Alla inlägg den 17 juni 2011

Av Sandra Sterner - 17 juni 2011 21:27

Jaa, iallafall när man skaffat sig bil och nu måste jag faktiskt erkänna att jag gått och blivit lite väl bekväm eller kanske till och med lite lat. Jag tar numera bilen nästan överallt dit jag ska och det är ju inte alls så himla bra. Jag måste erkänna att jag från början inte alls hade tänkt använda bilen speciellt mycket och bara köra med den ibland, och framför allt absolut inte köra den långa vägen från Haninge ända till Västberga. Både i måndags och tisdags så åkte jag kommunalt och till det nya stället som jag nu jobbar på och för att ta sig dit via kommunal medel så är det först: pendeltåg till Årstaberg och därefter byte tvärbanan till Liljeholmen och sedan därifrån byte till buss 3 stationer och den resvägen kommunalt tar mera än 1 timme. Igår precis innan jag skulle gå hemifrån så ringde min mobil och det var från Carolines fritids och en från personalen meddelade mig att Caroline inte hade fått mig sig en viktig sak som hon skulle ha med sig till fritids igår. Jag insåg att  det skulle ta alldeles för lång tid att åka till Carolines skola kommunalt och sedan direkt därefter åka till mitt jobb. Så istället blev det så att jag tog bilen och bara inom en kvart så var jag framme vid fritidset och sedan körde jag ner mot Nynäsvägen och mot Globen för att där ta Södra Länken mot Årsta och vidare mot Västberga. Herregud, det gick ju hur smidigt och fort som helst och inom 30 minuter så var jag på jobbet.I morse blev det så (och säkert utav ren bekvämlighet) att jag tog bilen igen, och det är så himla skönt att slippa åka kommunalt och göra 3 olika byten.


Tyvärr så har det varit ett riktigt dåligt pissväder ute större delen utav dagen idag, och det ser inte heller ut som det kommer att bli bättre väder tills i morgon..suck   Då jag tillsammans med mina syskon och mamma ska åka  ut till landstället.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards