Alla inlägg den 5 juni 2015

Av Sandra Sterner - 5 juni 2015 19:50

 

 




Japp, det har gått och blivit fredag igen och nu är det dags att välkomna den efterlängtade helgen.


Idag direkt efter jobbet så mötte jag upp Caroline och vi åkte till Skärholmens centrum, som jag vet har ett stort utbud av en massa spännande butiker. På måndag har Caroline skolavslutning och det var alltså dags att leta efter en vit ( och enligt önskemål från Caroline) så skulle det även vara en massa Swarovski kristaller och glitter på klänningen. Det blev en massa spring ut-och-in bland butikerna innan vi till slut utanför själva inomhus centrum bredvid tunnelbanan ( åker ju nästan aldrig kommunalt) men i alla fall så hittade vi en butik som hette: Taxi fashion butik. - Hmm, kanske något annorlunda och konstigt namn på just en väldigt fin klädbutik där nästan alla deras plagg var det fanns det Swarovski kristaller och glitter. Rena rama paradiset för både Caroline och mig och där inne så hittade också Caroline en vit klänning med en massa Swarovski kristaller och glitter att ha på sig inför sin skolavslutning nu på måndag. Vi gick även in på butiken Glitter och kollade in alla deras fina accessoarer och min gullunge ville gärna ha en liten vit blomhårspänne till klänning. Jag hittade en supergullig midsommarkrans som jag frågade Caroline om hon ville pröva och plötsligt så stod hon där och med en vacker blomsterkrans i sitt långa blonda hår!

Denna termin har Caroline varit extra duktig i skolan och kämpat med sina prov och fått godkänt. Så jag kan mycket väl tänka mig att hennes betyg blivit ännu bättre. Och som en liten bonus från mig för att hon varit så duktig denna termin och näst sista året i grundskolan, så lovade jag henne en avslutningspresent. Caroline önskade då sig en ny mobil, vilket hon kommer att få på måndag efter det att hon haft sin skolavslutning.


I morgon är det den 6:e juni och det innebär Sveriges Nationaldag. Var det inte så att denna dag ( som alltid i och för sig varit flaggdag) var typ som en vanlig dag förut. Om jag nu inte minns helt fel så var det år 2005 som denna dag blev så kallade helgdag=röd dag. Jag funderade just nu när jag sitter och skriver detta inlägg hur många utav alla i detta land som firar Sveriges Nationaldag och står utmed gatorna och viftar med flaggor eller samlas upp vid Solliden på Skansen och kollar in när Kungafamiljen gör entré och ser på artisterna som uppträder. Jag för min del har en liten flagga som sitter uppsatt på ett utav mina träplank som avskiljer från grannen bredvid. Denna flagga är uppsatt dygnet-runt och hamnar där på våren och sommaren, men plockas ner när hösten.

 





Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards