Alla inlägg under maj 2008

Av Sandra Sterner - 25 maj 2008 15:00

Ja det undrar jag verkligen....vad har hänt med Micke?

 

Från att ha varit snyggt naturligt mellanbrun. Så fick han ett ryck och tog slatten av mitt blonderingsmedel, som blev kvar sist jag färgade håret.

Det slutade med att håret blev fläckvist rött. En dag kom han hem från jobbet och sa : Dom kallade mig för "Pippi Långstrump" på jobbet idag.

Jag bara skrattade och sa då får vi sätta upp tofsar på dig. I morse sa Micke till mig: Jag tror jag ska färga håret!

 

Jasså, sa jag i hopp att han skulle färga tillbaka till sin ordinare hårfärg. Men till min förvåning när han kommer hem, med det starkaste blonderingsmedlet dom har.Det stod på förpackningen färgar upp till 6 nyanser ljusare. Så efter att han lät hårfärgen sitta i 45 min. Så nu är inte hans hår längre fläckvist rött. Nu påminner han mera om en knallgul kycklig i håret.

Att han har blivit så fånfäng, (det trodde jag aldrig). Jag undrar vad nästa grej blir som han fixar på sig.....

 

Skrivet av Sandra 25 maj 2008 klockan 14:48

Av Sandra Sterner - 25 maj 2008 13:30

 

 

Tycker hela melodifestivalen stinker. Alla östländer i Europa,som består av så många länder.Röstar på varandra.Hur ska någonsin något nordiskt land kunna vinna när systemet är på det viset?

 

Melodifestivalen borde göras om så att bara Nordens länder är med det vore mer rättvist så.Tycker faktskt synd om Charlotte`s låt "Hero" att den hamnade på en 18:e plats. Jag hade trott att den skulle hamna betydligt högre upp. Idag har det inte blivit någon fortsatt rivning av tapeterna i Henrik`s rum. Micke och jag höll på till klockan 20 igår kväll. Det börjar nästan klart, men det är mycket kvar att göra innan tapeterna hamnar på plats.

Vädret är så skönt så man vill bara sitta ute och sola.

Skriver mera senare under dagen. Ha det så bra under tiden alla läsare. 

 

 

 

 

 

Skrivet av Sandra 25 maj 2008 klockan 13:20
Av Sandra Sterner - 24 maj 2008 17:00

 

 

Vi får lov att hålla tummarna för Charlotte ikväll, då hon tävlar i den stora finalen. Det är många bra artister som tävlar ikväll. Både Charlottes och Ukrainaslåt är bra. Det kommer att bli spännade att se den stora finalen. Vinner inte Charlotte så blir hon säkert bland dom 5 bästa.

 

En utav mina söner har bestämt sig för att flytta till mig. Det sovrummet som var ledigt, var kanske inte i den bästa färgnyansen, för Henrik. Det gick i ljusrosa med små hjärtan .Henrik och Micke började riva ner dom gamla tapeterna igår. Just nu se det ut som ett bombnedslag i hans "nya" sovrum. Nu ligger det nedrivna tapeter över hela golvet och det är fruktandsvärt dammigt där inne. Sedan ska det spacklas, och sandpappras. Dom nya tapeterna är redan inköpta. Det blir bara för Micke och Henrik att sätta igång med att fixa ordning hans nya sovrum.

 

Jag hoppas det går bra....

 

 

 

 

  

 

Skrivet av Sandra 24 maj 2008 klockan 16:51

Av Sandra Sterner - 23 maj 2008 22:00

Änligen har det blivit fredag, och helgen är här.

Dagen har varit bra, inget anmärkningsvärt har hänt.

Till och med solen tittade fram bakom molnen idag.

Satt ute på min lunch idag och åt, och hoppas det blir lika fint väder under lördag och söndag då jag är ledig.

Efter jobbet idag, åkte jag till Coop Forum för att handla.

Trodde det skulle vara mycket folk där, genom att det var helg. Men det var inte alls speciellt mycket folk på Coop Forum. Det blev hela 6 fulla kassar med mat, som tur var hade min äldsta son Jimmy mött upp mig vid Coop Forum. Jag hade omöjligt kunnat fått hem alla kassarna själv.Så nu har vi mat för minst 1 vecka.

Trevlig Helg !

 

Skrivet av Sandra 23 maj 2008 klockan 21:57

Av Sandra Sterner - 22 maj 2008 23:45

 

Grattis, Charlotte till finalplatsen!!

 

Men vilken blandning av artister som uppträde.

Allt från en krutgubbe på 75 år som kom från Kroatien. Som försökte sig på att sjunga. Jag var rädd att gubben skulle få hjärtattack, men det gick ju rätt så bra. Då han dansade omkring med sin käpp och sjung.Tyckte det såg rätt så komiskt ut.

 

Sedan var det ett gäng pirater från"något skepp" som skulle sjunga. Stängde av ljudet på tv då.

 

Har Jessica Andersson och Magnus Bäcklund från gruppen Fame,  

uppstått på nytt? Men denna duo kopia av Fame kom istället från

Island, en rätt så bra låt

 

En tjej från Bulgarien  som hade tappat framsidan av sin röda klänning, men låten var helt ok.

 

Tjejen från Ukraina som verkar ha lånat Charlottes klänning Den låten var helt suverän. Ska ladda ner den på YouTube .

Dom manliga dansare hon hade med sig  var trevliga att titta på.

 

Då tjejerna från Tjeckien kom in på scenen, och började sjunga, dansa med sexiga rörelser. Micke fick det inte så lätt, han sa till mig: Kolla in den blonda wow! ( Som om jag skulle bry mig) Han satt med munnen vidöppen och bara gapade. Han fick mig att tänka på en dreglade boxerhund.

 

I morgon är det fredag och helgen börjar.

Sovgott

Skrivet av Sandra 22 maj 2008 klockan 23:40

Av Sandra Sterner - 22 maj 2008 21:00

 

Änligen hemma igen. Dagen började med ett besök i Caroline nya skola. Där jag fick träffa rektorn och personal från fritids. Jag skulle fått träffa Caroline`s nya lärare också. Men tydligen var både läraren och eleverna ute någonstans. Det blir en mycket bra skola för Caroline att börja i till hösten.

 

Jag kom inte till mitt jobb, förän klockan 12 idag. Jag hade sagt till min chef igår att jag skulle på ett besök i Caroline`s nya skola. Jag började med att äta min lunch när jag kom till jobbet.

 

Jag hade köpt med mig mat ifrån Ica. När jag nästan var klar med lunchen så ringde min mobil. Jag undrade vem det var som ringde! Tog upp telefonen ur ficken, och kollade displayen. Det stod ju pappa mobil, vad glad jag blev. Precis när jag skulle svara, slutade det att ringa och min svarare gick på   Jag ringde upp min pappa på en gång, och undrade vad det vad han ville.

 

Han frågade vad jag var någonstans?? Jag svarade att jag är på jobbet!!  Jag brukar jobba på vardagarn,och är bara ledig på helgerna. Är det ingen annan hemma då undrade min kära far? Jo Micke ska vara hemma idag. Jag ska bara ringa upp Micke och se vart någonstans han är så återkommer jag till dig sen.

 

Jag ringer upp Micke och frågar vad han var han är? Får veta att han är uppe i centrum och handlar. Det är så att min pappa står utanför våran dörr! Kan du vara så snäll och gå hem och släppa in honom? Var snäll och bjud på kaffe också.

 

Ja, du lilla pappa om du nu läser detta. Du får gärna komma och hälsa på, men på vardagarn jobbar jag. 

 

Nu ska jag gå och se Charlotte sjunga "Hero".

Jag hoppas att hon går vidare i kväll till den stora finalen på lördag. Vi håller tummarna.

 

 

Skrivet av Sandra 22 maj 2008 klockan 20:57

Av Sandra Sterner - 21 maj 2008 23:45

Det har bara blivit en blogg skriven idag. Det ska bli bättre tills i morgon. Då blir det flera, bloggar skrivna. Nu börjar jag sömnen ta ut sin rätt.Dags och krypa ner i sängen, kommer att somna på stört. Det kommer mer i morgon......

 

                               

                                        

Skrivet av Sandra 21 maj 2008 klockan 23:38

Av Sandra Sterner - 21 maj 2008 19:00

 

Så har det gått och blivit "lillördag" så skönt 2 dagar till att jobba innan helgen. Idag skulle jag ha utvecklingsamtal med min chef, om hur jag trivs på jobbet. Jag trivs väldigt bra, både med mina arbetsuppgifter, och mina arbetskamrater. Fick svara på en del frågor om vad jag tycker är bra på arbetsplatsen, och om jag skulle vilja ha några förändringar. Jag sa vad jag tyckte var bra och om det som var mindre bra. Brukar alltid säga vad jag tycker om saker och ting. När min chef ställt klart alla frågorn, så skulle både jag och han skriva på pappret. I all hast skrev jag under där det stod, närmaste chef. Där råkade jag skriva  mitt namn. Oj vad min chef skrattade. Han fick skriva under där jag skulle skriva på. 

 

 På vägen hem strulade det till sig....igen. Bussen som går utanför mitt jobb till Farsta Strand åkte bara till Farsta Centrum, chaffören ropade upp i högtalaren att bussen inte går längre. Så det var till att traska i från Farsta Centrum till Farsta Strand en promenad på 20 minuter, missar en pendel. När nästa pendel tåg kommer in och jag ska kliva på, hamnar jag framför en dörr, med en knallröd lapp på AVSTÄNGD !!!

 

Till middag idag blev det grillad kyckling mums.

 

Nu ska jag egna en liten stund till åt min blogg. Sedan är det dags att ordna med tvätten, och för Caroline att hoppa ner i badet.

Skrivet av Sandra 21 maj 2008 klockan 18:57

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards