Alla inlägg den 3 september 2010

Av Sandra Sterner - 3 september 2010 12:15

Så skönt att det redan har gått och blivit fredag, och den efterlängtande helgen är på ingående. Det är ju aldrig helt fel med lite ledighet.

 

Jag vet inte alls vad som hände med mig igår, men kände mig helt utslagen, och orkade inte alls med att åka iväg och jobba. Tillbringade större delen av dagen i sängen och bara sov. Kände mig allmänt orkeslös och matt, och dras fortfarande med hosta, men i övrigt hade jag inte ont någonstans.Som tur var kände jag mig piggare senare på kvällen, men det gjorde så att det blev förstås svårare att somna.

 

Inför helgen har jag inga större direkta planer att göra någonting, utan tar dagen som den kommer. Micke däremot ska iväg i morgon till tatueringstudion PMS i Tungelsta. För att forsätta med ifyllningen av hans senaste pinuppa tatueringen, som tyvärr inte hann bli riktig färdigifylld med färger.

 

Snart så naklas det snart födelsedagar bland mina barn, och det blir min näst yngsta och den yngsta som fyller år. Tobias blir 15 den 25:e september och så Caroline som fyller 10 år den 3:e oktober.

Nu blir det till att surfa runt lite på internet innan det är dags att åka iväg och jobba kväll.

 

 

Skrivet av Sandra 3 september 2010 klockan 12:10

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards