Alla inlägg den 25 juni 2015

Av Sandra Sterner - 25 juni 2015 17:45

Oj, vilken dag det varit idag men det är ju så mitt liv är och vilken tur att denna blogg finns så att man kan få skriva av sig. I morse så var det återigen dags att ombesikta bilen då den hade fått nedslag och nu så på 2:a försöktet gick den igenom. Så nu är bilen godkänd att köra, vilket förstås känns alldeles underbart. Jag blev förstås superglad och tackade så mycket och satte mig i bilen och körde mot jobbet. Jag kom idag lite senare till jobbet, men hade sagt till några dagar innan, men hann inte jobba mera än knappt 1 timme och sedan blev det strömavbrott och då går det förstås inte att jobba. All personal samlades upp i lunchrummet som ganska så snart blev fullt och det var bara att sätta sig ner med en kopp kaffe och vänta på att elen förhoppningsvis skulle komma tillbaka. Elavbrotten blev omkring klockan 9.20 och timmarna tickade på och det gick både 1-2-3-4 timmar och fortfarande hade det inte kommit någon el tillbaka. Ingen av personalen kunde göra någonting, utan att vänta och vänta. Till slut efter flera timmars väntan, utan att elen hade kommit tillbaka så fick vi besked ifrån chefen att vi all personal fick lov att gå hem. Och förhoppningsvis så är elen tillbaka på jobbet i morgon igen.


Jag tog bilen och åkte upp till Haninge centrum och då idag för dom flesta är löneutbetalning så var det smockfullt med bilar i parkeringshuset och ännu mera folk inne i centrumet. Det är nästan så man undrar: Jobbar inga nu förtiden eller är det så att väldigt många har semester just nu...? - Okej, man kan ju förstås barn-och-ungdomarna som går i skolan och på gymnasiet, men alla dessa vuxna är det den enormt stora arbetslösheten eller folk som är hemma och sjukskrivna. Jag gick in och tänkte kolla lite i butikerna, men hann inte ens in i första butiken innan jag hörde en röst som ropade mitt namn: Sandra och som alltid såklart man reagerar när någon ropar ens namn och såg på håll att det var min väninna Eva ifrån Nynäshamn som var uppe på visit i Haninge för att shoppa loss. Jag gick några steg till och var nästan framme vid H&M som jag hade tänkte gå in på och då hörde jag mitt namn ropas igen. Jag tänkte för mig själv: Vad nu då, vem är det denna gång. Undrar när jag kommer fram eller om jag någonsin kommer in på H&M idag. Jag tillhör inte den typen som inte skulle heja på folk som nu önskar få hälsa på mig och skulle kalla det ohyfsat och ofint att inte stanna och hälsa och växla några ord med folk man möter. I alla fall denna gång var det en personal ifrån restaurangen La Playa i Nynäshamn, som visst kände igen mig och kom gående ikapp mig och började prata och märkligt nog så kändes det som om vi hade mycket att prata med varandra om så han undrade om vi inte kunde sätta och ner på Cafét och ta en kaffe.


- Javisst det vore trevligt. Och där satt vi och snackade ett par timmar, innan vi skiljes åt efter det att vi bytte nummer med varandra.


Idag är Caroline tillsammans med sin ungdomsgård på Gröna Lund och vilken tur att ungdomarna fick någorlunda hyfsat väder med lite solsken. Caroline som typ ringer eller så sms:ar mig varje timme har även idag ringt och sms:at och talat om att hon åkt dom flesta utav åkattraktionerna och även vunnit en del nya gosedjur.


I morgon är det fredag igen och det är dags att göra helg igen och denna gång är det sista helgen för juni månad. Nästa gång det är helg är det juli månad. Ännu är det inga direkta planer vi har inför den kommande helgen, utan tar dagarna som dom kommer och hoppas innerligt att det denna helg ändå blir vackert och soligt väder.



Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards