Alla inlägg den 3 juni 2015

Av Sandra Sterner - 3 juni 2015 19:54

 

Sjutton också skulle egentligen ha skrivit ett blogginlägg igår ikväll, men det var fullt upp att göra här hemma. Först jobba, och direkt efter det iväg på ett ärende och sedan var hem för att ta itu med tvättkorgen, som typ hade svämmat över och stå resten av kvällen i tvättstugan.

Jag skulle igår på min blogg skriva och önska min son Jimmy ett stort   hjärtligt Grattis på din födelsedag som var igår.


 

 

 

Då vi alla jobbar så blir det inte så att man firar födelsedagar på samma sätt som när ens barn är små, utan snarare blir det så att man träffas till helgerna, då man är ledig och har lite mera tid för att umgås med varandra.


Jag för min egen del tycker att när man uppnått och kommit upp i en viss ålder så varför ska man egentligen fira och gratulera än som blir äldre...? - Jaha, då var man alltså ytterligare än dag närmare 100 år.


Det är bara 3 dagar kvar tills den 6:e juni och det är ju då vi firar Sveriges Nationaldag. Och bara 13 dagar efter det datumet är det midsommarafton. - Jösses alltså det är ta mig tusan vart tar all tid i vägen..?? Någon som vet det..? Eller är det bara jag som tycker tiden, för varje år man lever går bara fortare och fortare.


Just det en annan sak jag tänkte skriva om. Sedan Caroline kom hem ifrån sin Kalmar resa så har hon mer eller mindre fått en fix idé att hon vill lära sig prata tyska. Jag för min del hade ungefär i samma ålder som Caroline är nu också fått den idén att jag som tillvalsämne i skolan ville lära mig läsa tyska. Jag kom underfund med det efter typ några lektioner att den tyska grammatik var väldigt hård och vissa uttal lät riktigt elaka att uttala. Jag ångrade ganska så snabbt att jag valde det hemskt fula språket som jag numera tycker tyska är. I alla fall så har nu Caroline fått "dille" på att lära sig det språket och jag undrar förstås nyfiket varför, men har ännu inte fått någon som helst förklaring. Jag frågade henne varför hon inte väljer något annat sorts språk ( ja, förutom engelska som hon redan läser) men varför inte lära sig det Franska språket det låter ju lite som dom "sjunger" när man hör en från Frankrike prata. Le français est une belle langue   


Nu är det inte så värst många lektioner kvar för Caroline i 8:an och nu på måndag den 8:e ( ojdå, värst var det blev 8:or ( ännu en till) och sedan är det sommarlov för henne. Till hösten sen är det dags för det 9:oende året i grundskolan innan det är dags för en 4-årig linje på gymnasiet.


En annan sak som jag tycker är konstigt och det är så jag börjar undra vad dessa vädergudarna sysslar med egentligen. April månad var så mycket varmare och skönare än var maj månad var och nu är det i och för sig bara början av juni, men sjutton alltså var det regnat och blåsigt kallt under dessa dagar. Nu önskar jag att det blir vackrare och varmare väder och det ganska så snart innan sommaren är över.



 

  Bara det inte blir såhär   

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards