Alla inlägg den 11 juni 2015

Av Sandra Sterner - 11 juni 2015 20:26

Då så nu har jag fått några minuter över och tänkte då uppdatera bloggen. Denna vecka har det varit lite mera att göra än vanligt, men på något konstigt sätt så känns det som om tiden går desto fortare när man liksom har att göra hela tiden.


Det går så mycket lättare nu på morgonen att komma upp ur sängen, och tacka lov för det, då man liksom blir väckt av att det är solen som går i öst som mitt sovrumsfönster ligger åt. Det hjälper inte speciellt mycket med dom persiennerna jag har, skulle snarare behöva en mörk rullgardin för fönstret, om jag nu inte vill bli väckt omkring 4.30-5.00 på morgonen. Nu märks det ändå att sommaren verkar ha kommit och enligt väderprognoserna för dom närmsta dagarna så ska det ju bli varmt, soligt och skönt väder.

Just nu så känns allting verkligen toppen, sommaren är här och det är soligt, varmt och ljust ute. På sommaren går jag för det mesta klädd antagligen i klänning eller så blir det kjol med någon tillhörande blus, top eller linne. - Nej, tack för mig att använda byxor under sommar månaderna.

Jag stormtrivs på jobbet och älskar verkligen mina nya arbetsuppgifter och just detta att få lära ut nya som kommer för att börja jobba känns verkligen helt rätt för mig.


I helgen blir det Prins bröllop och Caroline frågade mig nu på kvällen om vi inte kunde åka in till stan på lördag för att eventuellt försöka få se skymten utav kortegen när Prins Carl-Philip och Sofia har gift sig med varandra i Slottskyrkan. Jag för min del ogillar stora folksamlingar och föredrar istället att sitta hemma i soffan och kolla in bröllopet från tv:n.


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards