Alla inlägg den 8 juni 2011

Av Sandra Sterner - 8 juni 2011 17:25

Jaa,  det känner jag verkligen, och för första gången på väldigt länge känner jag nu att jag äntligen kan börja känna lite glädje och skratta igen. Hmm, ja, vem vet kanske jag snart även kan börja skriva lite om humor igen, men det får bli vid  ett annat inlägg.



Ni läsare som följer min blogg, vet ju att det hänt alldeels för mycket runt omrking mig den sista tiden, men nu känns det som det håller på att vända.


Jag har bytt arbetsplats ( men har fortfarande kvar samma anställning ) men jobbar inte längre kvar i Skapnäck, utan nu blir det  istället  till Västberga det bär av varje morgon, och måste bara tillägga ett stort WOW,  vilka snygga, fräscha  och stora lokaler vi fått. Jag trivs verkligen som " fisken i vattnet" på det nya ställlet.



Nu till helgen ska jag åka till min lillasyster Cilla och hämta en bil som jag under en tid kommer att disponera och det känns förstås väldigt roligt att äntligen få sätta sig bakom ratten igen. Herregud, det har gått 3-4 år sedan jag sist körde bil,  och det kommer såklart att bli  lite "ringrostigt" men har man än gång tagit körkortet så sitter det där. Helgen efter det den 18:e går resan ut till landstället Gålö som numera tagits över utav mig och mina fyra yngre syskon: Micke, Dessan, Nenne och Cilla och vi ska alla hjälpas åt att röja och städa ut en del utav alla pappas gamla saker, klippa gräset, rensa i rabbaterna, och bara umgås med varandra.


Innan jag började skriva detta inlägg så var jag inne en snabbis på min facebook och upptäckte att min stora dotter hade bytt profibild.


 

     

Vid först anblicken så trodde jag först inte det var min stora tjej, men såklart det är mammas söta dotter: Nina, fina ballerina, och som man brukar säga ”Sådan moder är sådan dotter!!


 


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards