Alla inlägg under augusti 2010

Av Sandra Sterner - 12 augusti 2010 13:30

Jag har gjort en liten förändring på min blogg, och valt att du bort " My simple life" och ersatt det istället med "This is my life" istället.

 

Jaa, när jag startade upp min blogg för ett par år sedan så tyckte jag då att " My simple life" passade så pass bra som namn till min blogg, men inte nu längre och därför valde jag idag att ändra namnet till "This is my life"

 

Det är så himla skönt att vara ledig och inte ha något man måste göra, utan man tar bara dagen som den kommer. Under den här veckan som hittills har gått så har vi bara tagit det lugnt och slappat. Sovit ut länge på morgon och vaken lång in på nätterna. Ja, vi har helt vänt våran tidrytm, och det är ju inte specillet bra, med tanke på att jag ska börja jobba dag nästa vecka, vilket innebär att jag ska upp i ottan. Hmm, helt ärligt så vet jag inte hur det kommer att gå, men jag misstänker att det kommer att gå käpprätt åt skogen.

 

Fick veta via facebook av Caroline pappa Jonny, att han ligger i hårdträning och pluggar för fullt med att försöka snarast möjligt skaffa sig MC-kort och min första tanke var: Hjälp, bara han nu inte kommer att köra ihjäl sig. ( Kommer så väl ihåg hur han var för ett antal år sedan, då man åkte med honom i hans bil...typ gasen i botten)

 

Men kan inte annat än tycka det är så himla asläckert och snyggt, med killar som kör MC...blir alldeles till mig.

 

Att önska att Micke skulle skaffa sig körkort för bil eller MC....(flämtar) känns ju förstås bara som en dröm. Ni skulle bara veta vad jag tjatade på honom, dom första åren om varför skaffar du inte körkort?  Men tydligen så tycker inte Micke att det är specillet viktigt att ha det och nu har det gått så pass många år och som det ser ut nu så tror jag aldrig heller Micke kommer skaffa sig något körkort för varesig bil eller MC.

 

Var bara tvungen att googla på den snygga hårdrockskillen Tommy Lee och se om det fanns några snygga bilder på honom sittande på en MC...och visst fann jag det!!

 

Kunde inte motstå att lägga ut denna bild på Tommy

 

Detta är dock inte Tommy, utan någon anna läcker långhårig snygging, som jag tycker ser så häftig och ball ut på sin MC. Jag skulle absolut inte ha något emot att få åka med på en MC-tur

 

Skrivet av Sandra 12 augusti 2010 klockan 13:30

Av Sandra Sterner - 10 augusti 2010 23:45

Det börjar bli lite sent nu, men hade tänkt jag skulle uppdatera lite nytt på bloggen, innan det är dags att göra sig ordning för lite sömn.

 

Hade som jag haft så många gånger tidigare svårt att komma till ro igår kväll och tröttheten och somna var i det närmaste omöjligt. Sömntuta och sjusovare som vi samtliga är i familjen sov vi som vanligt alldlels för länge och tror inte det var någon som klev ur sin säng förän efter klockan. 9.30

 

Jag måste erkänna att det bra länge sedan, jag var ute på en utav mina långa promenader, och nu är det så pass länge sedan att jag  måste till att kolla tillbaka i min blogg för att komma ihåg när det var. Hmm, det är nästan så jag skäms med att inte längre hålla mig i form.... vill ju inte gå och bli en tjockis!!

 

Helt ärligt så har jag helt enkelt inte tänkt på träning överhuvudet i sommar och att sätta på mig träningsbyxorna och gympaskorna och ge mig ut på en lång skön rask powerwalk. Nej, det har helt enklet fallit i glömska och det är nästan så att jag skäms över hur jag behandlat min kropp under sommaren.

 

Micke föreslog att vi skulle ta en promenad upp till Haninge Centrum, och om man går man hemifrån oss i hyfsat snabbt tempo, så tar det ungefär 20-25 minuter att gå den sträckan. Tyckte det var en bra ide och följde gärna med för att bränna lite utav fettet och kalorierna.

 

Som alltid när jag är i närheten utav Haninge Centrum, så kan jag förstås inte bara gå förbi utanför, utan måste bara gå in och kolla runt bland dom olika butikerna. För min egen del så fann jag ingenting till mig själv, som föll mig i smaken idag, men däremot hittade jag en snygg svart/vit randig skjorta till Micke.

 

-Wow, kolla in den där snygga svarta skjortan som hänger på ställningen. Det vore någonting för dig?

 

Micke börjarde förstås knorra, och protestera....

 

- Ehh, du vet ju att jag inte direkt brukar använda skjortor.

 

- Ja, ja jag vet!! Du ska jämt och städningt gå i dina t-shirtar.Vore det inte på tiden att du börjar inskaffa dig på lite fräscha snygga skjortor också?

 

Nu till det roliga som hände idag. Jag stod på mig och gav mig inte utan tyckte Micke skulle köpa denna skjorta. En  manlig expedit som säkert måste stått och tjuvlyssnat på våran diskussion kom fram till oss.

 

Jag kom av mig helt i min mening och undarade vad sjutton den manliga expedtiden ville oss. Han kollade på oss båda och så frågar han: Är ni gifta.

 

Varpå Micke svarar: Ja, hurså...?

 

Expediten fortsätter: Jo, visste du inte att när du står där framme och ska till att gifta dig och svarar JA att du avsäger dig alla ni egna beslut att få välja vilka kläder som du vill köpa. Tycker hon att ett plagg är snyggt så brukar det oftast sluta med att hon det blir som hon vill.

 

Både Micke och jag stirrade storögd på expediten, och sedan började vi skratta. Det stämde faktiskt mycket i det han sa...och fruar ska bara rätt...iallafall då det gäller kläder!! Hur det gick med inköpet av skjortan och vem som fick rätt...se själva

 

Den nyinköpta snygga skjortan

 

Vilket fick mig att tänka på dom gångerna Micke varit och köpt nya kläder och haft med mig som smakråd och jag är helt ärlig och säger rakt ut om det är något jag inte tycker han klär i. Det har även hänt att jag vid något tillfälle fått något utav alla mina ryck och gjort en storstädning på alla hans uttvättade ( fula enligt mig) t-shirtar och jeans och tryckt när allt detta i stor svart plastsäck och kånkat/släpat ut säcken till vårat förråd.

 

Jag som tidigare på förmiddagen hade känt mig lite nere och tänkt på att jag misskött min kropp så mycket under sommaren. Kände mig plötsligt på så mycket bättre humör och tänk ibland att vad lite ord från en annan främmande människa kan göra så mycket. ( Det är precis som på samma sätt man får ibland,när man läser andras bloggar, och ibland kan man kanske känna sig glad över att få läsa något roligt, men såklart kan man säkert även ibland känna med någon annan om någon är ledsen eller nere)

 

Det blev inte någon lång rask promenad hem, utan istället tog vi pendeltåget en station. På vägen började jag känna ett sug i magen, och kände att jag började bli ordentlig hungrig. Det kändes inte lustigt att ställa sig direkt vid spisen, när man kom hem och börja lag mat. Så istället gick vi förbi våran snabbmatställe och köpte oss en calzone till mig en hamburgare till Caroline och till Micke en kebabrulle.

 

Farligt , men så himla gott, men ibland måste man få synda.

Nu var det i och för sig väldigt länge sedan vi åt just pizza eller då kebabrulle, men kände ändå att jag tidigare på dagen gjorde ett tappert försök, med att ge mig ut på en rask promenad och så slutade det med att vi käkade snabbmat, det absolut värsta man kan tänka sig...men ack så gott.

 

Jag njöt för fulla munnar av den goda ( feta) pizzan och äta lite mera nyttigt det får bli vid ett annat tillfälle.

 

Micke ser mera jäst ut än mig och det kanske beror på att han käkade både sin kebabrulle och hälften utav min pizza.

 

Efter middagen blev det till att sitta och jäsa i soffan, men inte specillet länge då mitt lilla yrväder Caroline ville spela fotboll ute på våran lilla tomt. Plastpappa Micke gav sig mer än gärna in i fotbolls matchen, medans jag stod på för att kolla hur det gick för dom båda fotbollsentusiaterna.

 

När jag såg den här bilden på datorn, brast jag ut i gapskratt.

Vilken stil Micke har och frågade honom!

 

1.Ska det likna någon form av passning

eller?

 

2. Är det så att du tränar och har hittat nya danssteg till nästa gång vi ska ut.

 

Eller.. det mest troliga..

 

3. Är du kissnödig...det ser så ut iallafall...

 

Åh, här har vi Caroline och är det inte nya Zlatan..måntro!

 

Skrivet av Sandra 10 augusti 2010 klockan 23:45

Av Sandra Sterner - 9 augusti 2010 21:00

Det blev till att ha en något annorlunda semesterledighet jag hade i år, om man nu ska jämnföra med hur det varit tidigare år, men någon gång ska man väl pröva på att ha det också.

 

Jobbade ju nästan hela förra veckan ( bortsett från fredagens otur olycka) och nu är jag har jag tillsammans med Micke våran sista semstervecka ihop.

 

Upptäckte igår att det började sina i samtliga utav våra matförråd och både skafferi-kyl-frys ekade nästan tomma, men varken jag eller Micke hade varken ork eller någon större lust att åka och storhandla igår. (Vilket vi försöker göra minst 1 gång i veckan) men istället blev det till att gå upp till vårat lilla centrum för att handla det nödvändigaste. Men i morse efter det att vi hade ätit frukost och gjort oss i ordning så åkt vi iväg till Coop Forum och storhandlade.

 

Men tyvärr var inget sig likt där längre och det gick inte att hitta någonting. Tydligen så visade det sig att dom anvariga på Coop Forum bestämt sig för att göra en stor förändring. Vilket inte var så direkt uppskattat utav mig och Micke som kunder!

 

Ingenting utav dom varorna man trodde sig fanns låg förstås inte på sitt vanliga ställe, och det intrycket som jag fick var att det mestadels liknade en enda stor röra och mycket av varorna låg bara slängda huller om buller.

 

Väl hemma igen hade vi med oss så här många välfyllda kassar hem, och nu är det uppfyllt i både skafferi-kyl-frys igen....så skönt!

 

 

Skrivet av Sandra 9 augusti 2010 klockan 20:51

Av Sandra Sterner - 8 augusti 2010 13:00

Jag kör direkt vidare med min andra blogg på en gång, och tycker det inte att det passar att blanda ihop dom både blogginläggen med varandra.

 

I fredags förmiddagen skadade jag min fot, men efter att ha varit inne på SÖS akuten så fick jag det hemska glasbiten borttagen.

 

Hade inte olyckan varit framme så hade jag självklart åkt iväg och jobbat kväll. Avskyr att vara hemma från jobbet, men vad göra när man fått en glasbit i foten, som man dessutom inte kan få bort själv. 

 

Nåväl, jag fortsätter med vad vi gjorde under fredagskvällen, och det var nämligen så att våran gemensamma amerikanska vän Ryan hade en fest på Cafe Opera.

 

Micke insiterade på att han verkligen ville gå ut och det kändes taskigt att inte vara schysst att följa med honom ut. För min egen del så kändes det faktiskt väldigt osäkert på om jag verkligen skulle orka gå ut, med tanke på vad som hade hänt tidigare på dagen, men allt efter som kvällen gick så kändes det bättre i foten.Klockan var närmare midnatt när vi sent omsider dök på på den anrika nattklubben.

 

Vi hittade våran vän Ryan som var kvällens ena discjockey och världens kram fick jag av honom.

  

  

Våran generösa och trevliga vän Ryan

 

Precis som förra gången ( Kiss festen) så visade han mig och Micke sitt VIP bord och det var bara för oss att välja på det vi ville ha att dricka. Jag själv var denna kväll väldigt försiktig med allt som hade med alkohol att göra och höll mig nästan enbart till alkoholfria drycker och man kan faktiskt ha roligt ändå. Större delen av kvällen föredrog jag faktiskt att sitta ner på en stol och jag tror säkert att ni förstår varför....

 

Jag och Micke och våra nya vänner som vi lärde känna denna kväll, musikern Ola och hans flickvän Ester

 

Ja, som ni ser så fann Micke och Ola varandra nästan med en gång

  

Ester ville så gärna pröva Mickes hatt

  

 

Micke fick ett utav sina stora rökbehov och var tvungen att gå ut och röka, men jag kände inte alls för att hänga med, utan satte kvar tillsammans med Ester och Ola. Istället kom denna snygga hårfager fram till mig och slog sig ner ( tillfället) på Mickes stol. Han presenterade sig som Tomas och fick veta att han var f.d sångare i gruppen Fatal Smile.

 

 

Skrivet av Sandra 8 augusti 2010 klockan 12:54













Av Sandra Sterner - 8 augusti 2010 13:00

 

Vilket hejdundrade åskväder/blixt oväder vi hade utanför fönstret i natt, blixten lyste upp vårat nersläckta sovrum flera gånger.

 

Är jag utomhus, när det är sånt väder som det var i natt, brukar jag tycka det är otäckt, men i hemma i vårat hus lugna vrå och i sängen var det ändå rätt så mysigt att ligga med täcket högt uppdraget över huvudet och ligga och lyssna på regnet och se blixten som lyste upp rummet.

 

Fast regn och rusk står ju inte direkt högst upp på min lista, utan jag föredrar vackert väder med sol och värme, men fördelen med regn och åskoväder, det är att man slipper höra min närmaste granne och hennes ouppfostrade och gapiga ungar föra sådant oväsen som dom nästan gör dygnet runt på sin baksida. Det är helt klart dom absoluta sämsta och värsta grannar jag någonsin varit med om.

 

Skrivet av Sandra 8 augusti 2010 klockan 12:53

Av Sandra Sterner - 7 augusti 2010 20:00

Vilket grått och tråkigt pissväder vi har ute idag, och det är inte alls lika skönt soligt som det var igår.

 

I går hände det mig en liten olycka och tänkte skriva om det på bloggen. Allt var frid och fröjd här hemma, hade skrivt mitt blogginlägg "Äntligen fredag" och så gick jag in till badrummet för att göra mig i ordning för en ny spännande dag.

 

Micke hade gjort ordning kaffe och vädret var ju som sagt så fint igår så vi bestämde oss för att dricka kaffet ute på våran baksida. Då var olyckan framme. Jag är nämligen en sådan person som bara älskar att gå barfota ute, och har gjort det massvis utav gånger, men aldrig lyckats med konsten att ( bortsett från det när jag var barn) som vuxen få glasbitar i foten, och då menar jag inte bara en utan det var ett par stycken, och jag gallskrek förstås rakt ut och helvete vad ont det gjorde.

 

Micke kollade nästan med förskräckt min på mig och undrade vad sjutton det var som stod på, men han insåg rätt så snabbt att jag hade gjort mig illa. Satte mig ner på en utav våra stolar och började plocka ut dom pyttesmå glasbitarna som hade åkt in i min fot blodet rann, men upptäckte att jag inte själv kunde plocka ut samtliga utav glasbitarna då dom hade tryckts in så långt i foten.

 

Det var bara att konstatera att det var läge att ta sig upp till närakuten på Handens Sjukhus och både Micke och Caroline följde med dit. Men väl framme där konstaterde doktorn att hon tyvärr inte kunde hjälpa mig och skickade mig vidare med en remiss till SÖS akuten och det hade blivit alalldels för jobbigt för Caroline att följa med dit, så Micke och Caroline åkte hem istället. Jag tog själv en taxi in till SÖS för gå kunde jag knappast göra.

 

Väl framme på SÖS fick jag snabbt hjälp och tror inte jag behövde vänta länge en 20 minter på läkaren som kom för att titta på min fot och han skickade mig nästan med en gång på röntgen och mycket riktigt så såg dom att det fanns en liten bit som hade tryckts in långt i foten, och den gick inte nå utan att göra ett litet mindre ingrepp. Jag låg och kallsvettades på bristen och tänkte hur ska det här gå...

 

Den underbara trevliga läkaren berättade att han skulle lägga en lokalbedövning alldles brevid där han skulle behöva gå in. Som om det inte redan räckte med smärta i foten och samtigt få en lång spetsig nål uppkörd i foten det gjorde så jävla ont att jag först trodde jag skulle svimma, men efter det att foten hade blivit bedövad började han skära i foten och det var ju för väl då att jag hade bedövning.

 

När det var klart fick jag en stor kompress och sedan kunde jag åka hem, och när bedövningen senare på kvällen hade släppt så kändes det genast mycket bättre i foten.

Det återstår att se nu om jag lärt mig en läxa att inte gå ut barfota, men det lär säkert visa sig.

 

 

Skrivet av Sandra 7 augusti 2010 klockan 20:02

Av Sandra Sterner - 6 augusti 2010 17:00

En sådan himla tur att det går att mobilblogga. Jag hann tyvärr inte alls med att skriva något i förmiddags. Ibland måste det även hinnas med andra saker hemma som har blivit liggandes i helgen och det är allt ifrån tvätt till att fixa en hel del papperjobb, lika tråkigt att fixa varje gàng, men det måste ju göras.

 

Men nu har jag inte så mycket att göra på jobbet, och vad passar då inte bättre än att uppdatera bloggen lite. I natt avgörs det på kanal Star om vem det är som vinner i Miss Univesum tävlingen, som sänds direkt från Las Vegas i USA.Svensk tid är klockan 3 i natt, och vi får väl lov att hålla tummarna för vår svenska tjej Michaela och önska henne Lycka till.

 

Skrivet av Sandra 23 augusti 2010 klockan 16:57

Av Sandra Sterner - 6 augusti 2010 10:00

Sorry, för att jag inte uppdaterade något under gårdagen, men det har att göra med, flera anledningar. För det första så har det varit skit dåligt med uppkoppling till vårat internet ( vi har telia bredband) och ringt dom både igår och idag och klagat, men nu tycks det ändå fungera.

 

När väl internet kom igång igår, så var jag tvungen att sticka för att inte komma försent till jobbet, men kollade min blogg via mobilen, men upptäckte då att sidan inte kunde visas och att serven låg nere   Snacka om att jag var nära på att flippa ut!!

 

Först funkar inte internet uppkopplingen som den ska och när man sedan väl försöker gå in på bloggen via mobilen så kan inte sidan visas. Då blir man en aning sne...

 

Väl framme på jobbet upptäcker jag att mina nycklar till mitt skåp inte fanns att finna i min väska. Alltså det här med att hålla ordning på nycklar, det är bara inte min grej!!

 

Vet inte hur många gånger jag fått fråga killarna på jobbet: Ehh, men skulle du kunna hjälpa mig att bryta upp mitt lås, det är så att jag tappat mina nycklar.....igen Det känns lika pinsamt varje gång, men det är så jag är och det är i princip omöjligt för mig att hålla ordning på nycklar till skåpet.

 

Upptäckte till min stora glädje, att hon som tror sig vara någon form av "lillchef" inte jobbade kväll igår. Det kändes fantastiskt skönt att slippa hennes "bossade" och hoppas nu äntligen hon lärt sig förstå att lämna mig ifred.

 

Nu blir det till att läsa lite nyheter och kanske en och annan utav alla spännande bloggare och se vad som hänt sedan sist. Sedan är det dags för mig att hoppa in i duschen och göra mig i ordning för en ny dag.

 

Skrivet av Sandra 6 augusti 2010 klockan 09:55

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards