Alla inlägg den 10 september 2010

Av Sandra Sterner - 10 september 2010 21:30

Det tog ett tag att bestämma sig, och efter en hel del hattande och fnattande fram-och-tillbaka, med att pröva olika sorters bakgrunder.

 

Tyvärr och tråkigt nog så finns det så otroligt lite urval av snygga bakgrunder på svenska sidor, och bryr mig nu längre inte ens om att kolla in dom sidorna, därför att jag vet att det inte finns något som faller mig i smaken. Googlade istället på background, och hittade istället massor med sidor som föll mig i smaken.

 

Som ni ser så ändrade jag både bakgrunden och inläggskolumnen och även sidokolumen fick en liten mera stark rosa färg...vad annars för färg än...Think Pink för mig finns inte.

 

Det känns så skönt att Caroline kommit hem igen, och ikväll kollade vi på det gamla sedvanliga programet Postkodsmiljonären och även Idol.

 

Fredagsmys med lite chips och cola för lilla fröken

Men tydligen så var min "lillskrutta" så trött ikväll ( vilket hon i vanliga fall inte brukar vara på kvällarna) hon ville gå och lägga sig redan vid 20.30-tiden, och det är inte likt henne.

 

Jag har ännu inget sagt till Caroline, men i morgon väntar en överraskning till henne, och det är så att jag kommer att ta henne till ett ställe. Vart det är någonstans....hmm, det skriver jag förstås inte ikväll då blir det ju ingen överraskning för henne ifall hon nu skulle få för sig att läsa mammas blogg i morgon. Jag kommer såklart att ta med kameran och fota och senare under dagen lägger jag upp bilder på min blogg.

 

Skrivet av Sandra 10 september 2010 klockan 21:35

Av Sandra Sterner - 10 september 2010 13:30

Så skönt att det nu äntligen har blivit fredag, som jag har längtat och väntat tills det ska bli helg.

 

Igår blev det alldeles för länge framför datorn, och tiden bara kändes som den flög iväg. Kände att det vore dags att förnya min blogg...igen, med en ny style. Det finns ju så otroligt många sidor på internet, med så många olika backgrounds motiv, och det är inte alltid så lätt att välja och vraka bland alla fina motiv som fanns. Jag hade förstås ett krav på vad för slags background motiv det skulle vara, och det skulle gå i färgerna rosa-vit och så sjävklart lite glitter...thats me!!

Till slut så valde jag bland alla dom motiven som jag hade fastnat för, men det var bara för ett några timmar.

 

Nattens uppsittande med att hålla på att fixa ny style till bloggen gjorde förstås att jag försov mig totalt i morse, och något alarm hörde jag förstås inte som gick på vid 6-tiden. Nej, då jag låg och susade vidare utan vetskapen att det var morgon och jag skulle gå upp.Vaknade till slut upp vid 10-tiden, och hade lite huvudvärk. Det kändes förstås tungt att både försova sig med flera timmar och dessutom vakna med huvudvärk, och efter lite beslutsångest så bestämmde jag mig för att stanna hemma idag.

 

I förmiddags så var det då dags att kolla in några andra backgrounds motiv och det tog inte lång tid innan jag hade hittat ett nytt motiv som jag tyckte skulle passa bättre. Det är en massa bök och även lite strul, med alla dessa olika koder, som ska läggas in exakt på rätt ställe, men samtidigt ett väldigt roligt när man får se resultatet. Ska eventullet kanske ändra färgen i själva inläggskolumnen, men vet ännu inte om det enbart ska vara i färg eller något svagt motiv.

 

I eftermiddag kommer Caroline hem igen, efter att ha varit borta sedan i onsdags. Som det ser ut inför ikvällen, så kommer vi att ha en mysig hemmakväll med lite smått och gott att äta och kolla in det nya avsnittet av Idol.

 

Skrivet av Sandra 10 september 2010 klockan 13:30

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards