Alla inlägg den 5 september 2010

Av Sandra Sterner - 5 september 2010 20:15

Jag hade egentligen inte från början tänkt skriva någon blogg idag, men nu på kvällskvisten blev det ett ändå. Ibland kan det vara lite svårt att hitta ett tema att skriva om. Idag har det inte hänt speciellt mycket, utan vi har bara varit hemma och tagit det lugnt, vilat och samlat krafter inför en ny vecka som börjar i morgon. Vilket för mig även innebär att det är dags för min ordinare dagsvecka, och det blir alltså inte till att gå och lägga sig att sova efter det att Caroline skickats iväg till skolan. Nej, det är upp i ottan för mig, och det kommer inte bli det lättaste för mig.

 

Nu är det bara 2 veckor kvar till valet, och jag står fortfarande fast till det partiet som jag kommer att rösta på, och det är för mig självklarthet att lägga min röst på alliansen och Moderaterna. 

 

 

Enligt senaste SIFO undersökningen, så ser ni själva vilka det är som leder.

 

Tidigare idag kommenterade jag en utav mina vänner (som även är en utav min arbetskamrat) på Facebook. Det stod följande ( kopierar texten från facebook: Enligt Miljöpartiet språkrör Peter Erikson som yttrade följande: Om alliansen får fortsätta kommer 85000 människor ha sparkats ut ur sjukförsäkringen 2014....osv

Jag kunde förstås inte låta bli att kommentera detta som min vän hade lagt ut och skrev följande: Varför ska vi som jobbar, behöva betala för dom som är sjuka och inte kan jobba. Det är ju alla vi om arbetar och sliter som måste betala för alla långtidssjukskrivna.

 

Nu till saken som jag tycker det är bra som Moderaterna nu har gjort och det är följande: Sett till att rensat bland alla dom tidigare långtidsjukskriva och dom s.k soffliggarna som inte ena velat gett sig ut i arbetslivet. Dom har under flera år livnärt sig påoss skattebetalare, via sjuksersättning, bostadsbidrag, och eventuella andra bidrag som vi skattebetalarna får betala.

 

Enligt mig ska så många som möjligt ut i arbetslivet och enligt bästa förmåga försöka klara att försörja sig själva!! Det handlar inte om att man INTE vill arbeta, och skyller på att man har en sjukdom och inte kan klara av arbetsuppifterna, då får man försöka anpassa arbetsuppgifterna efter vad det är den personen klarar av!!

 

Skrivet av Sandra 5 september 2010 klockan 20:09

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards