig hicka, och den håller fortfarande i sig, trots att det gått flera timmar. Jag sa åt honom att försöka att dricka lite vatten, men inte hjälpte det...hickandet fortsatte bara.

 

Får väl hoppas att den gått över innan det är dags att gå, och lägga sig för vem kan sova brevid en som ligger och hickar och som dessutom ibland snarkar?

 

Om inte så får väl jag flytta in i gästrummet ikväll, om jag ska få mig lite sömn.

 

 

Skrivet av Sandra 9 augusti 2009 klockan 20:08

Av Sandra Sterner - 8 augusti 2009 23:30

I morse fick vi lov att ställa klockan, då vi tidigt skulle iväg ut till landstället som ligger på Gålö. Som det varit under hela min semester vecka, så var det även i morse väcker väder.

 

Vi packade ner badkläder och maten vi skulle ha med oss, och gav oss av till bussen, som går ifrån Västerhaninge.

 

I väntan på bussen ut till Gålö.

 

Det är så otroligt vackert ute på Gålö, och ifrån stugan är det sjöutsikt, och badplatsen ligger bara några 100 meter ifrån huset. Att ha naturen och sjön så nära inpå knuten, är alldeles underbart.

 

Både jag och dom övriga har skrattat så mycket åt Micke idag, och jag har  fortfarande ont i magen. Visst har jag träffat, och stött på en hel del männsikor under mitt liv. Men Micke måste bara vara unik i sitt slag, på att få folk att skratta, och jag får stå ut med det nästan dagligen!! Det blir inte bland det lättaste för mig att lägga in en del utav alla dom bilderna jag har tagit idag. Jag kan garantera er ett gott skratt.

 

Här är den fina stugan.

 

Jag älskar att gå barfota på landet.

 

Kolla in vilken sjöutsikt

 

Caroline, som har sysselsatt sig med en boll

 

Vi har har haft det jättetrevligt ute på landstället, och umgåtts med mina föräldrar, och grillat kött och badat, och fikat.

 

Jag tillsammans med min kära far strax innan vi ska till att börja äta

 

Så här glada är vi över att träffas igen

 

Micke, som strax ska sätta igång med grillningen, men först ville han visst ge mig en puss.

 

Micke i full action med att grilla köttet.

 

Mums, vad gott det var

 

Här säger Micke, något utav alla sina skämt, och det får mig att börja gapflabba.

 

Det är inte likt Micke, att se så här allvarlig ut på bilder.

 

Men det var bara tillfälligt, han blev snabbt lika glad igen.

 

Eftersom det var Micke, som stod för grillningen, så ville han gärna efter att ha ätit lägga sig en den sköna hängmattan, och låta maten smälta lite grann.

 

Micke som ska till att lägga sig i hängmattan efter maten.

 

Verkar vara lite försiktig av sig, men det verkar ändå som det kommer att gå bra.

 

Micke såg så glad ut, över att det verkade vara "lätt som en plätt" att ta sig upp på hängmattan.

 

Men det var bara tillfällig, strax efter dunsade, han med ett brak rakt ner i marken.

 

Alla som såg Micke klumpiga fall ifrån hängmattan började skratta. Men det avskräckte inte Micke, som genast skulle sätta sig igen.

 

Micke försöker att få Caroline att komma, och hålla i hängmattan, medans han lägger sig ner. Men hon skrattar så mycket att hon inte klarar av det.

 

Envis som Micke är så prövar han återigen att få lägga sig ner, och vila en stund efter maten.

 

Så var det dags för 2:a försöket, och snart är han upp igen.

 

Jätteglad över att få ligga kvar i hängmattan. Håller han hårt i kanterna för att inte trilla ut.

 

Caroline som länge har stått och skrattat åt Micke, kommer och ger honom lite fart.

 

Micke, ser ut som en "jättebaby" där han ligger och blir vyssad

 

Caroline, som är en riktig tuff liten tjej, ( med 4 äldre bröder) ger högre och högre fart. Micke ligger bara och skrattar.

 

Nu går det riktigt fort, och Micke fortsätter bara att gapskratta.

 

Här utbrister Caroline: Mamma, Micke är inte längre kvar i hängmattan.

 

Jag börjar skratta,och säger till Caroline att lyfta upp hängmattan, och därunder ligger Micke för andra gången.

 

Efter det att Micke borstat av sig lite av gräset, som han fick på sig, gav han till slut upp försöket, att få någon form att vila i hängmattan. I stället blev så att vi gick ner och badade.

 

Caroline på väg ner till badet.

 

Hon har fått låna sin kusins uppblåsta båt.

 

Måste kolla efter hur varmt det är i vattnet först.

 

Full fart ifrån bryggan, och rakt ut i vattnet.

 

Micke däremot, han blev kvar i på land i den lilla plastbåten.

 

Som alltid när man har småbarn, så vill dom nästan alltid att man hittar på saker med dom, och efter badet blev det lekparken.

 


Micke och Caroline på gungbrädan.
 

Micke ville tydligen också pröva på att rida.

 

Caroline, som gärna ville mata kossorna.

 

En helt underbar och trevlig dag har vi  haft ute på Gålö, och det är ett ställe som man verkligen kan kalla för...." Heaven is a place on earth"

 

Skrivet av Sandra 8 augusti 2009 klockan 23:29
























































































Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards