Alla inlägg den 8 juni 2015

Av Sandra Sterner - 8 juni 2015 18:52

Idag var det då dags för mitt hjärtegull Caroline att sluta 8:e klass och nu har hon fått sitt efterlängtande sommarlov. I morse när jag skulle in för att väcka henne så var hon redan vaken och lite sådär nyvaken låg hon och tittade på mig. Det blev som nästan alltid ( ja, förutom på helgerna) att Caroline får sin frukost serverad på sitt nattduksbord bredvid sängen. - Ja, en sak är helt säker med min yngsta dotter och den är att hon är rätt så bortskämd. Det har gått och blivit så och det har väl kanske att göra med att hon är den yngsta utav mina barn och mellan min näst yngsta som är Tobias och Caroline är det 5 år.


I morse efter det att Caroline ätit sin frukost och kollat på tv:n så gjorde hon sig i ordning. Kvällen innan hade hon badad länge och tvättat sitt långa blonda hår. Jag hjälpte henne att fläta hennes hår medans det fortfarande var fuktigt så att det skulle vara vågigt i morse när hon skulle kamma ut håret. Den nyinköpta fina, vita klänningen och då vädret i morse kändes lite osäkert så blev det också ett par svarta strumpbyxor och till det dom svarta skorna. Carolines långa blonda hår hade blivit vågigt utav flätorna och som pricken över i:et satte hon fast det vita blomhårsspännet i håret.


 

 Caroline hemma på baksidan innan det är dags att ge sig av till skolavslutningen.


 

 


Se bara så stor och vacker min dotter ser ut när hon gärna med sina långa ben går lite för mig på väg till garaget.


Vi var i plats i skolan redan en kvart innan det skolavslutningen skulle börja. Caroline skulle möta upp sina övriga klasskamrater och lärare utanför klassrummet. Därefter tågade eleverna, lärarna tätt i följd av dom föräldrarna in i aulan där eleverna skulle sjunga och lärarna lirade på instrumenten.


 

Eleverna i årskurs 9 sjunger på scenen.


Rektorn höll tal och delade ut till vissa elever som slutade 9:an stipendium. Jag reagerade på att det var väldigt fåtal föräldrar som närvarande under sina barns skolavslutningar och det tyckte jag var lite märkligt, men antog att dom prioriterade sina jobb framför att närvara när sina barn har skolavslutning.

Det var cirka 1 timme som eleverna sjung och som avslutning melodi ställde sig alla upp och sjung alla den vackra låten: Den blomster tid nu kommer och därefter var det dags för eleverna, lärarna och dom fåtal föräldrar att bege sig till klassrummen. Där bjuds det på kaffe och eleverna hade förra veckan bakat muffins och supergoda kola kakor och så fanns det även färska jordgubbar och grädde.



 

 Caroline tar för sig färska jordgubbar och grädde.


Caroline hade köpt med sig en liten present och en blomma till sina båda lärare och i samband med att hon fick sina betyg så överlämnade hon presentpåsen med presenten och blomman. Det vita kuvertet som hennes lärare lämnade över som innehöll betygen för årskurs 8:an ville Caroline inte öppna förrän hon var hemma. Däremot när vi sedan kom hem så öppnade Caroline sitt vita stora kuvert och först stod hon och läste igenom betygen själv, sedan sträckte hon över det vita pappret till mig och det var precis så som jag hade trott att Caroline hade presenterat otroligt mycket bättre denna termin och hennes betyg var nu ännu bättre än tidigare.

 


   Caroline får sitt betyg av lärarna eller "fröknarna" som hon gärna föredrar att säga.   


-Bravo, Caroline så otroligt stolt mamma blir av att du fick så bra betyg och mycket väl godkänt i många utav dina ämnen.  




Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards