Alla inlägg den 21 juni 2011

Av Sandra Sterner - 21 juni 2011 20:26

Idag åkte mina två yngre pojkar Niclas och Tobias tillsammans med sin pappa till London, där dom kommer att vara under ett par dagar. Nästa månad, minns inte exakt datum så åker min två stora pojkar Jimmy och Henrik till Spanien i 1 vecka.


Nu är det bestämt att jag och Caroline kommer att åka bort över midsommar och denna gång kommer vi att fira midsommar på ett helt annat sätt än tidigare år.


Jag och Caroline tog bilen ( förstås, den tar vi nästan överallt dit vi ska.)Vi har blivit världens latmaskar, men det är skönt att ha bil och slippa åka kommunalt. Vi åkte iallafall och veckohandlade på Coop Forum och när vi var klara och skulle gå ut till bilen, så hade det förstås börjat ösregna och våra paraplyer.....ja, dom låg förstås hemma på hyllan...allt i sin vanliga ordning med andra ord. Jag sa åt Caroline att vi fick lov att småspringa till bilen för att inte bli alltför dyngsura och med kundvagnen framför mig och Caroline brevid mig så skyndade vi oss till bilen, men lik förbaskat så var vi genom blöta när vi till slut kom fram till bilen.


Nu äntligen ( hoppas jag iallafall) på att jag fått ett bra erbjudade på en lägenhet. Då jag har en del krav bl.a att den absolut måste vara en markplanslägenhet med tillhörande uteplats. Både jag och Caroline skulle verkligen avsky att bo i en lägenhet som ligger ovanför markplan: Nej, tack det är verkligen ingenting för oss. Vi vill båda ha någon form utav "radhuskänsla" i den nya lägenheten och när man öppnar altan/balkong dörren så vill man känna att man kommer direkt ut på marken och på sommaren känna gräset under fötterna. Nu på kvällen fick jag ett intressant tips utav en som hade sett min annons om att "byta bostad" och om det blir i morgon eller på torsdag som vi kommer att gå och titta på den nya lägenheten och se om det verkligen är någonting att ha. Jag är enormt kräsen utav mig  och tar absolut inte vilken lägenhet som helst, utan bara det bästa duger för mig och min dotter.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards