Alla inlägg den 20 september 2010

Av Sandra Sterner - 20 september 2010 12:00

Det blev länge framför tv:n i natt och det var med spänning vi följde med i Valvakan och vi svappade mellan dom olika kanalerna TV4 och TV1 och sändningen var inte slut förrän vid 2-tiden.

För min egen del så är jag jätteglad över att det var Alliansen som gick och vann....bra jobbat!!

 

Däremot blev jag väldigt besviken och upprörd över att Sverigedemokraterna kom in i Riksdagen, och undrar över huvud taget varför det finns dom som väljer att lägga sin röst på ett sådant parti.

 

Som jag förstått så vill igen utav dom andra partierna ha några som helst samarbete med dom att göra (och det förstår jag mycket väl)

Jag hoppas verkligen att Fredrik Reinfelt håller sitt löfte om att INTE ha något samarbete med det Sverigedemokraterna och istället tar sitt förnuft till fånga och söker stöd hos Miljöpartiet.

Det är näst intill lite otäckt att följa bland nyheterna på tv:n och i tidningarna om detta valkaos, men hoppas att Alliansen snart kommer fram till en lösning.

 

Nu är det färdigskrivet för idag vad det gäller politik och nu tycker jag att det gott och väl får räcka med det.

Det finns annat att skriva om och tänkte skriva och varna att inte köpa mobilen Samsung 5230.

 

Jag fick den av present utav Micke i början av juli och det har nästan redan från början varit ett enda stor krångel med den telefonen, den låser sig stup-i-kvarten, och man måste då plocka ut batteriet för att sedan sätta tillbaka det, touch knapparn fungerar inte alltid som dom ska göra  när man trycker på dom ( vilket är väldigt frustrerande) och det som gjorde att jag under förra veckan var tvungen att lämna in mobilen på lagning var att både radion och MP3 hade slutat fungera. Tack och lov så är det ju garanti på mobilen så jag behöver inte själv stå för kostnaden, men det kommer aldrig någonsin bli en sådan mobil för mig igen.

 

Nu har jag varit hemma från jobbet i 1 vecka och det är p.g.a vissa orsaker som jag tidigare har skrivit i min blogg. Vill dock inte gå in på detta igen, men vill göra det klart att jag inte finner mig i vad som helst på min arbetsplats och hoppas nu att det är förstått!!

Under veckan som gått så har jag varit både lite ledsen och besviken, men att bara gå hemma det är inget för mig.

 

Jag längar nu tillbaka till både mina arbetsuppgifter och till vissa utav mina arbetskollegor, och om ett par timmar så är jag återigen tillbaka för att jobba kväll igen.

 

Skrivet av Sandra 20 september 2010 klockan 12:07

Av Sandra Sterner - 20 september 2010 00:30

Jag hade tillsammans med Micke satt mig ner i tv-soffan för att följa hur det gått i omröstningen i valet, och det blev för mig en riktig rysare. Satt mer eller mindre och hoppade i soffan och var vid flera tillfällen uppe och gick fram-och-tillbaka när det visades att det främlingsfientliga partiet Sverigedemokraterna hade kommit över 4% spärren. Ett sådant hemskt inställt parti som jag i det längsta hade hoppats på att det inte skulle komma in i riksdagen. Ingen utav vare sig Alliansen eller dom röd-gröna vill ju ha något med  Sverigdemokraterna att göra...och vem vill ha det över huvudtaget! Men ense är dom ändå om att inte samarbeta med det främligsfientliga partiet.

 

 

Det blev som jag redan innan hade trott och det blev Alliansen som gick mot seger och det var ju egentligen väntat ifrån mig.

 

Nu blir det lite kvällsfika och fortsätta kolla hur det går i tv-debatten.

 

 

 

Skrivet av Sandra 20 september 2010 klockan 00:26


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards