Alla inlägg den 8 september 2010

Av Sandra Sterner - 8 september 2010 20:00

Så skönt att äntligen nu fått komma hem efter att nästan ha jobbat full dag.

 

Sitter nu och pustar ut framför min dator, och tänkte att det vore dags att uppdatera lite nytt på bloggen.

 

Det här med att ge sig på att sms-blogga, det har jag tyckt tidigare varit en väldigt bra ide. Tanken var att jag tänkte göra ett sms inlägg när jag satte mig på bussen. Hade precis börjat skiva mitt inlägg, och vad tror ni det är som händer....mobil f-n börjar ringa!

Det slår liksom aldrig fel, och ibland blir jag så frukstansvärt trött på detta ringande till min mobil.

Efter att ha avslutat samtalet så hade jag tänkt fortsätta medmitt påbörjande inlägg, men det var bara att glömma! Pep, pep lät mobilen och det var ett sms! Det kändes efter det som min motivation att forsätta skriva ett sms inlägg var helt lönlöst, blir ju stup ett ett avbruten, och bestämmde mig för att vänta tills det att jag kom hem.

 

Gårdagkvällen hade egentligen mycket att erbjuda både mig pch Micke. Det var allt ifrån en inbjudan till förhandsvisningen av Sandra Bullocks nya film The blind side, och som hon även vann en Oscar för. Efteråt skulle det vara efterfest på Hotellet.

 

Nu när hösten är här så märks det även att det blir mera fester, och det är ju aldrig helt fel med det, men man ska ju även orka med att gå ut.

 

Vi hade även fått en inbjudan, från Cafe Opera, och så hade även våran vän Ryan mail oss, och undarat om vi skulle komma till Ozzy festen som skulle hållas på Cafe Opera igår kväll.

 

Jag för min del har aldrig varit förtjust i varken personen Ozzy Osbourne och tyvärr inte heller hans musik. För Micke del så är det bara någon enstaka låt från honom som han gillar, som jag förstått det.

 

Men däremot så uppskattar jag väldigt mycket utav musiken Ryan spelar, och han är en riktig hejare på att spela gitarr i sin grupp Casablanca. Likaså är han väldigt duktig på att mixa och spela bra låtar som discjockey.

 

Det var flera faktorer som spelade in för att vi inte gick ut igår kväll. Egentligen så kände varken jag eller Micke för att gå ut en tisdag kväll. Det skulle även ordnas med barnvakt till Caroline, ( vilket vi inte hade fixat innan) Åh, det viktigaste utav allt vi skulle båda upp tidigit dagen efter och jobba, det skulle helt enkelt inte bara funka och gå och festa och sedan dagen efter infinna sig tidigit på jobbet, och dessutom så är det ju min dagvecka.

 

Det blev istället så att vi hade en mysig hemmakväll och kollade in det första programet med Idol. Det var flera utav deltagarna som jag tyckte gjorde väldigt bra ifrån sig, och så fanns det förstås dom som var där enbart för att göra bort sig i tv-rutan. Nu måste jag avsluta skrivadet det är dags för fortsättningen för nästa program av Idol och deras jakt efter nya talanger.

 

Skrivet av Sandra 8 september 2010 klockan 20:05

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards