Alla inlägg den 14 juni 2015

Av Sandra Sterner - 14 juni 2015 11:03

Gårdagens Prins bröllop mellan Carl-Philip och hans fästmö Sofia var underbart vackert att se. Ungefär som i en Askungensaga: Prinsen av Kungariket väljer själv att utse sin fru och det blev så att våran Prins Carl-Philip valde en tjej utav Svenska folket. Den tidigare och mycket väl kända skandalomsusande tjejen Sofia Hellqvist som tidigare har vikt ut sig alltför lättklädd i tidningen Slitz och även varit med i tv-programmet Paradis Hotell ( ett program som jag aldrig sett och aldrig heller kommer att se) I alla fall så har nu våran Prins Carl-Philip fått sin Prinsessa. Jag läste på nätet att en utav dessa skvallertidningar hade osmaken att skriva: Prins C-P alltså dom båda första initialerna utav Carl-Philip nu gift sig med sin Sofia. Att en del skvallertidningar inte skäms att skriva något sådant om våran Prins, men såklart dom skriver allt enbart för att folk ska köpa och dom ska tjäna pengar. Det är ju nästan så man kan undra vilka det egentligen som är CP eller inte....??


Det var likadant när både Kronprinsessan Victoria gifte sig med sin Daniel en enkel vanlig kille av Svenska folket ifrån Ockelbo. Likaså lillasystern och Prinsessan Madeleine valde att inte heller gifta sig Kungligt. Utan valde en stilig amerikan Christoffer ( eller Chris) som han föredrar att kalla sig. Den herre valde ju dock att inte sluta sitt arbete inom finans branschen och med det tackade han Nej Tack för att bli Prins.


Ja, berättelsen fortsätter nu lite som en saga, om våran nya Prinsessa Sofia, som redan som liten flicka ville gå sin egen väg. Den fula ankungen, som folk kan tycka hon var som liten, med alltför stora och opassande glasögon och med ett försök att verka bli blondin, kombinerad med permanent = Rena-rama-katastrofen!!


 


 

Det kan inte annat än bli totalt misslyckad och se bilden nedan, det är knappt man kan tro att det är den Sofia Hellqvist vi såg igår gifte sig med våran Prins Carl-Philip.


I alla fall från att ha varit den fula ankungen så blev hon så till slut en väldigt vacker svan och vem kan idag inte låta bli att tycka om våran nya Prinsessa och samtidigt så kan man ju inte låta bli att bli charmad och glad när man ser henne lysa upp med sitt vackra leende. Prinsessan Sofia verkar även ha ett enormt stort hjärta att bry sig om sina medmänniskor. I alla fall så var det Kungliga bröllopet vackert att se och romantiker som jag är så blir jag tårögd och tårarna börjar rinna när jag igår fick se Prins Carl-Philip gifte sig med sin Sofia som efter bröllopet blev Prinsessa.



 



Likaså var ju vädret igår väldigt vackert solen sken och himlen var ju i det närmaste blå och för mig att sitta inomhus vid sådant väder det finna ju bara inte. Tänkte att jag skulle åka ner till Nynäshamn för att bl.a lämna tillbaka den uppblåst bara madrassen och sovsäcken till min son Henrik som Caroline fick låna när hon för 2 veckor sedan var tillsammans med sin tjejgrupp i Kalmar. Jag chansade och åkte direkt till Henrik och hans flickvän Saras lägenhet och plingade på dörren. Det tog inte många sekunder innan Henrik öppnade och fick en stor fin kärleksfull puss av min goa, fina son. Lämnade över den stora kassen med den uppblåstbara madrassen och sovsäcken. Sedan åkte vi vidare ner till den lilla byn ( som jag kallar den lilla staden för) och tillsammans med Caroline gick vi in på våra favorit Second hand butiker och köpte lite nya klänningar.



Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards