Alla inlägg den 21 mars 2011

Av Sandra Sterner - 21 mars 2011 10:02

Som ni kanske märkte så tog jag igår en dags blogg break från skrivandet. Jag kände att jag inte hade den minsta lust att skriva något inlägg. Ibland kan det behövas lite vilande från dubbelbloggandet som jag just nu håller på med, men som det ser ut just nu så kommer jag skriva i båda mina bloggar. Men efter en dags uppehåll så känner jag att lusten och orken att sätta mig och skriva och lägga in lite nya bilder ifrån lördagskvällen åter har kommit tillbaka.


Det är väl lika bra att börja bakåt, alltså med lördagskvällen. Niclas kom hit tillsammans med sin lillasyster Caroline vid 18.30-tiden och vi firade av Niclas litegrann här hemma. Den goda smörgåstårtan, som jag hade köpt rynkande Niclas näsan åt och sa att han inte käkade skaldjur ( det som är så gott) men däremot gick ju glassen ner i ett stort svep. Niclas fick pengar utav både mig och Micke i födelsedagspresent, då kan han själv köpa det han vill ha.


Senare på kvällen blev det utgång för mig och Micke. Vi prövade ett helt nytt ställe som hette Grand Garbo och som ligger i Sundbyberg. Micke envisades att vi skulle gå på det stället och han trodde att det skulle vara ett mysigt och trivsamt stället, med bl.a tvåvåningsplan, liveband, schlagerbar, och på övervåningen disco ( men det gick vi inte ens) utan vi nöjde oss med att lyssna på live bandet som spelade under kvällen.

 
 
 Me
 Micke

Kortfattat så hade vi en trevlig utekväll, även om inte direkt Grand Garbo framöver kommer bli ett ställe som jag kommer att besöka flera gånger.

Just det så var det gårdagen, som nästan alltid så försöker jag att göra söndagarna heliga och inte planera att göra en massa saker och det blev till att umgås med familjen och relaxa och bara ha det lugnt och ha det skönt.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards