Alla inlägg den 27 juni 2015

Av Sandra Sterner - 27 juni 2015 21:04

 

I går var det fredag och 2 dagar denna vecka har vi nu fått slutat tidigare på jobbet. I torsdags p.g.a att det var strömavbrott och igår för att det var fredag och då slutar vi alltid klockan 14.00 Jag hade lite bråttom från jobbet igår och det var för att jag väntade besök hemma hos mig vid 15-tiden. Ett par dagar innan hade min älskade fina Nina ringt mig och frågat om jag skulle vara hemma helg. Min underbara Nina, och hennes make Janne och så mitt söta barnbarn Nova skulle bila ner ifrån Västerås för att hälsa på mig.

- Tjoho, blir så överlyckligt glad :) när dom kommer ner till Stockholm för att hälsa på mig. Jag skyndade mig och körde till Coop Forum för att handla. Ville ju bjuda på lite mat och så skulle vi ju fika och det är sällan numera jag  har fikabröd hemma, om det inte är så att man får något speciellt fint besök av sina barn. Så både fikabrödslängd med en fyllning som bestod av vanligkräm och blåbärsfyllning, chokladrulltårta, ballerinakex. När jag kom hem så hade dom redan kommit, men som tur var så hade Caroline gått från ungdomsgården lite tidigare igår så hon var hemma när dom kom.


Det visade sig att även Nina hade köpt mig sig lite fikabröd och det var mazariner ( som jag är väldigt förtjust i ) och så hade Nina också köpt chokladfingrar, Ballerinakex och Singoalla. Men dom lät vi bli att öppna och lät dom ligga kvar i påsen och istället tyckte jag att Nina skulle ta dom med hem till sin pappa och Lizzy och bjuda dom också när dom åkte tillbaka senare på kvällen.


Igår berättade Nina att dom som idag skulle iväg på ett barnkalas. Och det som är lite nyfiken av mig undrade förstås hos vem det var. Det visade sig vara Lizzy ( som är Johans fästmö) i alla fall hennes son Sam ( som hon har från ett tidigare förhållande) hans dotter skulle idag ha 1-års kalas. Jag tänkte bara: Jösses, har det alltså redan gått ett helt år sedan den lilla föddes.?


 

 Ett stort hjärtligt Grattis Ariana till på din 1-årsdag.


Idag lördag och konstigt nog så vaknade man inte till att det regnade och var övermulet utomhus. - Nej, istället såg det ut att vara vackert väder och solen sken. Jag vakande vid 8-tiden och ofta så blir det så att Caroline vaknar när hon hör när jag håller på ute i köket. Det är ju så att det stora matsalplatsen i köket är avdelat med en vägg och den delen är numera Caroline sovrum. Köket har fortfarande en matsalplats, men dock inte lika så stor. I alla fall så då köket ligger vägg-i-vägg med Caroline rum så brukar det bli så att hon vaknar när hon hör att mamma är uppe och håller på att fixa ordning frukosten.


Då vackra vädret såg så lockade ut så ville ingen utav oss sitta inomhus och direkt efter frukosten gjorde vi oss i ordning för att gå ut. Uppe i vårat centrum så är det varje lördag loppis och idag gick vi upp för att se vad dom säljarna hade för några spännande secondhand grejer att sälja på borden och vissa utav dom har även typ klädställningar och kläder att sälja. Jag hittade en super söt svart/vit prickig klänning som jag direkt blev förälskad i och inte heller kostade den så mycket.


Efter det gick vi och hämtade bilen och körde ner till Nynäshamn. Idag nere på Nicksta badet skulle dom inviga det nya hopptornet, som nu har renoverats och byggts om och är numera hela 10 våningar högt.


 

Jag som har världens höjdskräck skulle aldrig våga kasta mig ut från någon utav dessa våningar.- Never ever!


Därefter blev det att vi åkte ner till hamnen för att spela lite minigolf och det är ju också en utav höjdpunkterna på sommaren att spela minigolf nere vid hamnen i Nynäshamn.


 

Caroline ville som vanligt inte lyssna på mig som ändå är hennes mamma. Jag försökte förklara att det inte är långgolf och man behöver liksom inte svinga med golfklubban som typ Tiger Woods gör men tror ni Caroline lyssnade?


 


Jag försökte puta så gott det gick och tycker ändå trots att jag är amatör i minigolf att det gick någorlunda hyfsat spelat. Det var 18 banor sammanlagt och för mig så var det i gemonsnitt 3-4 slag så lyckades jag få ner den bollen i hålen.



 

 I ungefär i mitten av omgången stod det ett ljusgult/vitt gulligt litet charmigt lusthus som jag och Caroline gick in och tog en liten paus.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards