Alla inlägg den 14 juni 2011

Av Sandra Sterner - 14 juni 2011 20:32

Jag är egentligen alldeles för trött för att uppdatera på bloggen ikväll, men vill samtidigt inte svika mina läsare som troget följer min blogg dagligen...alla ni är så gulliga :)


Idag var det då dags för mina tre yngsta barn att ha skolslutning: Caroline skulle var i skolan det vanliga tiden, alltså vid 8-tiden. Sedan skulle föräldrarna samlas på skolgården och idag hade vi också tur med vädret ( från skilland från förra året, då eleverna, lärarna, föräldrar och syskon fick lov att tränga ihop oss i en svettig gympasal, som  man inte direkt kan påstå luktande fräscht) men idag sken solen, och även fast det blåste lite så var det ändå behagligt ute. Står och väntar tillsammans med flera andra föräldrar, när jag får syn på ett välbekant ansikte och ser att Carolines pappa Jonny hade behagat masat sig till sin dotter skolavslutning, och han hade även tagit med sig kameran, som han använde flitigt på sin dotter.



Caroline kramar om sin pappa



Då alla mina tre yngsta barn går i helt olika skolor och dom ligger även en bit ifrån varandra, så var det för mig en självklarhet att idag använda mig utav bilen. Jag hann även med Tobias skolavslutning och den började inte förrän vid klockan 12. Det var i princip bara hem för mig och Caroline och vända, för att sedan sätta ossi bilen igen och åka mot Västerhaninge. Där vi mötte upp min ex-make Johan, och mina barn Henrik och Jimmy. Även Johan hade med sig sin kamera och fotograferade som bara den. Jag har fått bilder mailade till mig, men tyvärrr orkar jag inte ikväll hålla på att förminska och redigera bilderna från dagens skolavsluningar så dom kommer förhoppningsvis in på bloggen under morgondagen.


Tobias får sitt avgångsbetyg utav sin klasslärare och rektorn och artig och väluppfostrad som han är så tackade han.



  

Dagen till äran hade Tobias på sig kavaj, vit skjorta och slips och snygg som bara den, var mammas fina son.



Tobias brevid sin klasslärare Helena



Nej, nu återstår det inte så mycket mera för mig idag, förutom att önska mina läsare än fortsatt trevlig kväll och Godnatt!

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards