Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Sandra Sterner - 14 mars 2011 22:30

Så var det en ny vecka igen. Vilket innebär nya tag och dessutom att jobba dag...suck.

 

Jaa, det gick ju bra i morse att komma upp hyfsat tidigt ur sängen, men det är frågan om det går lika bra i morgon bitti. Hmm, tvivlar starkt på det, men ska försöka göra mitt allra bästa.

 

Jag blev idag på förmiddagen uppringd av Micke. Det var någonting i hans tonfall eller kanske snarare sättet som han uttryckte sig på, som gjorde att misstänkte att det hade hänt honom någonting.

 

Jodå, mycket riktigt så stämde mina misstankar. Det visade sig att Micke ( numera om döpt till Klumpodunsen) hade råkat "klånkat" eller slagit i skallen i en järnbalk.

 

- Aj, aj, det måste gjort något fruktandsvärt ont.

 

Micke berättade att det "bara" gjorde lite ont i skallen, men han kände sig lite yr i mössan efteråt.

 

- Hmm, snacka om att ha en riktig träskalle.

 

Jag tyckte Micke genast skulle ta sig till vårdcentralen eller till Handens närsjukhus, och kolla så att han inte fått någon hjärnskakning.

 

Det hör inte direkt till vanligheterna att Micke brukar lyssna på mig...långt därifrån. Men ibland händer det att han gör det, men idag var det först efter flera timmar. Det var antagligen för att han fortfarande kände sig en aning snurrig och huvudvärken hade tilltagit.

 

Då äntligen verkade det som Micke lyssnade på mig, och åkte iväg till företagshälsovården. Någon ställd diagnos om det var någon form av en lättare hjärnskakning eller inte fick aldrig Micke idag. Läkaren ordinare bara värktabletter och att Micke skulle ta det lugnt och vila.

 

Bortsett att Micke haft  huvudvärk under dagen, så är han nu på kvällen på sitt gamla goda glada humör igen. Han hade t.o.m lagat klart middagen idag när jag kom hemifrån jobbet. Det blev en kryddstark chli con carne ( det känns som det var åratal som vi åt det sist) och det var jättegott.

 

 

    

 

 Skrivet av Sandra 14 mars 2011 klockan 22:31











Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards