Alla inlägg under augusti 2010

Av Sandra Sterner - 4 augusti 2010 22:00

Sedan drygt 30 minuter sedan är jag nu hemma igen, men det var väldigt nära att jag tänkte dra tidigare från jobbet idag, men valde ändå att stanna kvar, men det var tack vare en utav mina vänner som fick mig på gott humör igen.

 

Skrev ju i mitt förra inlägg, om att jag trivs väldigt bra på mitt jobb och med dom flesta utav min arbetskollegor, men dock finns det ett antal rötägg på min arbetsplats, som tror att hon  är någon form av chef eller traffic ledare och gillar att gå och basa och bestämma över andra.

 

När i själv verket den personen inte är något annat i mina ögonen en stor ( på benämning stor) nolla, som absolut inte kan någonting!! Tror aldrig jag någonsin blivit så uppretad av någon person så mycket som jag blir av denna vederbörande jag skriver om. Jag ber nu och hoppas även att denna person kan sluta upp med att gå omkring och tro sig vara någon form av chef och lämna mig ifred...snälla!!

 

 

 

Nej, nu lämnar jag detta bakom mig och skriver istället om dom som tillhör mina vänner på jobbet. Tack och lov så har jag hittat en äkta sann vän i Vera. Vet inte vad jag skulle ta mig till om det inte vore för att jag har underbara snälla Vera på min arbetsplats. Hon jobbar i och för med andra uppgifter en mig, och oftast när det inte finns så mycket att göra på jobbet, eller det är så att vi ha rast så sitter vi inne i hennes rum och pratar ( skvallrar) och fnittar.

 

Hon är precis som jag en tuff tjej som törs säga ifrån när någonting är fel och sitter inte tyst om det är någonting hon tycker är fel och det bästa med allt med Vera, det är att hon har en enorm portion med humor.

 

Fick idag denna bild mms till mig när jag var på jobbet, och vill mer än gärna visa om en utav mina allra bästa vänner som jag har på jobbet.

 

Tusen tack, för att jag hittat en sådan fin vän i dig som du är Vera.

 

 

Skrivet av Sandra 4 augusti 2010 klockan 22:03

Av Sandra Sterner - 4 augusti 2010 12:30

Det börjar kännas att man snart är tillbaka i sina gamla (arbets) vanor igen. Själv känner jag att det har varit skönt med 2 veckors ledighet ifrån allt som har med jobb, möten och olika måsten som måte hinnas med i veckorna.

 

Nu återstår det att arbeta dom sista 3 dagarna på denna vecka, och sedan har jag semester 1 vecka till. Jaa, min semester blir lite sönderhackat, men det är för att vi har planerat in lite saker som vi tänkte göra på den sista gemensamma semestervecka.

 

Igår var det lite mera att göra på jobbet, men ska absolut inte klaga. ( Är så nöjd med mitt jobb, och trivs med dom flesta utav mina arbetskollegor, men dock inte alla, men man kan ju inte, som sagt gå ihop med samtliga utav dom) Vi kunde ändå kunde sluta 2 timmar innan den egentligen arbetstiden var slut.

 

Hemma väntade en liten överraskning i form av ett klädesplagg som Micke hade köpt till mig. Hade tidigare när vi varit i Gävle kollat in detta linne på H&M, men tvekade att köpa det, och valde därför att hänga tillbaka det på ställningen. Var inte så säker på om det verkligen var min stil på ett klädesplagg, då det har ett stort glittade döskalle tryck.

 

Men tydligen så tyckte i allafall Micke att jag skulle ha detta plagg och  igår hade han varit uppe på H&M i Handen och köpt denna döskalle linne till mig. Hmm, det är kanske så att "hjärntvätt" funkar och att jag så småningom kanske även jag börjar gilla döskallar....

 

Däremot glitter på plagg har jag ingenting emot, men man kanske kan vänja sig vid döskalletryck på klädesplagg, och vem vet kanske t.o.m jag har på mig den på jobbet i kväll.

 

Det var mindre roligt när jag märkte att Caroline kändes lite varm och hade fått lite feber. Hon beklagade sig över att hon även hade ont i huvudet.

Det var lika bra att hon fick lite alvedon så att febern och huvudvärken skulle ge med sig, och öppnade fönstret lite på glänt i hennes sovrum så att det blev lite svalt. Som tur var så kändes hon inte specillet varm i morse, men lillskruttan är lite slö och hängig och vill mest ligga i sängen och titta på tv:n.

 

Det är tur att Micke har semester och är hemma även 2 veckor till och kan ta henne idag. Annars hade kanske jag fått lov att stanna hemma från jobbet ikväll och ta vård av barn, men det behövs inte idag.

 

Nu blir det till att dona och feja lite här hemma innan det är dags för mig att göra mig i ordning för att åka iväg och jobba kväll.

 

Skrivet av Sandra 4 augusti 2010 klockan 12:33

Av Sandra Sterner - 3 augusti 2010 16:30

mms_image
 

Sitter pâ jobbet, och har nyss haft fika rast. Satt och bläddrade i en skvallertidning och kunde inte làta bli att ta fram mobilen för att fota denna stor örade söta öken räv.

 

Skrivet av Sandra 3 augusti 2010 klockan 16:26

Av Sandra Sterner - 3 augusti 2010 11:30

Nu har veckan kommit igång, och (likaså jag )

 

Har nu gjort mig i ordning och sitter med en kopp kaffe brevid mig och tänkte jag skulle uppdatera en liten snabbis.

 

 
Ska strax ge mig av in till stan idag. Har lite ärenden som jag ska uträtta, och så blir det säkert ( om jag hinner med förstås) några snabba besök i boutiqerna. Innan det är dags att sätta sig på tunnelbanan och åka mot Skarpnäck och jobba kväll.

 

Skrivet av Sandra 3 augusti 2010 klockan 11:30

Av Sandra Sterner - 2 augusti 2010 20:30

Så bra det är att man kan mobil blogga. Passar då på när jag ändå inte har någnt annat för mig. Är just nu på väg hem ifrån min första dag på jobbet och visst kändes det lite ovant att vara tillbaka efter att ha varit borta i 2 veckor. Den stora fördelen med att ha ett sådant jobb som jag har, och det är att man jobbar på beting när man jobbar kväll och får gå hem när jobbet är klart.

 

Nu är det inte så många stationer kvar innan jag är hemma,och ikväll  hinner jag även med att krama om mitt lilla yrväder innan det är dags för henne att nanna kudde och sova.

 

 
Skrivet av Sandra 2 augusti 2010 klockan 20:34

Av Sandra Sterner - 2 augusti 2010 13:30

Morgonen började med att Mickes mobil ringde, och alla låg fortfarande och sussade, det är egentligen ingen i familjen som är direkt morgon pigg, utan samtliga ( och särskilt nu när det varit semester tider) är riktiga sjusovare som gillar att sova ut på morgonen.

 

Men någon sovmorgon i morse blev det inte, utan strax efter kl:8 så ringde dom från transportfirman, och skulle bara bekräfta att dom snart var på väg hem till oss med våran nya snygga svarta skinnsoffa ( som vi köpte i fredags) och det var tusan vad snabbt det gick att få den hemlevererad.

 

Den gamla skruttiga avverkade beiga soffa, som jag avskytt så pass länge kastade vi redan ut igår kväll, och nu står våran nya snygga svarta skinnsoffa på plats ute i vardagsrummet, och det blev bättre än vad jag från början hade hoppats på och den nya soffan gör sig så pass bra där den står. Nu återstår det bara att fixa dit en snygg passade (gärna mörk) matta, då blir allt komplett.

 

Skrivet av Sandra 2 augusti 2010 klockan 10:50

Av Sandra Sterner - 1 augusti 2010 11:30

Så har man nu kommit till den sista dagen på veckan, och det är söndag. Som tur är så är vädret idag rätt så skapligt och ända sedan jag gjorde mig i ordning i morse har jag tillbringat förmiddagen ute i solen på baksidan, men kände nu att det var läge att gå in och uppdatera lite nytt på bloggen, det har ju gått ett par dagar sedan sist jag skrev.

 

Jag och Micke har under nästan hela den här veckan som gått varit barnlediga, men igår eftermiddag blev saknaden efter Caroline alltför stor och jobbig för både mor och dotter och det bestämmdes att hon skulle hämtas hem en dag tidigare en beräknat, och det blev såklart ett väldigt kärt återseende igen efter att ha varit ifrån varandra nästan en hel vecka.

 

Vi tillbringade lördagkvällen framför tv:n och kollade in "Sommarkrysset" från Gröna Lund och Caroline började återigen med sitt tjatade om vi inte kunde gå på Grönan en gång till år och som jag skrivit förut i min blogg så har jag så svårt att säga nej till Caroline när hon bedjande tittar på mig med sina blå ögon och säger: Snälla, mamma!

 

Jaa, vad gör man inte för sina barn, och det lutar nog till att det kommer att bli ett till besök på Gröna Lund, innan denna säsong är över, men kommer denna gång granska väderleksrapporten ordenligt för vill inte ta risken att det blir som förra gången vi var där då det började ösregna när vi kom till Slussen. Nej, denna gång måste vädret vara betydligt bättre och det får gärna vara sol.

 

Det har även blivit lite ändade planer då det gäller min semester. Skulle egentligen haft 2 veckor nu på raken, men ringde min chef i fredags och undade om jag kunde skjuta fram min semester 1 vecka och ta den veckan efter istället. Jag har varit och tullat och plockat ut allför många strödagar på mina semesterdagar som jag fått och det har ju lätt till att jag inte längre har så många dagar kvar. Men nu blev det så att jag istället sköt på min sista semester vecka till veckan efter ( som även är Mickes sista semestervecka) och vi har planerat lite vad vi ska hitta på under den sista veckan, och det kommer jag såklart att skriva om senare i bloggen....så det är bara för er att hänga med och läsa.

 

 

Skrivet av Sandra 1 augusti 2010 klockan 11:26

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards