Alla inlägg den 18 juni 2015

Av Sandra Sterner - 18 juni 2015 17:46

Ja, vi hade i alla fall en riktig otur med vädret denna kommande midsommarafton.Det ser verkligen inte ut som det denna gång blir någon vacker och solig midsommar, utan snarare så ser det ut som om det kommer vara övermulet grått och regn. Fy, sjutton alltså att det ska bara ska regna, och särskilt nu när det är midsommarafton i morgon. Tänk att vi redan nu har passerat mitten av juni och liksom maj månad har det varit betydligt mera regndagar, än va det varit soliga och varma dagar. Och ska man gå efter almanackan så är det ju nu sommarmånaderna, men det känns ju  (av vädret att döma att ) att det nästan skulle kunna vara början på hösten. Om man backar cirka 2 månader bakåt i tiden och förflyttar oss till mitten av april så var vädret då så pass mycket bättre än vad det är idag. Inför morgondagen och självaste midsommarafton så det inte speciellt ljust ut, utan snarare så verkar detta pissväder fortsätta och det blir om man ska gå efter väderleksrapporten än gråtrist midsommar med tunga grå moln och regn.


Det var egentligen tänkt att vi skulle åka ner till ett ställe i Nynäshamn, som heter Hembygdsgården och ta med oss en Picknick korg med lite midsommarmat och slå oss ner på den gröna ängen och kolla in när dom klär midsommarstången och fira midsommar. Då dessa vädergudar istället nu verkar ha bestämt sig för att det i morgon ska regna, och det finns väl ändå inga frivilliga som vill vistas utomhus på midsommar vid regn?


Jag funderade tidigare idag och tänkte om man bara hade haft råd ( önskar så att man vore rik) och då skulle jag skaffa mig antagligen en husbil eller så kanske en husvagn. Den skulle man då kunna ta och åka iväg med på semester och slippa tänka på att boka in sig på något hotell. Inför morgondagen om nu vädret ska vara precis som det varit idag och i princip har vädret sett likadant ut under maj månad också, men inte ger sig någon utav oss ut i morgon om det ska regna. - Nej, tack för att bli dyngsur och stå och frysa. Det blir istället så att vi håller oss till våran reservplan och den är att vi håller oss hemma.





Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards