Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Sandra Sterner - 9 mars 2011 10:00

Igår var det visst både den internationella kvinnodagen och fettisdagen. För det första visste jag inte ens om att det var den internationella kvinnodagen var den 8:e mars. Jag blev varse om det då jag i går morse loggade in på min facebook och upptäckte att jag hade fått en meddelade ifrån en killkompis " Hej, Sandra gratulerar på kvinnodagen kram.

 

Jaha, tänkte jag är det den dagen idag...? Jag har aldrig tidigare år ens blivit grattat eller firat denna dag. Jag ser den dagen som vilken utav dom alla andra uppdiktade dagar med alla möjliga och dessutom ( konstiga namn) som t.ex vem kom på "Alla menlösabarnsdag" "Fettisdagen" ( som även den var igår, men jag äter inte semlor) Kanelbullens dag" vem kommer på ideen att döpa en dag till Kanelbullens dag?! Fruntimmerveckan...fniss!! När är det någon som kommer på att vi även kanske borde införa Karlstimmerveckan då..? På våren firar man ju morsdag och på hösten farsdag. Jaa, listan kan säkert göras ännu längre, men jag kan långt ifrån namnen på alla dom dagarna.

 

Jag tycker det gott och väl det räcker med att man kommer ihåg alla dessa födelesdagar, och gratulerar och firar dom som fyller år.

 

I går morse när jag stod i duschen och skulle tvätta håret, så blev det så olyckligt att mitt långa hair extenstion trasslade in sig i mitt guldhalsband. Jag försökte att ta bort det intrasslade blöta långa håret, ifrån halskedjan men det visade inte vara det lättaste. Inte gjorde det saken lättare då jag knappast kunde se någonting. Jag hade både tvål och schampoo i ögonen. Usch, situationen börjad bli lite otäck när jag började känna att halsbandet drogs åt kring min hals i mer eller mindre ren desperation och ryckte till i halskedjan, och det orsakade att själva låste på halskedjan gick sönder, men hellre det än att känna att man håller på att på panik för att inte få någon luft. Så numera är jag tyvärr utan halsband. Jag får se om det är någon mening med att lämna in halsbandet för lagning eller om det kanske är lika bra att köpa sig ett nytt med en gång.

 

Jag ringde min vännina Elin igår och hade faktiskt tänkt åka ner och ta en fika med henne igår förmiddag, innan jag skulle åka vidare för att jobba kväll. Första gången jag ringde henne så visade det sig att hon precis var på väg att lämna sin lilla son på dagis och gången efter jag försökte ringa henne fick jag inget svar. Jag är inte en sån som bara sitter och ringer och ringer om och om igen. Sådant stort tålamod och ork har jag inte. Och om det är så att ingen svarar så kan det faktiskt bero på en eller flera orsaker.

 

Jag kände ändå för att åka ner till Nynäshamn igår och tog pendeltåget när till slutstationen. Tog först en promenad ner till hamnen i det fina soliga vädret som det faktiskt var igår och sedan strosade jag vidare  upp till det lilla centrumet och kollade runt i dom småbutikerna ( finns ju inte så många) men tycker det är så mysigt nere i Nynäshamn.Säg vem som inte trivs utomhus när solen skiner och det börjar bli varmare ute. Mmm, jag verkligen älskar när solen skiner och värmer så skönt som en gjorde igår. Då trivs jag som bäst och det var nästan så man började få vårkänslor ute igår.

 

Det är lika bra att fortsätta och skriva och lugna några som kanske blivit oroliga. Det är nästan så att detta är lite pinsamt och genant att skriva om, men skitsamma ( OBS dom första fyra bokstäverna i det ordet innan parantecen) Det är nämligen så att jag både under måndagen och tisdagen på kvällen käkade köttsoppa till middag. Jag tycker att det är fruktandsvärt gott och det även en väldigt bra blandning utav både: kött, grönsaker kryddor och så förstås en massa lök. Just det LÖK, det får ju igång min mage på flertalet sätt, och som igår eftermiddag/kväll.

 

Jag skämtar inte men min mage svullnade upp så fruktansvärt mycket, under gårdagen, så det såg ut som om jag skulle kunnat vara gravid i 3:e månaden. Jag kan både garantera och lova mina läsare och kanske oroliga kollegor på jobbet att jag att jag absolut ( och fortfarande) inte är gravid och har inte heller några planer på att bli det. Det är bara så att min mage reagerar väldigt kraftigt på just det LÖK och det orsaker även hemska gaser och det är därför min mage sväller upp som en stor ballong.

 

Ni skulle sätt Micke blick på min mage igår kväll när jag kom hem.

 

- Vad har hänt med din mage Sandra. Den är ju alldeles svullen och det ser nästan ut som om du vore gravid.

 

Caroline som ännu inte hade somnat, men låg inne i sin säng. Kom utspringade till köket där vi stod och pratade med varandra.

 

- Mamma, mamma ska jag få en lillasyster eller lillebror?

 

- Nej, absolut inte Caroline!! Det är bara så att mamma har ätit en massa lök och det orsaker att min mage svullnar upp och ser ut som en ballong.

 

Både jag och Micke följde med Caroline tillbaka in till hennes rum och hon hoppar upp i sin säng och lägger sig ner. Jag böjde mig ner för att pussa henne på kinden och utan att jag ens hann tänka på vad som höll på hända i andra ändan av mig så kom det världens prut.   

 

   

Micke utbrast. Det var som fan, vad den lät. Den skrek så länge den levde. Sedan försvann han ut som en oljad blixt ifrån Carolines rum.

 

Caroline hon låg och skrattade i sin säng och tyckte det bara var roligt att hennes mamma "mökade" i hennes rum. Jag bad Caroline om ursäkt och bäddade om henne. När jag kom ut till Micke i köket, så stod han med sin t-shirt uppdragen för både munnen och näsan och mumade någonting: Om att försöka ta skydd från illaluktande pruttar.

 

Jaa, det kommer absolut inte under dom närmaste dagarna eller snarare veckorna inte att bli någon soppa med lök i till mig, den saken är helt klart. Min mage är även idag lite uppblåst och svullen, men hoppas att min mage under dagen eller morgondagen kommer att få tillbaka sin normala form.

 

Jag har nu igen blivit kontakat av produktionbolaget Meter Televison som frågade om jag ville vara med i ett nytt tv-program som kommer börja visas någon under våren.

 

 

         

 

 

Programmet heter Herr och Fru och det går ut på att dom tävlade med hjälp av en partner bjuder friskt på sig själv och varandra i en underhållade tävling där vinsten går till välgörenhet.

 

 

Skrivet av Sandra 9 mars 2011 klockan 10:08

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards