Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Sandra Sterner - 15 mars 2011 20:45

et sägs ju att smaken är som baken....

Hmm, just det delad, och likaså är det med min smak var det gäller allting mellan denna himmel och jord.

 

Härom veckan fick jag ett litet underhållade videoklipp skickat till mig Videoklippet som är en practical joke handlar just det om baken eller även kallad rumpan.

 

Idag när jag var på väg hem från jobbet, kom jag på ideen att göra min egen lista om vad jag gillar och ogillar.

Okej, då kör jag igång...

 

Gillar:

Ärlighet och uppriktighet.

 

Ogillar:

Falska och opålitliga människor och lögner.

 

Älskar:

Alla min barn såklart och så Micke.

 

Mina bästa egenskaper:

Till mina nära och kära, som känner mig väl är jag snäll, tillmötesgående, omtänktsam, ödmjuk och kärleksfull.

 

Mina sämsta egenskaper:

Är otroligt långsint och förlåter ( nästan) aldrig en oförrätt.

 

Favorit färger:

Rosa, rött, vitt, svart och ljusblått.

 

Favoritårstid:

Sommaren.

 

Favorit Kläder:

Jag klär mig efter tillfället.Till vardags mestadels i jeans eller svarta byxor med snygg tillhörande tröja, blus eller t-shirt. På våren och sommaren gärna i kort klänning eller kjol och top. Till festliga tillfällen oftast i klänningen eller ibland även i jeans och linne.

 

Favorit märke på bil

Lamborgini såklart.

 

Favorit mat:

Jag äter för det mesta allting, men det som jag absolut inte äter är: ( Det är nästan så jag för kvälningar att skriva det: Usch, och blä för fläskkorv, rotmos, pepparrotsås ( äter inte svartpeppar över huvudtaget) fiskbullar ( nu spyr jag nästan) och surströmming.

 

Tittar gärna på:

Gärna snygga killar. Nej, skämt åsido, men då det gäller tv-program så ser jag faktiskt på det mesta. Men gillar allra bäst att se: Dokumentärer, Plastic doctor in Beverly Hills, Skönhetstävlingar, dansprogram och musikprogram. Och ibland även Olösta fall ( ett tv-program som är från USA där dom visar olösta kriminella brott)

 

Lyssnar gärna på:

Det är mestadels låtar med engelsk text och det brukar bli en blandning utav många stora artister. För det mesta brukar det bli 70-80-90-tals  Disco låtar och lugna och sköna ballader, Hårdrock ( gärna Kiss och Bon Jovi) och viss schlager. Jag lyssnar dock inte någonting alls på Opera, Klassik och Folkmusik...usch, så hemskt vidrig musik det är i mina öron.

 

Det första jag lägger märke till på en kille:

Det var ju tur att jag inte valde det första alternativet som jag först hade tänkte använda mig utav, när jag gjorde denna lista.

 

Från början hade jag tänkt göra en massa olika sortes[x]-alternativ. Men nu blev det inte så, utan istället gjorde jag listan som gick fortast för mig att skriva.

 

Dessutom hade jag gjort [x]-alternativen, så hade det blivit full garderad med en massa kryss.

 

Jag brukar först och främst kollar jag in själva kroppshållningen, sedan längden ( vill ju inte ha en dvärg eller än som är mycket kortare än mig själv) sedan vidare till ansiktet, ögonfärgen, håret ( föredrar mörkhåriga och gärna lite långhåriga.)

 

Det mesta utav detta stämmer ju rätt så bra in på Micke. Bortsett från att han är lite trind och rund om magen. Och jag skulle inte ha något emot om han fick arselt ur vagnen och började träna bort lite utav sina extra "kärlekshandtag" som sitter just på hans mage och det är typ 5-6 kilo.

 

Just det tänkte visa er videoklippet som jag fick utav en killkompis.

 



 

Skrivet av Sandra 15 mars 2011 klockan 20:37

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards