Alla inlägg under augusti 2008

Av Sandra Sterner - 10 augusti 2008 22:00

 

                                      Nina och Janne

 

Nu först kom Nina, Janne och Nova tillbaka, efter det att dom varit inne i stan. Det blev visst inget shoppade och jag som trodde dom skulle komma hem med massor utav nyinköpta kläder, prylar och smink m.m

 

Dom hade varit på McDonalds och käkat hamburgare, och sedan hade dom gått igenom hela Gamla Stan. När dom var färdiga inne i stan åkte dom vidare till Ninas pappa Johan och hans fästmö Lizzy och bröderna och hälsade på.

 

I morgon måndag åker dom tillbaka, hem till Västerås igen och det kommer förstås kännas både tråkigt och ledsamt.  

 
Skrivet av Sandra 10 augusti 2008 klockan 22:07

Av Sandra Sterner - 10 augusti 2008 15:30

Jag satt och bländrade lite i fredagens Metro tidning, och hittade en artikel skriven av debattören Lena Sundström. Hon utav dom alla olyckliga avunsjuka och ( störda) männsikor som tycks finnas på denna jord.

 

Debattören Lena Sundström uttrycker sitt avsky mot Katie Price "Jordan"och undar varför hennes dotter Princess har över 100 par skor?!


 

Varför skulle inte Katie få ha 100 eller 1000 par skor till sin dotter?

hon inte få ha 100-par skor, till sin dotter..?

 

Jag blev väldigt upprörd över att läsa den skit som Lena Sundström hade skrivit, och citerar nu delar utav det som hon hade skrivit i en artikel i tidningen Metro.

 

" Barn som är modeikoner går lika fettbort, som sommarkatter, och knähundar. Barn är som bäst stilikoner, när de har glass runt munnen, och byxorna uppdragna till armhålerna."

 

Jag är själv mamma till 6 härliga ungar och tycker inte alls att man kan göra en jämnförelse med att "Barn som är modeikoner går lika fettbort som sommarkatter och knähundar, och barn gör sig bäst med glass runt munnen".

 

Ursäkta mig men jag förstår bara inte ens hur man kan tänka och formulera sig på det här sättet. Denna Lena som "verkar" vara så korkat på att uttrycka dig i skrift och att du fick det publicerat i tidningen Metro ( det får mig att avsky den dåliga tidningen ännu mera)

 

Jag tror i själva verket att denna Lena Sundström är väldigt avundsjuk och samtidigt både bitter och med en dålig självkänsla, med att inte kunna lyckats med någonting bra i sitt liv.

 

Detta är direkt riktat mot dig Lena Sundström. Du som är så bra på att ge andra kritik borde även kunna tåla att ta emot kritik.

 

* Du är bara en stackars olyckliga och avundsjuka människa ( som inte själv verkar ha lyckats så bra med livet)

 

* Du är avundsjuk och stör dig på att Katie Prince är så mycket snyggare, sötare, vackare och framför allt sexigare en vad du någonsin varit och kommer att vara. 

 

* Du skulle säkert önska dig fler par skor, en dom skorna du har på dig.

 

* Jag är helt övertygad att du inte har några barn, (Stackars dina barn, som i sådan fall har dig som morsa) och måste gå med byxorna uppdragna till armhålorna och med glass i hela ansiktet)

 

* Då det gäller skor, om det var så att Katie skulle köpa 1000 par skor till sin dotter Princess, vad rör det dig.....?

 

Skrivet av Sandra 10 augusti 2008 klockan 15:23

Av Sandra Sterner - 10 augusti 2008 12:00

Nina, Janne, Nova, Caroline

 

Det har redan gått och blivit söndag, och som vanligt har helgen gått alldeles för fort. Nina, Janne och Nova skulle egentligen ha åkt hem till Västerås idag, men dom valde att stanna kvar hos oss under ett par dagar till. Idag skulle dom åka in till stan för att shoppa, och nu återstår det att se hur många kassar dom kommer hemsläpande med.

 

Nu sitter Micke och jag framför våra datorer och med varsin kopp kaffe och bara myser.

 

Skrivet av Sandra 10 augusti 2008 klockan 12:04

 

 

 

 

 

Av Sandra Sterner - 9 augusti 2008 22:15

Ja, det tycker jag verkligen,men det kanske blir så när man, har haft väldigt roligt och mycket omkring sig. Det har inte varit så många lediga stunder idag.

   

Nu när det har gått och blivit kväll, och nu sover dom yngsta sedan några timmar tillbaka. Det är plötsligt så tyst och stilla här hemma.

Jag har äntligen fått lite tid över till sig själv, och det kan behövas, att man får några minuter över till annat innan man, kryper till kojs.

 

Under morgondagen väntar nya spännade saker att berätta om, och ni som vill får gärna fortsätta läsa om det i min blogg i morgon.

 

                             God natt och Sussa sött

 

 

 

 Skrivet av Sandra 9 augusti 2008 klockan 22:16



Av Sandra Sterner - 9 augusti 2008 19:30

Nu har Nina och Janne kommit tillbaka, efter att ha varit och fått varsin skön Spa behandling, och därefter varit ute och ätit på en kinaresturang.

 

Det har gått hur bra som helst med Nova, och hon har varit hur snäll som helst. Jag försökte tidigare idag sätta mig ner och skriva ett inlägg. Men det visade sig inte vara det lättaste, då jag samtidigt hade lilla Nova i mitt knä, hon ville bistå mig och hjälpa till med att trycka ner dom alla olika tangenterna. Det gick helt enkelt inte alls att skriva, så det var bara att lägga ner bloggandet för ett par timmar.

 

Min lilla assitent

 

 

Istället satte vi oss och slötittade lite på tv:n. Något senare kommer Nina och Janne tillbaka, och dom hade t.o.m köpt med sig en liten present till mig och Micke. Det hade dom inte alls behövt göra. Jag är mer en gärna barnvakt till gulliga Nova. Men vi blev såklart jätteglada över att få en överrasknings present. Tusen Tack, Nina och Janne.

 
Skrivet av Sandra 9 augusti 2008 klockan 19:25

Av Sandra Sterner - 9 augusti 2008 12:30

Hej på er alla läsare.....

 

I dag har jag fått den stora äran att vara barnvakt, till mitt lilla barnbarn, Nova.

 

Jag med Nova i knät och Caroline och Jimmy

 

Då hennes mamma Nina och pappa Janne skulle gå och få en skön Spa-behandling, (skulle gärna själv, vilja ha det, men vet inte när jag ska få tid för det) Och efteråt skulle dom äta en bit mat på en kinaresturang.

 

 Vi har det jättemysigt här hemma, med lilla Nova, och hon är hur snäll och söt som helst.

 

 

Är man är så liten, som Nova är så måste man ju sova middag och efter det att ha fått i sig lite välling så slockande hon på stört.

 

Jag tycker det är jättegulligt med småbebisar, men för mig räcker det, gott och väl med mina egna 6 barn. Men såklart att jag mer en gärna ställer upp som barnvakt till mitt gulliga barnbarn.


Nu ska jag börja förbereda för lunchen, som idag ska bli spagetti och köttfärsås...mums..

 

Skrivet av Sandra 9 augusti 2008 klockan 12:35

Av Sandra Sterner - 8 augusti 2008 19:15

 

 

Jag bestämde mig för att åka till jobbet i morse, fast jag dagen innan inte kände mig bra, min skalle dunkade och jag kände mig alldeles matt.

 

Jag var nästan framme vid jobbet då jag fick frossa och började frysa. Nej, tänkte jag det är säkert någon förskylning som är på väg att bryta ut. Så der var bara att plocka fram mobilen och ringa upp min chef för att meddela att jag inte kommer idag.

  

Jag fortsatte med bussen till Skapnäcks tunnelbana och tog därefter tunnelbanan till centralen. När jag nästan var framme vid centralen så ringde min dotter Nina.

 

- Hej, mamma vart är du någonstans?

 

 - Åh, hej Nina, har ni kommit fram till Stockholm...

 

- Ja, vi står och väntar på pendeltåget, vid Stockholm central...

 

- Jag sitter på tunnelbanan och är strax framme vid centralen. Vet du när pendeltåget går?

 

- Mamma, då får du allt skynda dig på om du ska med pendeltåget. Avgångtiden är om bara 7 minuter. 

 

- Okej, Nina! Jag ska försöka hinna med en pendeln, men ska kliva av tunnelbanan nu.

  

Det fanns bara ett sätt att göra, om jag nu skulle hinna med pendeltåget, och det var att börja springa. Då jag kommer upp på perrongen så ser jag att pendeltåget redan står inne.

Pust, stön och flås vilken tur att jag hann fram i tid. Jag kliver på i mitten av tåget, och börjar se mig omkring efter Nina, Janne och Nova och hittar dom till slut längst fram i vagnen 

 

 Vilket kärt återseende, och vad lilla söta Nova, har gått och blivit stor. Jag lovar att kameran kommer att gå varm hela helgen, och bilder kommer att läggas upp på bloggen. 


Skrivet av Sandra 8 augusti 2008 klockan 19:13

Av Sandra Sterner - 7 augusti 2008 23:30

Ojdå lite dubbeltydning, av ordet kanske.....

 

I alla fall så misstolkade Micke, orden i låten. Men i detta syfte så menade jag faktiskt Bananaramas låt från 1986 "Im your Venus" Det dom sjunger om handlar om en tjej som heter Venus och ingetíng annat.

 

Jag tycker att låten är en riktig discodänga, och har dansat mycket till när jag var yngre.

 
 
Skrivet av Sandra 7 augusti 2008 klockan 23:26

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards