Alla inlägg den 24 mars 2011

Av Sandra Sterner - 24 mars 2011 12:37

Nämen, titta vad som har kommit upp på våran framsida....!

 
 
   
   Lila krokusar

Jag var även ute en snabbis på baksidan, men upptäckte till min fasa Micke måste gått lös med spaden i jorden, för så där såg det inte ut häromdagen....suck.


Det ser ut som han försökt lukra upp den nyss upptinade jorden, och där brukar det komma upp små gula krokusar.

Det har hänt vid flera tillfällen under sommaren, då Micke går lös med grästrimmern på baksidan. Både mina fina rosor, lupinerna och även andra blommor som jag har planterat ute på tomten har fått sätta livet till då Micke sätter igång att röja med trimmern.


Det som jag tycker är konstigt det är ju att Micke en gång i tiden har jobbat med blommor i ett växthus och då verkade han ju vara betydligt mera rädd om blommorna än vad han är idag.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards