Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Sandra Sterner - 6 mars 2011 21:30

Jag kör på ( nästan) direkt med det andra blogginlägget för ikväll.

Nu på kvällen bänkade jag mig tillsammans med Micke i soffan och kollade på ett tv-program som handlade om plastic operationer.

 

Programmet hette The Worlds and Meoch han som skötte och gjorde interjuverna hette Mark Dolan. Jag har tidigare sett hans tv-program, men aldrig direkt tänkt på att skriva om dom i min blogg, förrens efter att ha sett kvällens program.

 

Ja, vad ska man säga, visst kan skönhetsopertioner vara snyggt, men när det går till överdrift då blir det bara för mycket.

Visste ni om att det finns något som heter BDD det står för det engelska ordet  Body Dysmorphic Disorderoch vad det betyder kan ni läsa om ni trycker på den blåa länken.

 

I dagens tv-program The World an Me som handlade det om Världens konstigaste plastik opertioner.

 

Dom båda väldigt söta, långa blondinerna Jenny Lee och Angel Bismarchi, som aldrig tycks ledsna på att göra nya plastik operationer. Jenny hittar hela tiden nya fel på sitt ansikte och sin kropp som hon vill justera med hjälp utav nya skönhetsopertioner.

Och sedan har vi Angel som varit gift med en plastik kirurgi, men hon skilde sig från sin första make. Och numera är hon omgift med en ny plastikkirurg. 

 

I Los Angeles möter han Jenny Lee, en riktig Texas Barbie docka.

 

Som har gjort 44 plastikkirurg operationer: ögonbrynslyft, ögonlocksopertion, fyra näsplastik, kindimplantat, tre bröstförstoringar ansiktslyft och kroppslyft. Jenny har blivit diagnostiserats med Body Dysmorphic Disorder.

 

Den Brasilanska Angela Bismarchi innehar Brasilines rekordet för mest plastikkirurgi.

 


Hennes första make var en plastikkirurg. Och likaså hennes andra make också. Den 37-åriga modellen har genomgått praktiskt taget nästan varenda kosmetisk förfarande och tänkbara plastik operation. Det är alltid hennes make Wagner som opererar sin hustru och hon ser det som en gåva från honom. Innan dom gifte sig gjorde han en "hymenoplassty" på Angela så att hon skulle vara oskuld på bröllopsnatten. 

 

I slutet av programmet åker Mark till Nevada öknen för att träffa Denis Avner även känd som The Stalking Cat.

Jag säger då bara det: STOPP och BELÄGG nu får det vara nog!! Detta är helt fullkomligt vansinnet och sinnesjukt. Vad sjutton är det för idiot som utsätter sitt ansikte och kropp med att förstöra det helt och hållet. Och bara komma på tanken att vilja göra om sig från människa till att likna ett kattdjur.


Before

 After

 Denis Avner eller snarare The Stalking Cat är även med i boken Guinness World Records som den mest kirurgiskt modofierade mannen i världen. Hans ansikte är både tatuerat och hans panna är format och radikalt som en katt, tänder är slipade vassa och ett flertal ansiktsimplantat för att sätta fast morrhåren.

 

Skrivet av Sandra 6 mars 2011 klockan 21:33

Av Sandra Sterner - 6 mars 2011 20:00

Ja, det är söndagskväll och det börjar bli hög tid för mig att skriva ett blogginlägg.

 

Just det tänkte jag skulle börja skriva om gårdagens melodifestival. Både jag och Micke blev faktiskt lite förvånade över att det var Sara Varga och The Monker som tog dom två sista final platserna i Globen nu på lördag.

 

Ja, visst har Sara en guddomligt vacker röst och hennes speciella fina ballad " Spring för livet" berör mig på välidgt många sätt, men tyvärr så tror jag inte att hon har så stora chanser i den stora finalen.

 

Daniel Karlsson, sångaren i The Monker, som var gårdagens endaste kille, och som lyckades knipa den andra final platsen till Globen. Jag har lyssnat några gånger på melodin " Oh my God" men tyvärr så gillar jag inte alls den låten, och inte blir det bättre när man ser själva framträdadet som gruppen The Monker gör när dom intar scenen.

 

Jag var tvungen att lämna vardagsrummet, p.g.a att jag retade upp mig så mycket på deras dåliga framträdande.

 

Jag hade läst i kvällstidningarna att det var några som hade förhandstippat och trodde att Love Generationen skulle gå vidare till finalen i Globen. Det var precis det trodde jag också, men nu var det så att både jag och några andra som skriver och gissar i dom stora kvällstidningarna fel i den frågan, men det är ju inte alltid man kan gissa rätt.

 

Om mindre än en vecka så äger den stora finalen rum på den stora scenen i Globen. Och årets finalister oj, oj ,oj, det blir inte lätt att gissa sig till vilken utav dom allra bästa tävlingsbidragen som vinner.

 

Det räckte för mig att bara höra några ynkliga få sekunder utav en av alla tävlingsbidrag och jag föll pladask som en fura.

Den melodin måste vara en utav melodifestivalen bästa på väldigt länge, och  framfördes utav Kjell...ojdå, nu skrev jag visst hans riktiga namn! Jag menar förstås hans artistnamn Brolle och hans melodi  "Seven Dags and Seven Nighs.

 

 

Skrivet av Sandra 6 mars 2011 klockan 19:52

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards