Alla inlägg under augusti 2009

Av Sandra Sterner - 7 augusti 2009 19:30

I denna värme som det varit idag, gick det bara inte att vara hemma. Vi gick till våren badplats, som inte ligger specillet lång ifrån där vi bor, där vi har solat och badat.

 

Det syns att både knubbsälen, Micke och min lilla solstråle Caroline, gillar att bada.

 

På väg till badet.

 

En liten bit till att gå....

 

Caroline och Micke står både beredda vid poolkaneten, för att hoppa i bassängen.

 

Men här tycker jag att det verkar som Micke tvekar lite om han ska hoppa i eller inte...

 

Men till slut, så ser det ut som han gör sig beredd att hoppa i bassängen.

 

Ja, ni vet ju hur Micke brukar vara när kameran är framme.Likt Tarzan och med ett vrål hoppar han till slut ner i bassängen.

 

 

Caroline, blev däremot kvar vid poolkanten...

 

Men inte specillet länge till. Nu är det hennes tur att hoppa ner i bassängen.

 

Där redan Micke, står och fångar upp henne.

 

Så skönt det var att få svalka av sig i denna värme.

 

Skrivet av Sandra 7 augusti 2009 klockan 19:28

Av Sandra Sterner - 7 augusti 2009 13:30

 

Vilken värme vi har fått, det känns som riktig "Miami beach heat" och inte tal om klädena,det är hemskt när kläderna klippar sig fast emot huden. Åh, det ända som hjälper mot sådan här värme, är att tillbringa den här dagen borta vid våran badplats.

 

 

Skrivet av Sandra 7 augusti 2009 klockan 13:33

Av Sandra Sterner - 6 augusti 2009 18:45

Nu var jag tillbaka på bloggen igen, och helgen börjar närma sig med stormsteg.

 

Ni som följer min blogg, minns att jag skrev här om dagen, att Mickes hårddisk hade brakat ihop. Efter lite letade på internet, så hittade Micke, till slut en något bättre fungerade beg.hårddisk till sin dator, och nu verkar datorn  fungera (tillfälligt) igen, och just nu sitter han och installerar skrivaren, och lägger även  in en del utav programmen, som gick förlorade, men dom finns ju som sagt sparade.

 

Då vi  till helgen, ska iväg ut till landstället, som ligger ute på Gålö. Passade vi idag på att åka iväg, och veckohandla, och nu är det återigen fullt hemma i frys/kyl/skafferi.

 

 Skönt, att Micke ibland kan skärpa till sig på bilder, och så min lillskrutta.


Skrivet av Sandra 6 augusti 2009 klockan 18:48

Av Sandra Sterner - 5 augusti 2009 21:00

Nu har halva veckan redan hunnit gått, och likadant är det med min semester, och på måndag börjar jag jobba igen.

 

Själv tycker jag att början på min andra omgång av min semster, har gått fort, och vad bra det skulle vara, om arbetsveckorna gick lika snabbt tempo, som semestern gör. Men jag ska inte klaga, jag har ett arbete som jag är nöjd med.

 

Nu över till något helt annat, som vanligt går jag dagligen igenom mina e-mail adresser, och till min privata e-mail, hade Nina, skickat nya bilder på sin lilla familj, och jag blev förstås så glad, och såklart vill jag dela med mig lite av bilderna till mina läsare.

 

 

Nina och Nova, som säkert ska till att börja rita.

 

Visst, ja det var ju cykelstaden, Västerås kallades för. Janne och Nova på cyklelutflykt.

 

Nina är visst fortfarande lika leksugen.

 

Men till slut, tar även dom små krafterna slut på lilla Nova.

 

Idag var det återigen dags att åka in till stan, men denna var det jag som skulle följa med Micke.

 

Det har nu gått ett par veckor sedan Micke var i Gamla Stan, och piercade hakan, och läkstaven ska nu bytas ut till en permanet stav. Micke hade kollat upp ett ställe, som hette East Street, och som låg på södermalm, men väl framme i butiken fanns det ingen piering stav som föll i hans smak.

 

Tänkte att jag skulle överraska mina föräldrar, och tog upp mobilen för att ringa, och se om dom var hemma i lägenheten i stan. Dom skulle åka ut till landet först till helgen,och mycket riktigt var dom hemma. Dom blev förstås jätteglada över att vi kom förbi och hälsade på.

 

På promenad till mina föräldars hem.

 

Så här glada blev, mina förädrar över att ses igen.

 

Mycket av min humor har jag fått efter min pappa, men dessto ännu mera sedan jag träffade min "tokiga" make Micke som oftast är på skämthumör..

 

Då jag vet att det var ett bra tag sedan, som  jag lade ut något YouTube klipp på min blogg, och nu ikväll så ville jag tillägna denna låt till min pappa....You are my Daddy Cool.

 

 

Kolla själva....ett gott skratt utlovas.

 

 

 

 

 

 

Skrivet av Sandra 5 augusti 2009 klockan 20:54


























Av Sandra Sterner - 4 augusti 2009 20:00

I morse fick min "lillskruttan" åka iväg till fritids, då jag skulle iväg, in till stan på ett par ärenden.

 

Hade frågat Micke, om han kunde tänka sig följa med, till produktionbolaget, vilket han gärna gjorde, och för mig kändes det mycket trevligare att ha någon med sig. Det tog inte så lång tid, som jag från början hade trott att det skulle ta, och vi var hemma redan igen på eftermiddagen.

 

Nu håller Micke och "lillskruttan" på att sparka boll på baksidan, och dom verkar ha jättekul tillsammans.

 

 Vad jag började skratta, när jag såg den här bilden på Micke, vilken stil han har när han fångar bollen.
  

Ja, Caroline hon börjar få mer och mer, av Mickes alla roliga stilar/gester.

 

 

Skrivet av Sandra 4 augusti 2009 klockan 19:57







Av Sandra Sterner - 3 augusti 2009 22:30

Kände att det var dags att göra ett 2:a inlägg för idag.

 

Vad ska man säga om Micke, som tidigare idag gick lös med trimmerna på min lilla blomrabbat. Så klart, att jag blev lite sur på honom, då han hade plöjt ner mina små blommor som hade vuxit upp. Men det finns ett ordspråk: Den som skrattar först, brukar oftast skratta sist. Vilket jag fick göra nu på kvällen.

 

Jag satt och kollade lite på tv, när jag hör hur Micke sitter och svär inne i datarummet, över varför hans dator inte fungerar. Senare visar det sig att det är hårddisken på Mickes dator, som har brakat ihop helt och hållet. Men som tur är så är det ingen större fara med bilderna, och våra sparade program, som finns sparade både på min dator, och även som backup på en extern hårddisk, och även nerbrända på en massa cd-skivor. ( Tack och lov för det)

 

Jag funderar mer för varje dag, att inskaffa mig på en laptop,och det skulle både vara mera  praktiskt och fundera mycket bättre. Frågade Micke, om det inte vore på tiden, att vi inskaffade oss varsin bärbar laptop...men "stenålders" Micke ville förstås inte alls byta ut sin gamla burk mot någon nyare, utan istället se om det går att hitta en bättre beg. hårddisk att sätta in.

 

Själv satte jag mig, och surfade runt lite på internet, efter en rosa laptop, och då rosa är en färg som jag gillar mycket, så föll jag just för den här.

 

 

 

 

 

Skrivet av Sandra 3 augusti 2009 klockan 22:31






Av Sandra Sterner - 3 augusti 2009 17:45

Vilket underbart väder, jag lyckades pricka in, på första dagen av min semestern. Det var likadant förra gången då jag var ledig i slutet av juni, det var otroligt sköna varma dagar, och det ser ut som det kommer bli det dom närmaste dagarna med...jippi.

 

Idag har jag mest tagit det lugn, suttit ute i solen med lite veckotidningar, och bara njutit av den sköna värmen. Däremot min energiska make Micke, som verkar ha fått en släng av "Damp" eller någon form av någon överreaktion av "solsting" för idag har farit omkring som ett jehu på baksidan, med b.la grästrimmen, som han har  klippt gräsmattan med!

 

Dessto mindre glad, blev jag när han körde över med grästrimmen i min lilla blomrabbat, där jag hade lite blommor som växte, men numera är dom blommorna jämnade med marken....ja, det är Micke det!!

 

I morgon däremot har jag lite grejer som jag ska uträtta inne i stan, och det kommer säkert att ta ett par timmar.

 

Till helgen hade vi tänkt att åka ut till mina föräldrars landställe, som ligger ute på fina Gålö ( inte så långt ifrån Dalarö) och det är så vackert där ute.

 

Skrivet av Sandra 3 augusti 2009 klockan 17:50

Av Sandra Sterner - 2 augusti 2009 12:00

Nu var det dags att börja skriva igen, och uppdatera lite vad som har hänt sedan sist.

 

I fredags var vi hemma hos Johan och firade yttligare en födelsedag. Det är en hel del födesedagsfiranade under juli månad, både jag, Henrik och Johan fyller år, och tårta äts det varje gång...det blir nästan lite för mycket av det goda.

 

Johan.

 

Lite flera bilder, ifrån födelsedagsfirandet i fredags.

 

 

Jag tillsammans med nästan alla mina barn. Nu har alla mina söner  vuxit om mig, och själv känner jag mig nästan som en "liten dvärg" brevid dom, och ändå är jag 1.74

 

Micke, som varit så schysst och ställt upp, och gjort mycket av allt här hemma under veckan, (  jag har själv knappt hunnit varit hemma)

 

Jag ville överraska Micke, med att köpa något nytt till honom. Stod  och valde mellan 2  t-shirtar, och funderade på vilken han skulle gilla bäst. Den ena var svart med en döskalle på ( som jag vet att Micke gillar) och det extra lite tuffa var ju att det satt röda små pärlor i ögonen på döskallen. Den andra t-shirten var blå, och då menar jag verkligen BLÅ, och med ett tryck på en tjej. Jag hade så svårt att bestämma mig för vilken t-shirt jag trodde han mest skulle tycka om, så istället för att vela fram och tillbaka så köpte jag både två.

 

 

När jag kom hem, så fick Micke påsen med t-shirtarna, och han blev jätteglad över båda två, och satte först på sig den svarta t-shirten med döskallen, men när han sedan såg vad det var för tryck på den blå t-shirten så åkte den svarta t-shirten av, och den blåa med tjejen åkte istället på, och den har han även på sig idag

 

 

Skrivet av Sandra 2 augusti 2009 klockan 11:51















Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards