Alla inlägg under maj 2010

Av Sandra Sterner - 3 maj 2010 08:00

Det är inte likt mig att uppdatera vid den här tiden på dagen, men har nyss skickat iväg Caroline med skoltaxin till skolan.

 

Det är egentligen min ordinare dagvecka på jobbet, men har tagit ledigt från jobbet idag, och i morgon då jag har lite grejer som ska ordnas.

 

 

Vill passa på att skicka ett stort Grattis till min vän Lotta som idag fyller år, och hoppas att du får en fin och trevlig födelsdag, med många fina presenter.

 

 
Skrivet av Sandra 3 maj 2010 klockan 07:53

Av Sandra Sterner - 2 maj 2010 21:45

Det var tydligt att denna helg tagit hårt på allas krafter, med tanke på att hela familjen först vakande vid 10.30-tiden i morse.

  

Solen strålade utanför fönstret, och det verkade vara ett underbart väder för att sitta ute på våran baksida för att dricka vårat förmiddag kaffe.

  

Glada och uppåt går vi ut och ska sätta oss och njuta av det fina vädret som kommit. Men säg den lugn som varar och när man bara vill sitta ute och lugn och ro och bara njuta av det fina vädret.

  

Men säg den lugn som varar i vårat bostadesområde ( våra hopplösa och respektlösa grannar) som vi har närmast oss...suck!!

 

Som vi även tidigare har haft problem med, då dom gärna sätter igång med att borra och spika sent på kvällarna. En kväll höll dom på att borra och spika fast klockan var över 23! Det slutade med att Caroline vaknade och kom upp och undrade vad det var som hade väckt henne.


Idag var det hennes ungar som förde ett herrans liv och det var verkligen ett öronbedövade ljud som dom hade för sig, och deras ensamstående morsa verkar fan inte bry sig ett dugg. Ja, vad ska man säga...hopplöst fall är det minsta jag kan kalla dom, och respekt till sina grannar saknar dom helt och hållet!!


I övrigt så har vi idag gjort en ordenlig stor städning här hemma, och nu det så fräscht och luktar så gott här hemma.

Har även haft min son Niclas här under helgen, och igår kväll satte han sig med sin lillasyrra och spelade Uno.


Nej, nu är det inte så mycket mera kvar av denna dag, och det är snart dags att göra sig ordning för natten.

 

Skrivet av Sandra 2 maj 2010 klockan 21:48

Av Sandra Sterner - 1 maj 2010 18:45

Jag tänkte ta upp det här ämnet med tatueringar igen. Som många utav mina trognaste läsare redan vet så är ju Micke helt galen i tatueringar, och redan när jag träffade honom hade han flera stycken.

  

Han har själv sagt att har man en gång satt dit en massa "bläck" i kroppen så går det inte att sluta ( ialla fall inte för hans del) han verkar ha blivit starkt beroende av tatueringar, och han tycks aldrig ledsna på det.

  

Tror inte att jag skrivit om tatueringen han gjorde sommaren -07 för snart 3-år sedan, och då bestämde sig Micke för att tatuera in detta.

Nice, tycker jag

 

Jimmy som fortfarande bor hemma började för ett tag sedan att "gadda" sig, och ( det skrev jag även om i min blogg) Jag minns att jag undrade om det var hans plastpappa som hade gjort starkt intryck på Jimmy med alla sina tatueringar eller om det var så att det var någon utav hans polare som hade några.

 

Nåväl, Jimmy har inte varit hemma på ett par dagar, och kom först hem idag på förmiddagen, och det visade sig att han nu påbörjat fylla  i sin tribal på armen.


Nu återstår det inte så mycket mera att fylla i

Jaa, själv börjar jag känna mig lite "utanför" alla tatuerade här hemma. T.o.m min äldsta dotter Nina har en tatuering.


Själv skulle jag så gärna vilja ha en också, men är så otroligt rädd för smärta, och dessa små ( läskiga) nålar som går ner under huden, och sedan denna sveda som man tydligen får efteråt....men vi får se vad som händer i framtiden.

 

 

Skrivet av Sandra 1 maj 2010 klockan 18:38

Av Sandra Sterner - 1 maj 2010 11:00

Gårdagens Valborgsfirande var för våran del rätt så lugn, och när det började bli kväll gjorde vi oss i ordning för att gå och titta på brasan.

 

  

Caroline var först lite småsur över att ingen utav hennes äldre syskon kunde följa med oss. När jag tidigare hade frågat om dom ville hänga med oss för att kolla på brasan fick man till svar: Åhh, så töntigt!

 

Nej, det passade tydligen inte att hänga med mamma, Micke eller syrran, till någon brasa. Bröderna skulle vara med sina polare eller sina respektive flickvän.

 

Caroline gick och kollade om hennes bästa kompis Bianca var hemma ( vilket hon var) och det visade sig att hennes mamma inte skulle iväg och kolla på någon brasa, och Caroline undrade då om det inte gick att Bianca kunde följa med oss. Det var inga som helst problem att ta med henne och Caroline blev genast på så mycket bättre humör.

 

 Bianca och Caroline stannande till vid en lekplats strax innan vi var framme vid brasan.

 

Stora starka Micke lyfte upp dom små blondinerna på sina starka armar

 

 

Micke hade hört på sitt jobb av en kollega att dom skulle tända brasan omkring kl:20. Men när vi kom dit så fick vi veta av scoutkåren som anordnar valborgsfirandet, att dom inte skulle tända på förens mörkret började falla och det skulle vara omkring 21-tiden.

 

Under tiden vi väntade på att mörkert skulle falla, så passade Caroline och Bianca på att fiska....

 

 

Både Caroline och Bianca fick napp i fiskdammen

 

 

Jag och Micke hittade ett litet skymundan ställe

 

Nu börjar mörkret falla på, och vi står och väntar på att fackeltåget ska komma och tända på brasan.

 

Nu kommer ungdomarna och ledarna ifrån scoukåren med sin facklor

 

 

Nu ska brasan tändas

 

 

Se så det börjar brinna

 

Micke....

 

and me

 


Åh, så smälldes det av en del raketer

 


Skrivet av Sandra 1 maj 2010 klockan 10:51

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards