Alla inlägg den 17 september 2010

Av Sandra Sterner - 17 september 2010 19:30

Shit, det har varit en jobbigt tid för mig just nu, och det fick mig att tänka på ett gammalt ordspåk: En olycka kommer sällan ensam.

Vilket fick mig funderar på om det finns något motsvarade ordspråk för när man drabbas utav flertalet motgångar.

 

Nu har det då blivit helg igen och denna helg är vi barnlediga fram t.o.m måndag. Nu på söndag avgörs ju Valet och för egen del så hoppas jag förstås att det blir alliansen som fortfarande får sitta kvar. Har redan tidigare i veckan förtidsröstat, och det var för mig en självklarhet att lägga min röst på det partiet som jag tidigare har skrivit om i min blogg.

 

Just nu känns det som mitt gamla-glada-skämtsamma humör är fjärran långt borta, och det återstår att se när det kommer tillbaka igen.

 

När jag är klar med skrivandet av bloggen så kommer jag att bädda ner mig i soffan och glo på tv:n och tyvärr blir det inte så mycket roligare än så här.

 

Skrivet av Sandra 17 september 2010 klockan 19:31

Av Sandra Sterner - 17 september 2010 12:45

Jag som nu äntligen började känna mig på lite bättre humör, och lusten att börja skriva på bloggen igen hade alltmer börjat komma tillbaka. Men säg den tillfälliga lycka som varar....suckar djupt!!

Hade slagit på min dator, och som alltid så går jag alltid igenom mina mail, och ett utav mailen fick mig att bli helt förtvilvlad. Det var från Metrobloggen, som hade skrivit till mig och talat om att dom raderad en del utav mina skriva inlägg!!

 

Där bland annat när jag gjorde min nya tatuering som jag gjorde på tatueringsstudion PMS i Tungelsta. Jag som var så stolt och nöjd med min nya fina tatuering och ville så gärna visa upp den för mina läsare på bloggen, och så blir mitt blogginlägg raderat utav Metrobloggen....

 

Likså raderades inlägget som jag hade skrivit dagen innan, och det handlade om den otrevliga tatueran i Nynäshamn. Jag skrev bara vad jag tyckte om det otrevliga sättet som han hade emot mig som kund. Men tydligen så gillade in dom som sitter och bestämmer över blogginläggen på Metro detta inlägg.

 

Har skrivit ett mail till dom på Metrobloggen och frågat varför mina inlägg blivit raderade, men vid skrivadet av detta inlägg så har jag ännu inte erhålligt något svar ifrån dom.

 

Jag är mycket förvånad och samtidigt väldigt ledsen, över att mina inlägg blivit raderade p.g.a det som jag skrev och mina bilder som jag hade lagt upp.

 

Fick mig en funderare och tänkte på alla andra bloggare som skriver, och som man kan följa på nätet. Där det skrivs både det ena och det andra, och det förekommer även kräkningar både till andra bloggare och till utomstående namngivna personer. Trots detta så finns dom blogginläggen kvar, vilket för mig är obegripligt!! Borde det inte vara så att samma regler gäller för samtliga bloggare!

 

Skrivet av Sandra 17 september 2010 klockan 13:39

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards