Alla inlägg under november 2010

Av Sandra Sterner - 4 november 2010 20:15

I kväll blir det ett sms inlägg från mobilen. Kände att jag inte längre ville stanna hemma och känna mig "nere" så istället beställde jag en sista minuten resa igår och stack iväg på en kortare resa. Jag hoppas jag känner mig gladare och på bättre humör när jag återigen är hemma. Jag kommer att blogga och även lägga upp bilder under dagen i morgon.

 

Skrivet av Sandra 4 november 2010 klockan 20:10

Av Sandra Sterner - 3 november 2010 23:00

Jaa, det blev till slut ändå att jag inte kunde vara ifrån mitt bloggande. Nu lite sent på kvällskvisten satte jag mig ner vid datron för at skriva lite nytt.

 

Satt igår kväll och skrev ett kombinerad CV och personligt brev ( tyckte det var lika bra att slå två flugor i en smäll och göra båda ihop) Blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet och skickade iväg min ansökan. Så nu är det bara att vänta och se om dom hör av sig....hoppas det iallafall!

 

Nu är det Höstlov för samtliga skolelever och inte förrän på måndag börjar dom i skolan igen. Själv har vi nu under några dagar ( nästan) "barnfritt" här hemma ( borsett ifrån mina stora pojkar Jimmy 20 och Niclas 16, men dom är ju så pass stora att dom sköter sig själva. Däremot är min lilla tjej bortrest under några dagar och hon kommer hem först på fredag eftermiddag igen.

 

Jag tycker att den sista tiden, att det gått och hänt alldeles för mycket runt-omkring-mig och det har gjort att jag för tillfället inte känner att jag orkar lika mycket som förut. Den tidigare "gnistan" som jag haft , har liksom svalnat lite grann, men hoppas förstås att min "kämpa-glöd" och även så arbetslusten kommer tillbaka.

 

Då man skriver för Metrobloggen, som jag gör så är kan man skaffa sig ett konto på något som heter "Metroroll" och via den kan skaffa fram en hel del intressant information. Ja, bortsett från att jag längre ner på min sida har lagt upp "Antal besökare" så går det även att få fram lite annan intressant information, som vart någonstans jag har mina läsare! Mmm, det är var glädjade för mig att läsa att min blogg spridits över så många städer runt om i Sverige och sedan tidigare så visste jag att några utav mina amerikanska vänner läste bloggen ( därav översättnings programmet)

 

Kan visa ett litet utdrag från mina besökare som jag haft under den senaste månaden...

 

 Statistik över besökare per stad

 

 Senaste 30 dagarna

 

Stockholm

 

Bromma

 

Västerås

 

Göteborg

 

Vällingby

 

Uppsala

 

Solna

 

Kista

 

Karlstad

 

Skarpnäck

 

Hägersten

 

Hässelby

 

Handen

 

Västerhaninge

 

Spånga

 

Malmö

 

Jönköping

 

Linköping

 

Norrköping

 

Örebro

 

Umeå

 

Skövde

 

Kristianstad

 

Nynäshamn

 

Sundsvall

 

Södertälje

 

Tungelsta

 

Farsta

 

Eskiltuna

 

Målila

 

Enskede

 

Huddninge

 

Arboga

 

Norrtälje

 

Arvika

 

Ljungskile

 

Syosset

 

Sala

 

Lund

 

Mountain View

 

Värnamo

 

Norsborg

 

Växsjö

 

Bara

 

 Bro

 

Skillingaryd

 

Huskvarna

 

Tyresö

 

Stenhamra

 

Nykvarn

 

Bergshamra

 

Härnosand

 

Kungälv

 

Upplands-Väsby

 

Luleå

 

Saltsjöbaden

 

Karlskrona

 

Holmsund

 

Kungsängen

 

Rochester

 

Dearborn

 

Louisville

 

Halmstad

 

Heby

 

Örnsköldsvik

 

Landskrona

 

Angered

 

Borås

 

Motala

 

Norrhammar

 

Timrå

 

Tullinge

 

Segelstorp

 

Nykroppa

 

Arlöv

 

Sävsjö

 

Fjärdhundra

 

Sandviken

 

Frogner

 

Torshälla

 

Oslo

 

Torslanda

 

Skara

 

Delsbo

 

Eker

 

Limhamn

 

Mjölby

 

Olofstorp

 

Järpås

 

Lidingö

 

Åkerberga

 

Lammhult

 

Ingarö

 

Mustasaari

 

Det var vad min senaste månad statistik visade var någonstans mina läsare håller till. Tycker det förstås är jätteroligt, att min blogg läses från så många olika städer och länder...tackar så jättemycket!   

 

Nu börjar faktiskt jag bli lite sugen på kvällsfika och lite varmt te och 1-2 smörgåsar skulle inte sitta helt fel. Men "nattuggla" som jag alltid har varit så känner jag mig inte speciellt trött än, så det blir till att kolla ett tag tv:n innan jag kan somna                      

 

 Goodnight to my readers

 

   

 

Skrivet av Sandra 3 november 2010 klockan 23:06

Av Sandra Sterner - 2 november 2010 18:00

Nu har det gått och blivit 1-dags uppehåll från bloggande igen, men det är något ni läsare får räkna med ibland.Vissa dagar så varken känner jag för att skriva i bloggen eller ha någon större lust. Men efter en dags "break" så kunde jag inte längre hålla mig borta från min dator och skrivadet.

 

Just det igår hade jag möte med både min numera f.d chef ( har nämligen nu fått byta...tack kanske man ska säga) och med den högra uppsatta chef inom företaget. Jag hade innan mötet varken trott eller förväntat mig specillet mycket, och kan säga att jag var väldigt negativ inställd.

 

Blev tillfrågade om jag ville ha med mig någon från facket ( jag har sedan länge gått ur facket, då jag ändå inte tyckte att man fick någon hjälp därifrån)

Jag avböjde och svarade att jag gott och väl kan föra min egen talan och inte behöver något "fackligt ombud"

 

Mötet blev som jag hade trott en massa snack hit och dit. Jag lade fram både mina s.k "klagomål" ( läs tidigare inlägg) som "önskemål" som jag haft och det är att jag gärna skulle vilja utvecklas inom företaget och lära mig lite utav allting, men det verkar tyvärr inte som man kommer så mycket längre än en till det jag gör idag.

 

Blev däremot tipsad av min numera f.d chef ( har nämligen nu fått byta arbetsledare...tack, ska man kanske säga) om ett annat jobb, som dock inte är inom samma företag. Ska innan kvällen är slut göra ett C.V och ett personligt brev och skicka en iväg det och se om det kanske kan leda till något annat att göra. Om det skulle visa sig att jag kanske skulle få det andra jobbet...( som handlar mycket om att sitta och skriva på datorn...något som jag verkligen tycker om att göra)

 

Det verkar som snart hela företaget vet om min bloggande och det togs även upp under mötet. Att min blogg skulle hamna i fokus förstår jag mycket väl varför och det har ju med att jag skriver ner allting. Detta har jag sagt förut och säger det nu igen. Jag är oftast snäll och väldigt trevlig och tillmötesgående, men när jag känner mig orättvis behandlad eller illa bemött så blir jag ilsken. Det som jag skriver, det står jag för och kommer inte att ta bort eller ändra. En annan liten lustig sak var att min f.d chef tog upp mitt bloggande och att han tyckte att jag skrev väldigt bra. Det tackar jag som ödmjukast för.!

 

Däremot om det nu blir så att jag kommer att sluta inom det företaget jag jobbar på idag. Så kommer det att göra ont att "skiljas" ifrån mina närmaste och dom bästa kollegorna ( och det är ju förstås mina killkompisar) Jaa, det är faktiskt så att jag kommer bättre överens (kan man säga) med killar, men ser inget fel med det, och förtjust i killar det har jag alltid varit...jam jam.    

Men tyvärr måste jag säga att det som har på jobbet har gjort att jag mer eller mindre tappat lusten helt från att jobba iallafall på ett tag. Jag får se när jag behagar att komma tillbaka...

 

Skrivet av Sandra 2 november 2010 klockan 17:58

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards