Alla inlägg den 7 juni 2015

Av Sandra Sterner - 7 juni 2015 12:53

Igår var det Sveriges Nationaldag och det firande jag och Caroline med varsin smarrig bakelse.


 

 Det var riktigt gott och smakade ljuvligt.


På kvällen blev det tv-tittade och se när våran kungafamilj åkte kortege genom Stockholm till Skansen för att där fira året nationaldag. Däremot tyckte jag att det var speciellt mycket publik på plats, utan snarare så var det, ja, förutom kungafamiljen, var det politiker och ministarar. Det verkar lite som intresset svalat lite för det Svenska folket att åka till Skansen och fira Sveriges Nationaldag.


Tänk att nästa lördag den 13:e juni då är det dags för Prins Carl Philip att gifta sig med Sofia Hellqvist. Precis som det blev den 19:e juni 2010 när Kronprinsessan Victoria gifte sig med Daniel och han blev då Prins. Nu på lördag får vi i Sverige en ny Prinsessa vid namn Sofia.


I morgon är det även dags för min "Prinsessa" som jag ibland kallar Caroline för att ha skolavslutning. I fredags köpte vi en ny vacker och fin vit klänning. Idag var vi iväg och köpte blommor som Caroline så gärna vill ge till sina närmsta lärare i skolan i morgon.

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards