Direktlänk till inlägg 22 juni 2015

Måndag

Av Sandra Sterner - 22 juni 2015 19:59

Igår var det ändå lite bättre väder och man fick se skymten av solen och likadant var det i morse. På väg till bilen i morse så tänkte jag: Jaha, nu blir det vackert och fint väder lagom till det att man ska börja jobba. Alltså så himla typiskt, kunde det inte ha varit vackert och åtminstående lite soligt på självaste midsommarafton.


Nu är det bara lite mera än 1 vecka kvar på juni månad och om 9 dagar är vi inne i juli månad och det är ju den månaden som räknas som högsommaren. - Hmm, tvivlar starkt att denna sommar kommer bli någon bli någon varm sommar som bjuder på så mycket solsken. Snarare så tror jag nog att det istället kommer bli en hel del med dagar med gråa trista moln och regn. Den 30:e juni så åker Caroline för allra första gången i sitt liv utomlands, och destinationen blir till London. Det är från början en idé som Johan och Henrik redan tänkte på förra sommaren, men då blev det liksom aldrig av. Nu i alla fall så är flygbiljetterna och hotellet bokat och dom blir tack och lov inte borta mera än 2 dagar. Jag skulle längta ihjäl mig efter min dotter om hon nu var borta flera dagar än så. I alla fall så ser nog dom alla 3 båda mina barn Caroline och Henrik och så min första ex-make som numera är en utav mina allra bästa vänner Johan fram emot denna resa.

Jovisst det har hänt lite mera sedan sist och familjen här hemma har numera utökats av en till familjemedlem. Och låt mig nu få presentera vår supersöta fyrbenta röd/vita kattunge: Junior.


 

  


 


Från början var det tänkt att han skulle heta Star, men Caroline ändra sig och ville istället att han skulle heta: Junior.


Det var nämligen så att min förra granne, som typ bodde vägg-i-vägg när jag bodde i radhuset på andra sidan gatan. Mia som hon heter frågade mig en gång när jag gick förbi hennes radhus om vi möjligvis var intresserad av någon ny kattunge. Och fick också veta, men man vet ju inte till 100% att det kanske rent utav är våran katt Simba som är lika mycket ute som inne och inte heller är han kastrerad. Vi gick in och kollade in kattungarna och en utav dom var ju i det närmaste en kopia på Simba när han var liten och vi tingade honom. I helgen var vi förbi och hämtade honom och bar hem den lilla lurviga, gulliga kattungen.

Idag efter jobbet blev det att plocka upp Caroline och på vägen genom Haninge så blir jag så ledsen när jag ser all den fina naturen och skogen som skövlas och det bara byggs fler och fler höghus med lägenheter. Alltså jag skojar inte, men vissa av dessa stora och höghus står så fruktansvärt tätt och nära varandra att det fan mig inte ser klokt ut. Snacka om att man typ kan kika in till grannen från fönstret eller balkongen sin och typ se: Vad äter ni för mat idag. Jag för min del avskyr att se dessa höghus stå så nära intill varandra att det påminner mig om: Packade sardiner i burkar.


Jag vill som ni säkert vet fly och komma ifrån denna kommun. Det skövlas och rivs skog och snart finns det inget naturområden kvar om det ska fortsätta såhär. Och den gamla Handenterminalen är sedan länge riven och bussarna som en gång i tiden stod där, står nu lite varstans och det ska byggas en ny bussterminal med undervåning ( tror jag det var) och ovanpå det ÄNNU mera lägenheter ( bostadsrätter) och vem är det som får lov att betala allt detta byggande...?? Jo, vi boende som har oturen att bo i denna skitdåliga kommun.


Att vi skulle åka till Port 73 hade att göra med att vi behövde veckohandla och så behövde även Caroline och jag nya skor. Till Caroline blev det nya gympaskor och till mig nya ballerinaskor.



 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Sterner - 24 juni 2016 12:06


      Jag önskar alla mina läsare en trevlig midsommar och som vanligt när det är midsommar ( precis som förra året, då det spöregnade) så är idag himlen här nere i Nynäshamn alldeles övermulen och grå och det ser ut som det vilken sekund som...

Av Sandra Sterner - 14 juni 2016 22:17

Jag är borta nästan hela dagarna, men kan inte önska mig bättre arbete och arbetsuppgifter än just dom jag har idag. Men vad är det man säger borta bra, men hemma allra bäst. Idag blev det till fast jag fick dåligt samvete över att gå lite tidigare, ...

Av Sandra Sterner - 11 juni 2016 16:47

  Jösses, alltså var är det för fel i huvudet på vissa folk. Som idag hade jag bokat tid i min tvättstuga klockan 15.00 och då tvättstugan ligger i ett annat hus så gick jag hemifrån några minuter innan. Man går först igenom en källardörr och igeno...

Av Sandra Sterner - 8 juni 2016 17:07

Igår var det sista dagen för Caroline i grundskolan och hon tilldelades väldigt bra betyg ifrån sin lärare och stolt visade hon upp för mig 2 stycken A i betyg och i dom andra ämnen hade hon fått B och ett endaste C fick hon. Jag kunde inte ha blivit...

Av Sandra Sterner - 5 juni 2016 16:11

Ja, som en del utav er kanske har märkt så har Metrobloggen legat nere under förra veckan. Jag gjorde några försök att logga in, men utan något som helst resultat. Det var antagligen så att själva blogg serven behövde uppdateras. Nu i alla fall så fu...

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards