Alla inlägg den 16 juni 2015

Av Sandra Sterner - 16 juni 2015 20:11

Nu så för cirka 45 minuter sedan kom man hem efter en lång dag på jobbet. Just nu så har vi fått in ett gäng sommarjobbare och dom ska läras upp och det är numera min uppgift att lära ut dom nya som kommer att sätta in dom i deras arbetsuppgifter. Ovanpå detta så är det också att gå igenom alla kläder som hängs upp och ( det är ju inte bland det lättaste för dom nya som nu kommit) att hänga allt rätt med en gång. Det är då min uppgift att se till kläderna hamnar på rätt sorts ställe. Jag far omkring som en skottespole och försöker verkligen vara alla till lags. Jag funderade faktiskt lite tidigare idag på om jag skulle skaffa mig en stegräknare, och skulle lätt komma upp i flera hundra steg per/dag.


Idag på lunchen, och var tvungen att hoppa över något att äta, men hann i alla fall med att ta en kopp kaffe när jag kom tillbaka med typ 5 minuter till godo, innan lunchen var över. Det jag gjorde på lunchen var att åka iväg till min vän Tommy som typ hela sitt liv hållit på med att fixa och reparera bilar och då hann har sin verkstad bara typ 5 minuter ifrån jobbet så hoppade jag in i bilen och körde dit. Tommy, stod redan och väntade på mig när jag kom körande och som alltid ler han från öra-till-öra när vi träffas. Alltså världens absolut gulligaste och charmigaste lilla gubbe. Jag är för det mesta glad, uppåt och en skämtsam person med en enorm portion med humor och hellre föredrar jag att le och skratta, än att se sur och nedstämd ut. I alla fall denna Tommy som är bilmekaniker han, spexar, skämtar och kan få vilken tråkig och trist person som helst bli på gott humör och skratta. Idag berättade Tommy för mig och han kollade på mig med den där finurliga blicken och samtidigt som han berättar så ler han hela tiden. - Jo, din som son Dolph Lundgren var förbi här för någon vecka sedan och behövde hjälp med att byta oljan eller om det nu var oljefilter.


Jag bara: VAAA!! DOLPH LUNDGREN???!! - Ehhh...!?!


- Jaa, en utav dina söner som var här tillsammans med dig en gång när jag skulle fixa hans bromsar.


- Jaha, ja, du menar Henrik.


- Javisst ja, det var så hann hette, men tyckte din son var så lik Dolph Lundgren.


- Jaha, ja! Min son Henrik är inte Dolph Lundgren! Ännu konstigare vore det om Dolph vore min son då han är typ flera år äldre än mig.


Vi skildes åt och jag skyndade eller snarare småsprang tillbaka till jobbet och några timmar senare när jag slutade så chansade jag och gick förbi hans verkstad och då var bilen klar. - Gud, så suveränt att fått den fixad och klar på bara några timmar och det känns lite som Tommy tar mig i förtur och gav både han och hans fru Madalena en stor kram innan jag hoppade in i bilen och åkte hem.


Om 3 dagar är det Midsommarafton och ska verkligen be till vädergudarna att det blir vackert och soligt väder så man kan vara utomhus. Hoppas verkligen inte på att det blir regn och kallt. Sommarmånaderna är så pass korta ändå, så man vill ju ha det soligt och varmt under denna korta tid.

 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards