Alla inlägg den 25 september 2010

Av Sandra Sterner - 25 september 2010 19:00

Det gäller verkligen att planera när man har ledigt och få så många saker uträttade som möjligt.

 

Innan jag idag åkte för att fira Tobias födelsdag, var jag bara tvungen att få mitt hår fixat. Det har gått ett par veckor sedan jag sist fixade min hair extenstion och det började nu bli läge att få håret fixat på nytt igen. Jag kände att det bara inte längre gick att få någon som helst ordning på frisyren längre och det gick bara att ha håret uppsatt. Likaså var det med utväxten, den behövdes även denna gång färgas om.

 

Det är så himla skönt att slippa åka iväg in till någon salong inne i stan, och sitta där som ett utställningsobjekt för allmän beskådan.

Nej, tack det är inget för mig! Får lov att säga att jag gått och blivit lite bortskämd, och det känns även förstås jätteskönt att få sitt hår både färgat och omstylad här hemma.

 

Efter att det var färdig fixat så var det läge att sticka iväg till Tungelsta för att fira min son som fyller 15 år idag. Hans pappa hade ordnat med både en hemmabakad tårta och en massa goda kakor och till det drack vi vuxna kaffe medans ungarna drack läsk.

 

Johan och födelsebarnet Tobias

 

Jag tillsammans med hälften utav mina barn

 

Titta bara vilket glatt humör vi är på allihopa

 

Micke följde dock inte med utan åkte istället för att veckohandla på Coop Forum ( vilket är bland det värsta jag vet att göra) men Micke har inget emot att veckohandla och verkar istället göra det med nöje. När jag kom hem igen så var både skafferi/kyl/frys välfyllda igen och så hade även Micke fixat middagen som idag blev fläskkokletter och klyftpotatis.

 

 

 

Skrivet av Sandra 25 september 2010 klockan 18:54

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards