Alla inlägg den 20 juni 2015

Av Sandra Sterner - 20 juni 2015 19:15

Jaha, ja det var likadant väder vaknade man till i morse och samma trista gråa himmel och regn som smattrade mot fönsterblecket och både min syrenbuske och likadant är det med rhododendron busken, dom är typ sönderregnade. Att det finns dom som trotsar regnet och ger sig ut och dansar runt midsommarstången fast det regnar tycker jag är vågat och modigt. Själv föredrar jag att vara torr och hålla mig varm. Avskyr gummistövlar ( har inte ägt några sedan jag var barn) och regnkläder är tyvärr inte min stil och smak och inget heller jag skulle sätta på mig.


Det finns något ordspråk som heter: Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Tack och lov så lever vi ju i ett någorlunda Fritt land, och alla tycker vi såklart olika om väderleksförhållanden. Och det är upp till var enskild person att sätta på sig regnkläderna och hoppa i gummistövlarna och trotsa dessa vädergudar och ge sig ut och dansa runt midsommarstången.


Midsommarfirandet hade vi här hemma igår och åt utav den goda maten: 3 olika sorters sill, färskpotatis, köttbullar, prinskorv, ägghalvor, och det var ju supergott. Även om man efter att ha vräkt i sig sill blir väldigt törstig efteråt, men det beror ju på att den är så salt och så god. För att bota den enorma törsten man får efter det att man ätit en massa sill så släckte jag törsten med att dricka juice. - Nej, tack till alkohol för mig på midsommarafton och sist jag drack ett glas vin var på Valborgsmässafton nere i Nynäshamn. Jag anser att man absolut inte behöver dricka för att ha kul och ser inte heller någon som helst längtan eller lust efter att dricka. Tänk så skönt att tillhöra den längre procenten av befolkningen som i morse vakande utan någon som helst baksmälla.


Idag på eftermiddagen fick jag besök av min son Henrik ( alias look a like Dolph) som kom över med väska som Caroline skulle låna inför den kommande resan till London i slutet av denna månad. Jag hade kvar utav midsommarmaten och värmde på den och bjöd min son på lite midsommarmat.

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards