Direktlänk till inlägg 24 juni 2015

Onsdag kväll

Av Sandra Sterner - 24 juni 2015 21:04

Jag var först lite i valet och kvalet om det skulle bli något blogginlägg i kväll eller inte, men som ni nu ser så blev det en blogg ändå.


Ja, det är fullt upp att göra på jobbet, men det är då som jag trivs allra bäst. Sedan när man kommer hem tar man itu med alla dessa hushållsuppgifter såsom matlagning, diskning, vika tvätten som inte hans med igår efter att ha stått halva kvällen i tvättstugan. Därefter så var det dags att ta itu med räkningarna som inom några dagar ska vara betala. Caroline ville ha lite av sin mammas uppmärksamhet och självklart får hon det och det blev så att vi satte oss ner och spelade några partier kortspel: Vänd 10:an och Svarta Maja. När vi spelat några gånger så var det tv-programmet: Hanna Montana som Caroline ville se och hon försvann tillsammans med sin kattunge: Junior in på sitt rum.


Jag fick några minuter över till mig själv och öppnade min blogg. Vet ni att fast jag inte ens ska med på denna utlandsresa den 30:e juni så börjar jag konstigt nog få resfeber! - Alltså det både låter och känns ju jättekonstigt att det är jag som går och får resfeber och nojor inför en resa som jag inte ens kommer att följa med på. Däremot så ser Caroline jättemycket fram emot sin allra första utlandsresa och är så mycket uppe i varv inför både flygresan och få komma till ett helt nytt och främmande land. Det märks tydligt att hon tycker att denna resa ska bli en spännande upplevelse.


I morgon ska Caroline tillsammans med sin ungdomsgård som hon går på nu under sommarlovet. Dom ska i morgon till Gröna Lund och under flera timmar får hon utlopp för sin överskottenergi och åka så många typ nästan alla åkattraktioner som finns att åka och förstås köpa lotter, köpa en bricka på chokladhjulet och köpa sockervadd. Detta är en utav Carolines största favorit ställen att besöka under sommaren.


Jag tänkte även berätta om en annan sak jag var med om igår och det handlar om hur vissa personer absolut inte passar för att jobba i affärer. Jag och min första ex-make Johan bodde under många år i Tungelsta. Det är inget stort ställe, utan snarare en mindre liten by. En endaste mataffär och på den tiden vi bodde där så fanns det bara Konsum ( som det hette på den tiden) men numera har dom bytt namn genom att lägga till Coop innan Konsum. I alla fall så tyckte både jag och Johan när vi flyttade till Tungelsta 1991 att denna matbutik var under all kritik, så vi valde istället att kalla denna butik för "Lus Konsum". Detta p.g.a flera orsaker och om det inte berodde på att hyllorna ofta stod tomma, så var det utgångna datum på varorna. Och dess personal man ibland råkade stöta på var inte heller allt för trevliga. När vi bodde i Tungelsta så försökte vi istället handla i Västerhaninge eller på OBS som numera är Coop Forum där jag än idag handlar. Nu till saken var att jag igår var in på denna Coop Konsum i Tungelsta och skulle köpa lite frukt och en dricka. Jag lade märke direkt när jag kom in i butiken att det inte satt någon i kassan, men tänkte kanske hon/han är alldeles i närheten och håller på plocka upp varor. Jag gick för att hämta en MER-dricka och en persika och banan och gick sedan mot kassan, som fortfarande var helt obemannad. Det var inga kunder före mig och ställe mina varor på bandet och kollade mig runt-omkring. Fortfarande ingen personal i närheten av kassan.


- Hallå!!! Kan man kanske få betala. Jag ser en blond tjej sticker upp huvudet mellan 2 hyllor. - Jaa, jag kommer ska bara ta och plocka upp djurmaten först.


- Jag skulle gärna NU vilja betala.


- Ja, vänta lite...


Men inte verkade denna tjej göra sig någon brådska från att sluta upp med att plocka upp djurmaten för att ställa sig och ta betala från kunderna som vill handla i denna butik. Det hann dyka upp 2 kunder till bakom mig innan denna tjej behagade sig för att komma till kassa. Jag gillar inte att tjafsa och vara i konflikt med folk, men frågade henne varför hon lät kunderna få vänta och varför det var så viktigt att prioritera att plocka upp djurmaten. Jag fick inget direkt svar på denna fråga och undrade då istället om hon hade sin chef där och fick då till svar att vedbörjande inte fanns på plats där igår.


- Jaa, det märks verkligen för i sådana fall skulle ni nog inte uppföra er så att ni låter kunderna få stå och vänta i flera minuter innan någon personal behagar gå ifrån att plocka upp varor på hyllan till att betjäna kunderna i kassan.

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Sterner - 24 juni 2016 12:06


      Jag önskar alla mina läsare en trevlig midsommar och som vanligt när det är midsommar ( precis som förra året, då det spöregnade) så är idag himlen här nere i Nynäshamn alldeles övermulen och grå och det ser ut som det vilken sekund som...

Av Sandra Sterner - 14 juni 2016 22:17

Jag är borta nästan hela dagarna, men kan inte önska mig bättre arbete och arbetsuppgifter än just dom jag har idag. Men vad är det man säger borta bra, men hemma allra bäst. Idag blev det till fast jag fick dåligt samvete över att gå lite tidigare, ...

Av Sandra Sterner - 11 juni 2016 16:47

  Jösses, alltså var är det för fel i huvudet på vissa folk. Som idag hade jag bokat tid i min tvättstuga klockan 15.00 och då tvättstugan ligger i ett annat hus så gick jag hemifrån några minuter innan. Man går först igenom en källardörr och igeno...

Av Sandra Sterner - 8 juni 2016 17:07

Igår var det sista dagen för Caroline i grundskolan och hon tilldelades väldigt bra betyg ifrån sin lärare och stolt visade hon upp för mig 2 stycken A i betyg och i dom andra ämnen hade hon fått B och ett endaste C fick hon. Jag kunde inte ha blivit...

Av Sandra Sterner - 5 juni 2016 16:11

Ja, som en del utav er kanske har märkt så har Metrobloggen legat nere under förra veckan. Jag gjorde några försök att logga in, men utan något som helst resultat. Det var antagligen så att själva blogg serven behövde uppdateras. Nu i alla fall så fu...

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards