Alla inlägg den 12 september 2010

Av Sandra Sterner - 12 september 2010 19:30

Nu börjar då helgen igen gå emot sitt slut, och som alltid går helgerna alldeles för fort. Åh, jag som så gärna vill vara ledig längre och bara njuta av ledighet och att få slappa och ta det lugnt, som jag gjort idag. Men det går ju förstås inte, utan i morgon väntar vardagen igen med jobb, och nu är det återigen dags för mig att gå på kvällskiftet och det är nu för 2 veckor framöver.

 

 

Det var knappast så att jag tidigare idag kände någon längtan till att sätta mig ner för att uppdatera lite nytt på bloggen. Gårdagen tillbringade jag alldeles för länge framför skärmen och det var förstås för att hjälpa både Micke och Caroline med att fixa en ny style till deras bloggar. För Carolines del så gick det relativt fort för henne att bestämma sig för både vilken bakgrund och vilken sorts färg hon ville ha på sin inläggskolumen och sidokolumnen, men däremot Micke han är ju snäppet värre en mig att vela fram-och-tillbaka vilken sorts bakgrund som han ville ha på sin blogg.

 

Jag visste det förstås innan och det skrev jag redan igår....och det blev just det som jag trodde en Sexy Girl. Från början var han inne på lite väl  för mycket "Dirty Sexy" bakgrunder, och det gjorde att jag total vägrade hjälpa honom med vart någonstans koderna skulle läggas in. Men till slut så hittade han ändå en reko bild som inte var alltför Sexy att ha som bakgrundsbild till sin blogg.

 

Kolla in Mickes nya blogg  HÄR!! Nu återstår det att se om han börjar skriva lite nya inlägg, nu när han fått en sån snygg bloggsida.

 

Idag har hela familjen här hemma bara tagit det lugnt och slappat i soffan, och kollat på tv:n. På kanalen Star (som jag ofta brukar kolla på ) så visade dom idag en repris från tävlingen Miss USA 2010. I den tävligen så tävlar samtliga utav USA delstater om den ärofyllda platsen i Miss Universum tävligen, som inte för så länge sedan visades på kanalen Star.

 

Kan tänka mig att det var väldigt nervöst bland dom sista 4 finalisterna.

 

 

Det stod mellan Miss Oklahoma och Miss Michigan

 

Till slut blev det Miss Rima Fakihsom från delstaden Michigan som vann, men det gick inte lika bra för henne i Miss Universum tävligen där hon redan tidigit slog ut.

 

Jag har i ett utan mina tidigare inlägg skrivit om Miss Universum tävlingen, men dock inte om tävligen Miss USA. Själv har jag alltid varit väldigt förtjust i att kolla in sådana program.

 

När Miss Universum tävligen sändes för några veckor sedan hade jag ställt mitt alarm på strax före 3 på morgonen för att se den direkt sända Miss Universum tävlingen som sändes ifrån Las Vegas och även fast jag var jättetrött så gav jag mig tusan på att inte missa det programmet.

 

Nu är det dags att spela lite sällskapspel med Caroline innan det är dags för hennes kvällsbad.

 

 

 

Skrivet av Sandra 12 september 2010 klockan 19:35













Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards