Alla inlägg den 26 mars 2011

Av Sandra Sterner - 26 mars 2011 20:36

Ojdå, nu känns det som jag har mycket att skriva om igen. Jag ska se om jag får med mig allting i denna blogg eller om det blir så att jag delar upp det på flera olika inlägg då det handlar om flera olika saker.

 

Sedan en tid tillbaka har det börjat hända lite konstiga och mystiska saker här hemma.

 

Jag börjar med torsdagen, Micke ringde mig och berättade att när han hade kommit hem ifrån jobbet och upptäckte att vattnet stod och rann i handfatet inne i badrummet. Jag som alltid är noga med att kolla så att det  inte står några kranar som rinner eller droppar, kan väl inte ha varit så glömsk att jag missade att stänga av kranen. Likaså var det efter det att Micke hade duschat klart och skule släppa ut katten Simba på baksida, och upptäckte att altandörren stod och slog med dörrlisten, men med säkertshetskejdan påsatt. Det har även hänt vid några tillfällen att när vi kommer upp på morgonen att våra köksluckor har stått helt vidöppnade.

 

Jag är vidskepling och tror inte ett dugg på något övernaturligt. Utan snarare tror jag att det finns någon form förklaring till allting som händer. Däremot tycker både Caroline ( och det kan jag förstå hon är ju bara ett barn) men även Micke tycker det är lite otäckt. Ska försöka referera till det Micke sa till mig på mobilen i torsdags, men så är ju han som han är också.

 

- Du, Sandra jag när jag torkade mitt hår och skulle kamma det så upptäckte jag att jag håller på tappa mitt hår. Och så händer även detta med vattenkranen och altandörren som står och slår.Nej, nu tar jag katten under armen ( jag tyckte först han sade hatten under armen) men det var alltså katten under armen och hoppar i skorna och springer ut.

 

Jag höll på att jobba och stod och pratade i mitt handsfree och började skratta rakt ut. - Jaa, denna karl, man vet aldrig när han är allvarlig eller skämtsam.

Nu över till gårdagen, och precis som jag skrev igår så åkte jag in till stan för en liten shoppingtur, men hittade ingenting till mig, förutom lite kosmetika. Däremot köpte jag dessa snygga, lila glittrade gympaskorna till Caroline, som numera drar storlek 37.

 


    

                                     Carolines nya lila glittriga gympaskor.

 

Jag själv skulle mer än gärna också vilja ha såna där läckra glitter skor, men tyvärr fanns dom inte i min size.

 

Igår kväll kom Micke och Caroline och kökade middag med mig på jobbet. Det var första gången som Caroline var där och medans Micke gick iväg och köpte snabbmat till sig själv och Caroline, så passade jag på att visa runt Caroline på min arbetsplats och presenterade dom för dom närmaste kollegorna.

 

När Micke kom tillbaka så satte vi oss och åt middag, Micke käkade kebabrulle, Caroline fick en barnmeny bestående av hamburgare och strips och själv är jag just nu inne i en period av att mumsa i mig skaldjur så till mig blev det en räksallad.Middagsratsen gick fortare än vanligt och efter det att vi käkat klart och druckit kaffe åkte Micke och Caroline hem igen.

 

Så var det lördagen kvar och det var egentligen tänkt från början att vi skulle göra någonting tillsammans idag, men det blev ingenting med det. Utan istället blev det så att vi följde med Micke, som idag inskaffade sig på ett par nya gympadojor.

 


                 

  

Dessa par tillhör Bigfot Micke och är inköpta på Intersport.

 

Caroline som sedan en liten tid tillbaka just nu är inne i en period, då hon gillar att mixa med olika hårfärger, och vad passar då inte bättre att köpa till denna unga lilla fröken en hairspary i färg och olyckligt nog så var färgen röd slut och det som närmaste var rött var ju rosa eller så möjligen orange och efter en stunds velade för Caroline så valde hon den rosa.

 


    

Think Pink
              

Överallt via tidningar, reklam på tv:n och t.o.m på facebook blir man påmind att det ikväll klockan 20.30 är något "Eart hour" men även denna såkallade påhittade dag är för mig lika intensägande som alla dom andra uppdiktade dagar. Ingen utav oss här hemma kommer att släcka ner under den kommande timmen.

 

  Eart Hour = I don't care.


Igår var det visst våffeldagen, och det blev jag varse om när jag gick in på ICA i närheten av där jag arbetar, och det stod en glad liten mattant inne i butiken och bjöd alla kunder på en smakportion av våfflor. Jag trängade mig förbi dom hungriga och matglada kunderna som mestadels bestod av penisonärer.


Jag höll nästan på att glömma bort att skriva och desssutom påminna mina läsare om en viktig sak och det är i natt går vi ju mot sommartider...igen!!  


   

   

Glöm nu inte bort att ställa fram klockan 1 timme, innan ni går och lägger er.

Skrivet av Sandra 26 mars 2011 klockan 20:30

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards