Alla inlägg den 18 mars 2011

Av Sandra Sterner - 18 mars 2011 22:45

Jag kan knappast påstå att det har varit mycket till någon lugn, skön och avslappnade fredagsmys kväll.

 

Nej, det har varit nästan i princip varit fullt upp att göra sedan jag kom hem nu på kvällen. Jaa, anledningen till att vi inte kunnat unna oss något fredagsmys är av att jag ikväll fick agera någon slags frisör igen.

 

   

Denna gång var det dock inte till Micke utan istället var det till min yngsta dotter Caroline, som ville ha hjälp utav mig med att tona sitt hår i en helt ny hårfärg....nämligen rött!! Jag måste skriva att jag verkligen var mycket tveksam om hon skulle passa i rött hår och efter att vi diskuterat en stund med varandra så kom hon till slut fram till att mamma skulle göra ljusa små slingor i hennes långa hår istället.

    Innan såg Caroline hår ut såhär.

 


Det färdiga resultat blev såhär.

 

Ja, det är det jag fått göra en fredagskväll efter det att jag kom hem ifrån jobbet.

 

Jag kom och tänka på en incidens som hände för många år sedan. Det var så att min äldsta dotter Nina fortfarande bodde hemma, och hon hade bett mig om hjälp att blondera hennes axellånga hår. Jag minns det så väl och kommer ihåg att jag även denna gång var väldigt stressad över någonting, men kunde förstås inte säga nej till Nina.

 

Jag kletade in blonderingsmedlet i hennes hår och det fick sitta och verka ett tag. Sedan sköljde Nina ut hårfärgen och torkade håret torrt. När hela håret hade torkat klart, så upptäcktes det en rund "munk"fläck mitt uppe på Ninas hjässa ( usch så pinsamt) Det var bara illa kvickt att ta sig till Saho som fick återgärda min misslyckade blondering resultat på Nina.

 

 

Skrivet av Sandra 18 mars 2011 klockan 22:42














Av Sandra Sterner - 18 mars 2011 08:20

 

  

Jag börjar mitt morgon inlägg med att önska min son Niclas ett stort Grattis på din 17-årsdag.

 

 

Nu återstår det bara 1 år till och nästa gång du fyller år så är du myndig. Nu måste jag rusa iväg till pendeln och åka iväg och jobba.Tillbaka på bloggen någon gång under kvällen.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards