Alla inlägg den 26 september 2010

Av Sandra Sterner - 26 september 2010 16:45

Jag fick mig en funderare förut, och tänkte att jag skulle skriva om det på bloggen.

 

Det handlar om  "Har hårfärgen någon som helst betydelse" och stämmer myten "Att män föredrar blondiner, men gifter sig gärna med brunetter"

 

Nyfiken utav mig har jag alltid varit och min ex-make Johan har förut och gör det även idag " Du är nyfiken i en strut" i en vad för något...strut!! Hmm, vad sjutton har ordet strut med nyfikenhet att göra? Jaa, förutom att det då kanske rimmar.

 

Jag kollade upp en del sidor på internet och fann bilder på riktigt stora mega Sjärnor som även har blivit kallade för sexobjekt. 

 

Dom har gått från brunett-till-blondin och vissa utav dom har inte nöjt sig med det utan sedan ändrat det tillbaka till svart-brunt-rött igen. Lite fundersam blir jag och fattar bara inte att dom fortfarande kan har så mycket hår kvar på skallen, när man håller på mixa med att hålla på byta hårfärg så ofta.

 

Dessa tre kvinnor nedan är allt ifrån sexobjekt-till skådespelskor och sångerskor och fann dom på internet dom både som brunetter och blondiner.

 

En utav Marliyn Monroe första modell bilder

  

Här var det betdyligt mera avklätt och som blondin varför ska man exporteras som ett sexobjekt...?

 

 

 

Madonna i någon liknade indiankrigsmålning

  

Nästan exakt liknade pose och t.o.m underkläder som bilden ovan på Marilyn

  

Christina Aguilera är så himla söt på denna bild som brunett, och nedan följer....

  

 

Denna bild som precis som dom övre anspelar sig på sexigt. Varför ska just blondier vara ansiktet utåt som sexobjekt?

 

Åh, blir man så mycket snyggare och sexigare som blondin. Nej, det tror jag absolut inte själv så mycket på. Utan istället tror jag det handlar om vad det är för sorts utseende och den utstrålingen och karsiman man har runtomkring sig.

 

 

Skrivet av Sandra 26 september 2010 klockan 16:46
















Av Sandra Sterner - 26 september 2010 12:00

Jag är en typiskt nattmänniska och gillar att vara uppe sent in på nätterna, som det blev igår kväll. Så låg jag i sängen och kollade på tv:n fram till klockan 2.30

 

Micke därmot han är ingen nattmänniska utan är istället som en liten baby och somnar oftast långt före mig.

 

Däremot så är han en väldigt morgon person och vaknar ( för mig) alldeles för tidigt. Tydligen så vill inte Micke stiga upp i sängen innan jag vaknat och han gör därför allt och då menar jag verkligen ALLT för att jag ska vakna till liv, men det ända jag ville göra var att få sova.

 

Envis som han är så gav han sig dock inte i första taget, och klockan hade blivit efter 10 och till slut så gav jag efter. Fast ett tag så trodde jag att min käke skulle gäspas ur ledoch det kliade så mycket i ögonen, men orkade bara inte med att höra hans tjat, så det var lika bra att följa med ut till köket för att göra ordning frukosten.

 

Min frukost en kopp kaffe ( bara ett måste för att jag ska vakna) ett glas jucie och en smörgås.

 

 

Såhär kan Mickes frukost se ut fyra mackor en tallrik yougurt och så en stor kopp med Oboy.

 

 

 

Skrivet av Sandra 26 september 2010 klockan 11:59






Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards