Alla inlägg den 28 mars 2011

Av Sandra Sterner - 28 mars 2011 21:01

Det var ju bra länge sedan det krånglade en måndags morgon, men i morse var det alltså dags igen. Carolines skolskjuts som ( nästan) alltid kommer tidpunktligt vid 7.30-tiden, men idag kom det inte alls någon skolskjuts den tiden. När det hade gått en kvart ringde jag till taxibolaget, men som alltid var det "folk före i kön, men du behåller din köplats"

Istället ringde jag upp Micke och frågade ifall han hade Jockes nummer och det visade sig att han hade det. Micke erbjöd sig att ringa och fråga varför han inte hade kommit för att hämta Caroline. Strax därpå ringer Micke upp igen och berättar att Jocke kommer inom några minuter.

Jag var något irriterad och småsur över att skolskjutsen inte kom i någorlunda tid i morse. Anledningen var enligt Micke den att Jocke ursäkade sig att det berodde på att det var en annat barn som Caroline samåker med som tydligen sinkade mycket i morse. Så i morse kom Caroline försent till skolan och även jag kom iväg med ett senare pendeltåg och buss till jobbet.


I övrigt har dagen varit som alla andra dagveckor på jobbet, och nu på kvällen var Caroline extremt trött och ville gå och lägga sig redan innan klockan hade blivit 20.30


För min egen del så blir det nu till att läsa lite andras bloggar och sedan blir det säkert en stund framför tv:n.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards