Alla inlägg under augusti 2008

Av Sandra Sterner - 21 augusti 2008 10:30

 

Jag har sovit som en stock i natt, och vaknade i morse pigg och utvilad. Tycker veckan har gått jättefort, och i morgon är det redan fredag och helgen är här igen. Det ska bli skönt, med några dagars ledighet ska även passa på att sova ut på morgonen.

 

Nu har vi äntligen fått ordning på alla grejerna, som vi fick av Fredde. Gårdagkvällen stod jag och diskade all porslin som vi fick utav Fredde.

 

Nu måste jag fortsätta, med det som jag egentligen får lön ifrån och det är inte endast att blogga.

 
Skrivet av Sandra 21 augusti 2008 klockan 10:33

 

Av Sandra Sterner - 20 augusti 2008 23:00

Nu har jag tappat räkning, över hur många gånger jag har gäspat, och nu orkar jag inte längre vara uppe.

 

Micke ringde nyss och frågade om jag skulle vara vaken.

 

 - Jag kommer med stor sannolikhet, gått och lagt mig, men vet inte om jag hunnit somna.

 

- Kan du vara så snäll, och låsa upp grinden på våran baksida, så jag kommer in med min cykel

 

- Kanske, vi får se. Om du inte kommer på något mera idiotiskt ide att vi ska flytta ännu flera möbler i natt.

 

Så där det blev sista inlägget för i kväll, och det ska bli riktigt skönt att komma i säng för midnatt. Om bara några timmar ska jag upp igen och åka iväg till jobbet.

 

                                  Godnatt & Sovgott

 

 
 
Skrivet av Sandra 20 augusti 2008 klockan 23:06

Av Sandra Sterner - 20 augusti 2008 18:30

Hemma igen, så skönt!

 

Jag var så fruktansvärt trött i morse, efter att bara ha sovit 4 timmar i natt. Det är andra gången på mindre 1 vecka, som jag bara sover 4 timmar per natt, och det är inte specillt bra.

 

När jag skulle se mig i spegeln i morse, så upptäckte jag att det var mörka ringar runt mina ögon, och jag skrek rakt ut:

- Åhh nej!!!

 

Micke som satt i köket trodde, först att det hade hänt mig något eller om det var något litet kryp som jag hade sett.

 

Men tack och lov så räddade min "målarlåda" eller makeupen min dag. Men jag fick ändå en kommtar om mitt trötta utseende när jagkom fram till jobbet.

  

- Vad du ser trött ut idag! Var det en hård natt igår...?

 

- Mmm, höll på flytta möbler fram till klockan 01.00 och kom inte i säng förän klockan 02.00

 

- Okej, trodde du hade varit ute och festat

 

- Nää, inte denna gång

 

Jag har druckit så mycket kaffe idag, så till slut kändes det, som jag var "självlysande" men det var mitt enda sett för att hålla mig vaken. Det finns ju nackdelar med allting, och allt mitt kaffedrickande under dagen, slutade med att jag fick magknip.

 

Nu ska jag alldeles strax börja, med middagen, och sedan fortsätta plocka upp allt porslin ur kartongerna, som vi fick av Fredde igår.

 
Skrivet av Sandra 20 augusti 2008 klockan 18:30

Av Sandra Sterner - 20 augusti 2008 11:15

Hej igen nu är jag tillbaka igen och nu ska ni få något nytt att läsa.

  

Igår ringde Micke mig, och talade att han hade blivit uppringd utav sin polare Fredde. Han hade berättat för Micke att han skulle flytta, och att han hade köpt en bostadsrätts lägenhet inne i stockholm.

 

 Nu till saken han hade frågat Micke ifall vi ville ha en del av hans möbler, och helt gratis, han ville absolut inte ta emot några pengar.

Micke kunde inte komma loss från sitt jobb förän kl:23 och när han kom hemcyklade på sin cykel, så berättade, Micke för mig att han hade bestämt, att träffa Fredde 23.15 utanför hans port..

Jag blev något förvånad, över att Micke hade bestämt möte med Fredrik så pass sent.

 

- Snälla inte kan vi väl börja flytta möbler, kl:23.15 på nätterna.

 

- Vi har bara i kväll på oss, för Fredde sa: "Myrorna" kommer i morgon, och dom skulle vara där redan klockan 07.00 och hämta resten utav alla möbler.

 

- Men jag är skittrött, och ska upp tidigt i morgon.

 

- Då gör jag det själv

  

- Okej, jag följer väl med då.

 

Tyckte det var helt vansinne, att gå hem till folk, på en vardag, och hämta möbler, när klockan nästan var 23.30

När vi kom upp till lägenheten, så sa Fredde det är bara att ta det ni vill ha, tydligen skulle han inte behålla någonting, av sina möbler, i den nya lägenheten, allt skulle han köpa nytt. 

 

Här är några av grejerna som vi fick helt gratis

 

* Ett svart vitrinskåp i tvådelar

 

* 2 st vita byråer

 

* En färg-tv + tv-bänk

 

* Ett vardagsrums bord i glas

 

* Massor av nytt porslin

 

* En ny micro

 

* En mixer


* Lampor


Som tur är så har Micke en "pirra" så vi kunde köra en del av grejerna på den, och vi sprang fram och tillbaka mellan vårat hus och hans lägenhet ett flertal gånger.


Vi tackade förstås Fredde flera gånger och jag lovade honom att vi måste få bjuda hem honom till oss på middag. Det är det minsta vi kan göra för honom. Fredde är en utav dom snällaste människor, som jag har träffat på. Tyvärr höll vi på alldeles för länge, igår natt med att ställa alla möbler på rätta ställe och fixa med dom andra småprylarna, så vi kom inte i säng förän klockan 02.00 på natten. Efter att ha hållit på och grejat med dom nya sakerna hemma, så bestämde vi oss till slut för att gå och lägga oss och vi somnade helt utmattade. Gissa om jag, var trött i morse när klockan ringde...?

 

Skrivet av Sandra 20 augusti 2008 klockan 11:09

Av Sandra Sterner - 19 augusti 2008 18:15

 

Har haft så mycket att göra idag, så jag har tyvärr, inte hunnit med att skriva, något inlägg tidigare.Det känns riktigt skönt att vara tillbaka hemma igen, efter en lång arbetsdag.

 

Micke jobbar kvällskift, och slutar inte förän kl:23.00. Det händer ibland att jag orkar hålla mig uppe tills han kommer hem. Men på morgonen då min klocka ringer, är jag knappt kontaktbar p.g.a att jag fått för lite sömn och är därför så trött.

 

På torsdag skulle Micke försöka byta skift. Vi hade nämligen tänkt gå på Gröna Lund för på kvällen. Det är ett band som spelar där på lilla scenen, som heter Time Machine.

 

Jag ska försöka hinna med att köpa mig en ny digitalkamera innan torsdag. Så att vi kan ta lite bilder och lägga upp från spelningen.

 

Skrivet av Sandra 19 augusti 2008 klockan 18:15













Av Sandra Sterner - 18 augusti 2008 08:00

 

 

Jag var i det minsta trött i går kväll eller rättare sagt i går natt, så istället blev det tv-tittade från sängen ända fram tills klockan var 1.30Ni skulle bara veta hur trött jag var då min klocka ringde och väckte mig klockan: 6.30 Jag var så fruktansvärt trött och gick som i dvala in till badrummet för att ta mig en dusch, och göra mig i ordning.

 

 Egentligen var det jag som skulle ta Caroline första dagen till hennes nya skola, men då Micke inte börjar jobba förrän klockan:14.00 så erbjud han sig att han kunde följa med henne.


Nu sitter jag framför min dator, och har gått igenom mina besökare. Nu ska, jag bara dricka upp min kopp kaffe och sedan blir det till att stressa iväg till pendeltåget och åka jobba.

 

Skrivet av Sandra 18 augusti 2008 klockan 08:09

Av Sandra Sterner - 17 augusti 2008 22:15

Jag vet att det har varit dålig med uppdatering av min blogg idag.  Anledningen är att jag har stått och tvättat undan våran stora tvätthög, som bara har vuxit sig större och större. Den nya tvättmaskin fungerar utmärkt, även om det kanske inte ryms så mycket tvätt i den, men nu är all tvätt äntligen ren och fräsch.

 

 

Det har blivit lite tv-tittade för oss under kvällen. Micke satt och "svappade" mellan kanalerna, och så hamnade vi till slut på kanal 6 där Fear Factory visades.

 

När jag såg vad dom skulle göra tänkte jag vad har det egentligen med Fear Factory att göra och vad sysslar producenterna med egentligen? Ursäkta har det "brunnit" helt uppe i skallen på dom då det gäller att komma på nya ideer till programmet.

 

I kvällens program handlade om man vågade raka av sig sitt hår !

Jag har sett del program av Fear Factory, men aldrig ett program där man är "tvungen" att nästan raka av sig allt sitt hår, för att kunna fortsätta tävlingen annars blir man diskvalificerad.

 

Det var 3-par kvar i tävlingen tre tjejer och tre killar. I en av kvällens moment, så blev det tjejernas tur att vara först ute, och se om dom vågade raka av sig sitt hår! Alla de tre tävlande tjejerna hade alla vackert mellanlångt/långt hår. När en av tjejerna satte sig i frisörstolen tog frisören fram den hemska rakapparaten, och satte igång med att raka av allt hennes långa vackra hår.

 

Jag blev fruktandsvärt upprörd och det blev för mycket för mig att se dom förstöra en fin tjejs långa hår på det där hemska sättet. Jag kände att jag inte längre ville se tv-programmet Fear Factory och valde därför att lämna vardagsrummet. Däremot satt Micke kvar i soffan, och stirrade med stora ögonon. Micke ropade på mig och berättade att dom andra två tjejerna inte hade vågat raka av sig sitt långa hår. När den ena utav dom skulle sätta sig i stolen och frisören började närma sig med rakapparten, bangade den ena tjejen ut direkt. Likaså var det med den andra tjejen som inte ens vågade sätta sig i frisörstolen.

 

Jag fattar bara inte att hon gjorde det, och jag tyckte inte hennes nya (vet inte vad jag ska kalla, det för) skallighet, var specillt snygg, och för besväret fick hon 25000 dollar. När jag kom tillbaka in i vardagsrummet, och såg hur hon såg ut, började jag nästan att lipa.Hennes tidigare fina frisyr, var nu helt borta, och kvar bara några småhårfläckar på hennes huvud. Okej, kan förstå att folk gör mycket för pengar, men att raka sig skallig....herregud.

 

Skrivet av Sandra 17 augusti 2008 klockan 22:13

Av Sandra Sterner - 17 augusti 2008 12:00

 

Godmorgon på er alla!!

 

Min morgon har definitivt inte varit lugn, den har varit kaotisk.

Det hela började då Micke väckte mig i morse, och frågade mig, om vi skulle köpa den "lilla" tvättmaskinen av våran granne. Som jag skrev igår så håller vårat tvättrum på "svämma" över med smutstvätt, och tvättstugan är nästan alltid fullbokad.

 

- Okej, då vi får väl slå till på den lilla tvättmaskinen, så länge.

 

Micke gick iväg till våran granne för att säga till att vi ville köpa den. Snart var Micke tillbaka hemma igen och han hade i bara med sig tvättmaskinen utan även grannens make! Dom kom körade på tvättmaskinen på en pirra, och båda två hjälptes åt att lyfta in tvättmaskinen i vårat tvättrum. Micke kopplade ur den gamla tvättmaskinen, och sedam kopplade han in den nya.

 

- Min kärlek, nu kan du börja tvätta igen.

 

 - Äntligen, så bra men det kommer inte att gå i så mycket tvätt i den där lilla "trumman"

 

Jag lyckades till slut få i lite tvätt i maskinen, och så satte jag på den. Men när den sedan skulle börja centrifugera, så hörde Micke att det dundrade på rätt så ordentliget inne i tvättrummet, och han skyndade sig in för att kolla vad som stod på.

 

- Shit, också snart hamnar tvättmaskinen inne i vardagsrummet, så mycket skakar den, säger Micke till mig.

 

- Lägg av att överdriva.

 

- Men jag måste stå här och hålla i den annars drar den iväg. Innan vi stätter på nästa omgång med tvätt, så måste jag lägga någonting under tvättmaskinen, så att den kommer upp i nivå.

 

Hmm, vi får se hur det kommer att gå och om det funkar. För det går ju inte att Micke ska behöva stå, och hålla i maskinen varje gång.


Skrivet av Sandra 17 augusti 2008 klockan 12:05

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards