Alla inlägg den 13 mars 2011

Av Sandra Sterner - 13 mars 2011 18:00

Igår kväll bänkade vi oss alla tre alltså jag, Micke och Caroline framför tv:n och kollade in den stora finalen i melodifestivalen som hölls i Globen.

 

Vi hade alla våra egna favorit melodier och som jag skrev i mitt tidigare inlägg så kunde jag bara inte motstå Brolles melodi "Seven days and seven nights." Till min stora besvikelse så hamnade ju denna rockiga låt allra sist. Jag fattade bara inte hur denna duktiga och sångbegåvad artist som Brolle nu är kunde hamna sist. För min egen del så fanns det betydligt mycket sämre och pinsammare tävlingsbidrag, både vad det gällde framförande på scenen och sångmässigt ( rena rama katastrofen) hos vissa utav artisterna igår kväll.

 

Däremot gick det ju lite bättre för Sanna som lyckades komma på en 4:e plats med sin melodi "I´m in Love"

 

För Mickes del så fanns det förstås ingen annan han ville se som vinnare än energiska, spralliga, hyperaktiva och glada Linda. Men tyvärr så gick det ju inte så bra för henne heller igår kväll. Då hon hamnade på en 7:e plats med sin melodi "E de fel på mig"

 

Även Caroline hade sin egen favorit igår kväll och det var ingen mindre en artisten som kammade hem hela segern, just det Eric Saade och hans melodi "Popular"  Den går väl att lyssna på, men är tyvärr ingen melodi som föll mig direkt i smaken.

 

Nej, nu får det faktsikt lov att räcka med skrivadet utav Melodifestivalen för denna gång. Nu över till någonting helt annat.

 

Idag har Caroline varit tillsammans med sin pappa Jonny på bio inne i stan. Dom tittade på disneys (rätt så nya) tecknade film Trassel.

     

Efteråt hade dom gått till McDonalds och Caroline hade fått en Happy Meal. När dom flera timmar senare kom tillbaka hit hem igen så visade Caroline att hon hade fått övertagit sin pappas mobil en Sony Eriksson av modellen W 850

 

   

               

 

Skrivet av Sandra 13 mars 2011 klockan 17:49












Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards