Alla inlägg den 1 juni 2011

Av Sandra Sterner - 1 juni 2011 09:17

Jaa, det är verkligen det minsta jag kan säga…”Oh my god” nu jar jag så himla mycket att stå i och göra att jag snart i vet hur jag ska få tiden att räcka till. Jag drabbas  utav så dåligt samvete gentemot min arbetsgivare då jag den senaste tiden varit borta ( kanske lite för mycket) ifrån mitt arbete, men samtidigt så är det väl förståligt för företaget jag jobbar åt att man tar ledigt när ens pappa går och avlider. Likaså när mitt såkallade äktenskap fått sig en ordenlig gungning och mer eller mindre (snart) håller på att upplösas.


Det som står på schemat idag är att min son Jimmy går ut sin 4-åriga linje på gymnasiet i Nynäshamn och tar studenten, och för mig och även för Jimmy pappa Johan och hans syskon är det ju en självklarhet att vi kommer att närvara och gratulera honom med en ”lyckospark” i baken till att han nu äntligen tar sin student. Till hösten berkar det som om Jimmy kommer att ta sitt pick och pack och flyttar till Örebro och där fortsätta plugga och lösa vidare på högskolan. Jag är verkligen en riktig stolt mamma till alla mina barn och tycker dom är så duktiga som väljer och dessutom orkar att fortsätta läsa på högskola. Idag efter det att Jimmy tagit studenten, och åkt på lastbilsflaket,så blir det säkert så att vi går och äter eller fikar någonstans. För ikväll kommer Jimmy tillsammans med sin övriga klasskamrater säkert ha någon form utav avslutningsfest.


I morgon är det Kristi flygare och den 2:a juni vilket innebär att det även är Jimmy födelsedag, och om nu Jimmy behagar att komma hem efter nattens festligheter så är det förstås tänkt att vi inom familjen vill gratulera honom även i morgon.

I morgon kväll är det en stor fest på Cafe Opera. Det är nämligen så att tidningen Moore Magazin fyller 10-år.


 

 

   

 

    

 

När det är såna här tillställningar då blir det svårt för mig att inte låta bli att komma och det är en självklarthet att jag osa:ar och tackar ja.

På fredag är det klämdag och då jobbar jag igen och Caroline ska iväg till fritids.

På lördag är det tänkt att jag och Caroline ska ta SJ-tåget till Enköpng för att där hälsa på min lillebror Micke ( jo, även han har det namnet) och hans familj. Både min lillebror och hans söta dotter Alexandra fyller år nästan samtidigt och det skiljer bara några dagar mellen dom och nu på lördag ska vi fira och gratulera dom båda samtidigt.


Söndagar för mig har alltid varit heliga och det är ytterst sällan som jag planerar in något på dom dagarna, och för mig är det vilodagen på hela veckan. På måndag är det dags för en röd dag i almenackan igen och den 6:juni är ju Sveriges nationaldag. Vi får se om jag och Caroline hittar på någonting under den dagen och det beror även på hur vädret kommer att bli.


Den 13:e juni slutar Caroline i skolan och hennes sommarlov börjar, men hon kommer tyvärr att få gå en hel del på fritids i sommar, men det verkar hon inte ha någonting emot, snarare tvärtom. Jag har redan börjat tullat en hel del på min semester och tagit flera strödagar. Dagen efter den 14:e är det dags för mina yngre söner Niclas och Tobias att sluta grundskolan, och till hösten börjar dom båda i gymnasiet.


Nej, nu måste jag sluta och börja göra morgon här hemma, och hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Det är bara några få timmar kvar till det är dags för Jimmy att ta studenten. Jag tar med kameran och det kommer upp bilder antagligen under kvällen eller morgondagen.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards